Cape Town

Vi kom fram till flygplatsen i Kapstaden igårkväll efter 38 timmar på resande fot. Lagom svettiga, trötta och ofräscha! Vi blev upphämtade av Cliff, Lucas farbror. Helskön kille! Igårkväll närvi kom fram tog vi bara en dusch, gick en sväng i kvarteret, lagade mat och sen däckade och vaknade efter lunch idag. Det är otroligt skönt att det bara är +1 timme här så att vi slipper allt vad jetlag heter.
 
Idag åkte vi en sväng in till något gigantiskt köpcenter och gissa vad, jag köpte ett par skor (jag vet mamma, jag behöver dom egentligen inte! haha) Ett par Vans. När vi promenerat hem i 34 grader, ja 34!! La vi oss vid poolen resten av eftermiddagen. Nu är klockan lite efter 8 på kvällen och jag har precis gjort mig i ordning för en liten get toghether som Cliff kallade det. När jag frågade hur många som kom fick jag "bara 12-15 people" till svar. Haha jaa BARA! Vi ska tända grillen och bara umgås!
 
Internetet i Sydafrika är inte så snabbt över huvud taget så jag ska göra ett inlägg med bara bilder senare ikväll eller imorgon! :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Fannie

Tack du :)

2013-01-19 @ 20:15:10
URL: http://ffanniejonsson.blogg.se
Postat av: EMMAS!

åh vad roligt:D

2013-01-19 @ 20:18:48
URL: http://eemma.se/
Postat av: Emma

Så skönt med semester :)

2013-01-24 @ 20:15:00
URL: http://perfektion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback