Jag älskar er



Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag mysa ner mig i sängen, hålla på med lite bilder och sen kanske se någon bra film. Hörs senare eller imorgon, puss!

Why ya looking so fly



Sitter här med H&M Magazine, en kopp jordgubbste och en filt. Ur högtalarna dunkar Chris Mhina - So fly.

OCH JA, GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MORFAR IDAG ! ♥


Torsdagen den 31 Mars



Hej Hej hej!

Igår var jag dålig på att uppdatera, men hjälpte pappa typ hela dagen, hade sjukt ont i knät också, så orkade inte ta mig in till mammas stationära dator..

Skoldagen har varit helt okej, engelska hela dagen, men det var ju så fint väder så jag satt ute på skolans balkong och solade med brudarna typ hela dagen. Grymt skönt! :D Imorgon ska vi vara här i Visby med klassen, vi ska på studiebesök hos dom olika tidningsredaktionerna, det kan nog bli en soft dag. Vi får sluta tidigt också. Efter skolan ska jag ta en fika med bästa Terese ♥


Klantig



Lånade bilden av Bea ♥


Vi försov oss igår, så vi fick ta nästa buss till skolan och när vi kom dit fick vi göra ett häfte om naturen..ganska tråkigt! Och precis när jag var klar med mitt krashade datorn så hela mitt arbete försvann. Bra start på dagen? Nej! Efter lunch kom en biolog och vi åkte ut i skogen, han gick runt och berättade om massa olika träd och växter och vi fotade lite. Vi ska göra ett fotojobb för en sak som heter Naturum, en utställning här på Gotland med Natur-macro-bilder. Det kan nog bli ganska häftigt i slutändan tror jag :)
Jag skulle egentligen träffa Emelie igår men det blev inte så.. eftersom att jag är så klantig. Jag blev sur på en person igår och då sparkade jag på en gren som låg på marken och såklart ramlar jag i geggan så att mitt knä vrider sig. Det gjorde så sjukt ont men doktorn sa att det inte var någon fara.. Så igårkväll låg jag ner hela kvällen, dötrist. Men nu ska jag fixa frukost, ha en fin dag, Puss!


Hur många lingon finns det i världen?



Nu sitter jag hemma på landet hos mamma och pappa, trots det är jag ensam hemma ändå..kul!

Filmen i måndags var jättebra! Fast slutet var lite dåligt men det var det enda, en film jag rekomenderar alla att se. Innan filmen gick jag och Bea till Max och typ tog en fika, och bara pratade.. det var det enda vi åt på hela kvällen, varsin lyxshake. Efter bion gick vi hem till mig och pratade ett tag, sen la vi oss och kollade på film och somnade. Jag hade en fin kväll ! ♥ 


Bio med en fin vän



Nu är skoldagen slut, sitter i klassrummet och väntar på bussen som går om 20 minuter. Vi hade gym på idrotten och det var kul, jag älskar att gymma! När jag kommer till stan ska jag vara med Bea, vi ska typ bara umgås, äta något och sen ikväll ska vi på bio;  Hur många lingon finns det i världen. Hon sover vid mig i natt och imorgon blir det skola igen och efter det träffa Emelie :D


In school

Nu sitter jag i skolan och väntar på Vik & Bea. Först har vi mentorssamling sen idrott, men jag glömde ju mina skor igen, ahh så klantig! Än så länge suger den här dagen.. Men hoppas det blir bättre, för efter skolan ska jag  vara med Bea och ikväll går vi på bio.

fanfanfan

Är det någon som skojar med oss eller!!?? När jag vaknar och kollar ut genom fönstret ligger det 10 cm snö på marken. VAFAN!? Ahh, jag som trodde att våren var här på riktigt.. dålig början på dagen, ja!

Kaaaallt!



Kom precis in till lägenheten, dagen har varit bra. Var med dom små kusinerna hela förmiddagen. Sen kom favoriten terese med familj och fikade, men vi har mycket att ta igen så vi ska nog ta en fika på stan nästa helg :)
Sen kom Nicki och Göran för att hämta sina barn, jag drog och tränade och efter gick jag på möte. Kom hem, åt mat och sen åkte jag mot stan. Nu ligger jag här och huttrar, lägenheten är svinkall!! Två täcken och en filt. Så nu tänker jag trycka igång en film och sen linda in mig i täckena, mys!

Och jaa, vi hade en grymt bra kväll igår med Linns familj!

Puss

Soooool


fjällen

Good morning sunshines! Jag blev väckt av mina lilla kusin Alma vid typ 08.30, hon spelade något spel med sjuuukt högt pipljud som jag trodde att jag hade gömt bra..men tydligen inte! Jag fick typ det där spelet när jag var 3, 14 år sen!! Och vi har inte bytt batterier en enda gång, stört!

Men i alla fall, nu ska jag sätta mig och äta frukost ute på terassen i den sköna vårsolen.

It's all about the accessories


Lördagen den 26 mars 2011



Godmorgon mina fina läsare ♥
Jag ska snart ut och springa men jag gjorde ju misstaget att äta frukost innan, så dumt! Men det ska nog gå bra ändå. Anton och Alma, mina kusiner är här över helgen och ikväll kommer Linns familj och äter här. Det här kommer bli en bra dag!

Baby, I was born this way



Hej! Nu är jag hemma igen. Efter en sväng på stan med papi, lämnade vi av honom hos jobbarkompisarna. Åkte och handlade. Sen åkte vi till moster och åt supergod mat. Upptäckte att min mobil var borta, och jag var tvungen att få tag på Bea eftersom att vi skulle mötas.. såg att den låg i pappas låsta bil som han hade nycklarna till :p Och fick typ panik eftersom att Bea säkert hade hört av sig och undrade varför jag inte svarade. Så jag fick gå in på facebook så fort jag kom till en dator och fixa fram hennes nummer. Men då satt hon ute på trappen vid min lägenhet, haha gullet! Vi drog ner till Lasarettet, vid vattnet neranför hade vi minnescermoni för J. Och jag störtbölade, men det var verkligen jättefint! fick träffa min Emelie också, vi stod och kramades i en evighet. Ahh vad jag saknar oss ♥


I'm on my way



Okej, jag grävde ner mig i täcket igen några timmar.. fick någon typ panik-ångest-atack och behövde tänka.
Nu är jag på benen, klar för en runda på stan och en kväll på hamnen Kilar iväg till bussen..nu!


Frulle



Nu blir det en supergod frukost, Vaniljyoghurt och hallon. Mums!


Rise and shine



Godmorgon Solstrålar! ♥


Sitter i sängen med datorn i knät och har påbörjat fotouppdraget, en bild avklarad. Nyvaken Elin, check!

Jag måste snart pallra mig upp och ta en dusch, fixa mig och äta frukost innan bussen in till stan går. Det blir nog en sväng på stan, men jag har lovat mig själv att inte köpa något, hjärnan skriker ´´JA, JA, JA!´´ Men plånboken skriker ´´Neeeeej!, tänk på Thailand´´. Så inget shoppande för mig idag.


H.O.T



Jag vet inte vad ni tycker men åhh så snygg den här piercingen är! Jag ville länge ha den förut men slutade önska när en gammal kompis sa till mig; ´´Elin, du kommer aaaaldrig passa i det´´ Well fuck you! Nu har en tjej i min klass gjort en och mina gamla drömmar kom tillbaka.. såå hett!
 
Nu går jag och lägger mig, taggar för en bättre dag imorgon. Och då ska jag sätta mig och svara på alla era underbart fina kommentarer. Ni gör mig så glad ♥


Tonight will be the night that I will fall for you, over again




Jag är tillbaka på landet efter om och men.. Imorgon har vi fått en fotouppgift att dokumentera våran dag i bild. Vi ska alltså börja fota när vi vaknar, under hela dagen tills vi somnar. Det här ska vi göra till ett bildspel. Skönt att slippa åka till skolan i alla fall. Jag tar mig in till stan vid luch imorgon, träffar B och har det bra.
Jag hoppas att ni har haft en fin dag!


Jag ♥ H&M

Det här är definitivt några favoriter som kommer finnas i min garderob i sommar!



Skön promenad




Promenaden var sjukt skön, men nu är solen är borta och allt ser tråkigt och grått ut igen..
Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska baka men det blir troligtvis Dumlemuffins :D


I know you're somewhere out there



Nu ska jag ut och gå en sväng i det sköna vårvädret och sen funderar jag på att baka något, men vet inte vad. Något tips?

Imorgon har vi engelska hela dagen i skolan, eftersom att jag älskar engelska är det en bra dag. Efter vet jag inte vad jag ska göra, kanske se på bio?
Vi ska få en fotouppgift imorgon som vi ska göra hemma på fredag så det blir ingen skola då, bara en soft fotodag hemma. På kvällen ska jag ner till hamnen och slänga lite rosenblad i vattnet för
J ♥
På lördag ska vi fira mina två kusiner och sen på kvällen kommer Linns familj hit och äter. Mysigt!
Söndagen består av träning med småbarnen och sen tränarmöte efter.

Onsdagen den 23 mars 2011



Godmorgon sunshines!
Har varit uppe några timmar men nu är jag vaken på riktigt, degade fast i soffan ett tag men nu har jag precis ätit frukost och håller på med massa bilder. Eftersom att det är onsdag är jag ju ledig men jag har inga planer alls för dagen, vet bara att jag ska dansa ikväll och sen ska jag in till lägenheten igen.

Fjällen 2011 part one


Some new shit

Lite nytt som jag köpte i Hudiksvall.



Snart kommer det nya bilder i mina inlägg igen

Hej! :D

Igår bjöd faster på mat när vi kom till henne, typ världens godaste paj! Vi kom hem till Gotland vid 23.30 och ni förstår inte hur skönt det var att krypa ner i min egen säng en halvtimme senare..undeeeeerbart!

Imorse var jag sjukt trött men fick pallra mig upp ändå..packade ihop väskan för hela veckan, duschade och gjorde mig klar. Började dagen i rackethallen med idrott, tennis. Och det var jättekul :D Vi åt lunch på högskolan och sen hade vi foto resten av dagen, vi gick ner till dammen i Almedalen för att ta kort på fåglarna och då säger Johanna ´´jag vill ju att dom ska flyga när jag tar kort´´ Så jag springer mot dom så att dom lättar men jag lyckas ju såklart trampa rakt på en fläck med lera, så jag glider, flyger upp i luften och landar rakt på rumpan i leran, mysigt! Hela mitt vänstra ben och halva ryggen på min beiga jacka var alldeles brun och kladdig.. som tur var hade jag med mig en annan jacka och så fick jag låna ett par jeans av Bea så länge. Åh vad klantig jag är!

Men nu är i alla fall jackan nytvättad, ren och fin.


Nytt i Elins garderob



Nu har jag gett bort min gamla skinnjacka till mamma, eller gamla och gamla.. (köpte den i höstas):p Och införskaffat den här skönheten. Ni hittar den på H&M för 399:-


She's like suicide alright

Sitter i bilen ungefär 20 minuter från Stockholm nu. Igår åkte vi pulka och grillade hela dagen sen på kvällen gick vi hem till syster och Jonas och åt där, supergod mat! Imorse åkte vi från Hudiksvall vid 11 och när vi kom till Uppsala stannade vi till vid IKEA, köpte med mig lite nya fotohyllor. Det blir en fika hos min faster i Stocholm sen åker vi mot Nynäshamn och båten. Ska bli skönt att landa i min egen säng i natt!

Glada hudik

Förlåt för dålig uppdatering nu i veckan men det blir som vanligt när jag kommer hem igen och inte är fullt så upptagen hela dagarna.

Vi kom hit till Hudiksvall igår vid typ 22.30, då var bror och syster och deras flick och pojkvän här och tog emot oss. Vi satt och pratade och fikade fram tills typ 02 och sen blev det sängen för oss. Det blev en lååång sovmorgon imorse, så sjukt skönt! Vi åt frukost, hämtade Olivia vid skolan, gick bort till systers lägenhet och fikade där sen tog vi en sväng på stan allihopa. Fick med mig en riktigt snyggt grått linne med en ficka i skinn hem och en supersnygg ring. Men bilder kommer när jag är på hemmaplan igen :)
När vi kom tillbaka till brorsans lägenhet fixade vi lite god mat och så kom syster och hennes pojkvän hit igen och åt. Vi har harft det supermysigt hela kvällen, med massor av skratt, wii spelande och dryck ;) höhö..

Nu slänger vi oss i sängen, eller jag slänger mig.. och landar hårt på soffan. Godnatt!


Bye bye sälen

Hej hej hej!

Nu sitter jag i bilen på väg från Sälen till Hudiksvall, ska ju som sagt till syster och bror och hälsa på.

Sista dagen i backen var underbar även fast det var ganska kallt idag. Sista åket var helt klart bäst, men det är ju då man ger allt eftersom att det dröjer ett år tills det händer igen..
Vi är framme i Hudiksvall vid 22 ungefär, och där spenderar vi hela helgen :)

Blogg.se suger!

Äntligen går det att logga in igen, ibland vill jag verkligen stryyypa blogg.se!

Igår hade vi i alla fall en underbar kväll, vi blev hämtade med snöskoter med släde bakom och det fanns plats för alla utom en av oss och då blev det ju såklart jag som fick sitta bakom snygg-killen som körde skotern, fast i efterhand var det en grymt mycket bättre upplevelse att sitta bak på än bakom i en släde, höhö. Vi åkte upp till Topplyktan, restaurangen på toppen av backen. Åt en sjukt god middag och hade underbart trevligt hela kvällen, efter det fick vi skjuts ner av skoterkillarna igen och vi var väl hemma i stugan vid 23.30 typ.

Juste, fick prata lite med Bea igårkväll också, behövde en liten uppdatering om helgens händelser. Det fanns lite godsaker att få reda på ;)

Idag har vi varit i backen hela dagen, +10 och strålande solsken, kan det bli bättre?! Nej :D Men sorgligt nog är det sista dagen här imorgon, vi är i backen hela dagen sen mot kvällen packar vi ihop oss och åker vidare till Hudiksvall där min äldsta syster och bror bor, stannar där över helgen och åker hem till Gotland på söndag.

Nu firaaaaaaaar vi


Bild från förra året.

Nu har jag suttit här ett tag och svarat på era underbara kommentarer ♥ Ska hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för ikväll firar vi pappa, jag hoppas på en mysig kväll med grymt bra sällskap.

Tisdagen den 15 mars

Idag är det tisdag och det blev inget inlägg igår eftersom att vi hade fullt upp heeeeelaaa dagen. Världens bästa pappa fyllde ju 50 fucking bast! :D Det blev en heldag i backen och vi fotade även lite snygga hopp, sen blev det tårta och champagne och efter det en sjukt god middag, fläskfille och potatisgratäng. Mums!

I paket fick pappa en ny systemkamera, det är ju från honom jag fått mitt stora fotointresse men han behövde verkligen en ny kamera och man såg verkligen hur glad han blev. Tur för han det, den var ju inte direkt billig ;)

Men nu kastar vi oss ut i backen igen och ikväll blir det slädåkning bakom skoter upp till restaurangen i backen och finmiddag där. Underbart!

Söndag

Kom till stugan för en stund sen, nu ska jag snart hoppa in i bastun sen duscha och efter det blir det mat. Haha jag måste bara säga att jag älskar våran stuga, det är ju inga nyheter men åh jag blir så kär varje gång vi kommer upp hit igen, fiiiint! Första dagen i backen var grym och lika kul som vanligt :D Ha en grym kväll ♥

till fjälls

Det har varit dåligt med bloggandet idag.. Men vi tog i alla fall båten från Gotland tidigt imorse och var i Stockholm vid 11 ungefär, sen har vi spenderat dagen i bil, typ 6 timmar. Tog massa fina hoppbilder framför en sjö som heter Siljan som jag tänkte lägga ut här men nu har min kortläsare gått sönder... såklart!

Sitter i alla fall i Mora nu, på ett supermysigt vandrarhem. Vi var ute en sväng på stan här förut och år och nu sitter vi här på rummet och ska snart sova. Imorgon bitti åker vi den sista lilla biten till Sälen och sen börjar äventyren :D haha naj men ska bli grymt kul att få kasta sig ut i backen igen. Hörs imorgon! ♥

ta vara på livet medans ni har det

Okej nu skriver jag det här på bloggen även fast jag inte hade tänkt det.. jag är inte ute efter erat medlidande eller något men jag känner att jag behöver skriva av mig.

Igår när jag satt på bussen hem fick jag veta en sak som gjorde mig sjukt ledsen men jag ville inte förstöra fikan med Bea så jag sa inget men när jag kom hem satt jag mig bara ner och stirrade in i väggen i säkert en timme och bara grät. Det jag fick reda på var att en sen länge vän till mig hade dött, han var bara 18 år och jag har ännu inte fattat det, det är så jävla hemskt att sånt här händer så unga människor, som ännu har hela livet framför sig. Det låter hemskt men jag måste säga att det här har hänt mig lite för ofta i mitt 16 åriga liv.. men ja imorse märkte mina fina vänner att något var fel så jag berättade och ni är så superfina som tar hand om mig så bra, jag försökte verkligen hålla humöret uppe idag i skolan. Jag tänker inte ta upp namnet på personen här i bloggen eftersom att det är ovesäntligt för er. Men vi saknar dig redan, vila i frid J

It's a good day

Hemma efter en rolig dag i skolan, foto hela dagen och förmiddagen var helt okej men eftermiddagen var bäst! Var ute och fotade med Bea & Vik. Vi fick till några riktigt fina bilder. Sa hejdå till mina tjejer och tog bussen hem. Och jaa, imorse när jag gick hemifrån var det verkligen jättegrått och blåsigt och det var regnstorm hela natten men efter lunch kom solen och det blev riktigt varmt :D Nu ska jag packa ner lite grejer till fjällen sen kommer mami och hämtar mig.


Fika med Bea


Sista dagen


Förra året

Godmorgon ♥ För en gångs skull är jag klar att gå till skolan tidigt, undrar vad jag glömt att göra? Aja, jag är taggad för en heldag med foto och sen säger jag hejdå till tjejerna och åker hem till landet och packar.. för imorgon åker vi! Fjällen here we come!

Converse Stars and Bars

Juste jag fick hem mina nya converse igår.... och jag ÄLSKAR dom! :D

Har tyvärr inga bilder att visa er eftersom att dom är kvar hemma på landet men imorgon får ni se. Åh vad dom är fina, men tänker inte använda dom förens allt slask är borta, vill ju inte förstöra dom på direkten.

Torsdag

Hej! Jag kom precis hem till lägenheten efter en dag i skolan och sen en fika på stan med Bea.

Igår var jag ju ledig och då åkte jag och papi och hälsade på farmor och farfar och bjöd dom på semlor, hade en riktigt mysig stund där. När vi kom hem fixade vi mat och sen hade jag dans, lika kul som vanligt! :)
Imorse kom jag till skolan som vanligt, engelska hela dagen, jag älskar ju engelska så den här skoldagen har varit sjukt bra! Efter skolan gick Bea och jag som sagt och fikade, på Siesta, riktigt mysigt att bara sitta och prata en stund. Sen kollade vi runt i lite affärer också. Nu ska jag köra lite Zumba sen laga mat, hoppas ni har en bra torsdag! ♥

© Elin Sandelin


Onsdagen den 9 mars 2011



Godmorgon ♥
Jag tog en lång sovmorgon idag eftersom att det är onsdag och det betyder att jag är ledig. Riktigt skönt att sova ut! Har inga planer för dagen direkt, jag vet bara att jag ska dansa ikväll och det ser jag fram emot som vanligt. Men nu ska jag äta frukost, trycker kanske igång någon bra film också. Hoppas ni har en bra dag!

What would I do without music

Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte fick lyssna på musik, jag älskar verkligen musik. Vilket humör man än är på finns det ju alltid något som passar. Jag ♥ Musik!


© Elin Sandelin


fun with the girls

Hej!

Kom hem från skolan för bara ett litet tag sen, dagen var faktiskt ganska rolig och jag fick mig många skratt med brudarna. Nu ska jag sätta mig och svara på era underbara kommentarer och redigera lite bilder så att bloggen kan bli lite roligare.. det är ju trots allt en fotoblogg.

Tisdag



Godmorgon solstrålar! ♥
I natt har jag sovit sjukt dåligt. Först var det så jävla varmt, sen blev det för kallt och sen varmt igen. Har väl sovit typ 3 timmar kanske.. det var inte direkt så att man studsade upp ur sängen imorse när klockan ringde. Idag har vi i alla fall Engelska och Samhällskunskap på schemat, jag gillar engelska så det blir nog ganska okej. Efter skolan ska jag dansa, sen handla med mami och kanske åka hem till landet eftersom att jag dansar där imorgon. Nu måste jag skynda vidare, ha en grym tisdag!

Hej hopp

Jag hade en helt okej dag i skolan.. lagom slapp såhär efter lovet. Vi pratade mest om idrotten och sen höll vi på med lite bilder. Inget jättekul direkt.. men fick i alla fall träffa mina favoriter!

När jag kom från skolan gick jag en sväng på stan, köpte hudkräm, schampoo och så. Sen gick jag en längre sväng hem för att få upp flåset lite. Senare kom mami och lämnade av lite grejer till mig och nu har jag precis ätit och kollat på film. Även fast jag såg den på bio fick det bli Trassel ikväll, haha den är så bra! :D Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen och se filmen Patrik 1,5. Som också är superbra. Puss ♥

Taggad för en ny vecka i skolan

Godmorgon!

Nu är lovet slut och skolan börjar igen, jag är taggat för att träffa vissa och för lite nytt skolarbete. Har saknat mina tjejer Viktoria & Bea mest, men även några andra.. ni är verkligen fina!
Jag går dock bara i skolan i en vecka för på lördag åker vi till fjällen :D ska bli härligt att komma dit igen!

Jag har inga planer efter skolan, om det är fint väder blir det nog en långpromenad eller något sånt, på kvällen ska jag i alla fall mysa framför filmer inlindad i en skön filt!

Ha en bra måndag! ♥

Mys




Nu har vi ätit mat, kollat på Solsidan, Time Out och nu börjar Wallander. Kladdkakan åker fram nu och vi hörs imorgon!

Sladdjävel



Jag har glömt min kortläsare i lägenheten så jag kan inte få in bilderna i datorn. Så bilder får ni se imorgon.
Jag och syster gjorde i alla fall en grymt god kladdkaka förut som vi mumsade på, fick skynda iväg till träningen och kom hem för en liten stund sen. Nu ska jag äta mat med mami sen blir det ännu mer kladdkaka och film!

Vasaloppet


Bilden är tagen Vasaloppets hemsida

Har suttit spikad framför Vasaloppet hela morgonen, även fast chansen inte är säskillt stor att vi får se papi på tv är det ändå ganska kul. Pappa åker för 4 gången nu och ska snart vara i mål.

Har hunnit med att cykla 8 km på träningscykeln också, nu har jag precis skickat iväg syster till affären för att köpa grädde och när hon kommer tillbaka ska vi baka kladdkaka :D Senare ikväll ska jag iväg på träning och mami sa att jag fick åka med henne till bussen imorgon, så slipper jag sitta på den där sega bussen sent ikväll.

Filmmys hela kvällen


Jag ♥ Converse

Jag skulle vara den lyckligaste tjejen i världen.. i alla fall för någon sekund om jag var ägare av aaaaaalllllaaa dom här! :D


Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Större! Hahahahaha... Nej jag skojar bara, men den största drömmen är ju att bli fotograf, starta ett eget företag, ha en helt egen studio, såklart vara den bästa fotografen på den här ön. Jag säger inte att jag måste leva hela mitt liv här. Vill gärna resa och bo utomlands men tror nog att jag kommer landa här tillslut, jag älskar mitt Gotland. Men i alla fall, svaret är fotograf.


Bruno Mars ♥

Det är något speciellt med den här killen! Jag har älskat hans musik sen första gången jag hörde hans; Just The Way You Are. Alla hans låtar är heeelt jävla underbara!







Lördagen den 5 mars 2011



Godmorgon fina läsare ♥
Guuud så skönt det var med sovmorgon, nu känner jag mig verkligen pigg och vädret är underbart. Jag ska ta med kameran och gå ut en sväng snart hade jag tänkt. Jag har faktiskt inga planer för dagen, skulle egentligen hitta på något kul ikväll men det blev tydligen inte så.. Aja, jag ska ta vara på dom här två sista dagarna på lovet och bara njuta.

Två dagar

Dag 27 – Min favoritplats

Jag måste nog säga att jag har mer än en favoritplats, det beror ju helt på vilket humör man är på och så. Jag älskar ju att umgås med mina vänner och då är nog lägenheten perfekt för en myskväll eller stan för en fika. Jag älskar också att umgås med min familj. Jag vet inte om ni vet vad Fårö är? För er som inte vet är det en liten liten ö som ligger precis ovanför Gotland, eller alltså Fårö tillhör Gotland. Det tar 5 minuter ut dit med färja. Min pappa är i alla fall från Fårö, det bor bofasta där men på sommaren är det nog det mest turisttäta stället på Gotland. Fårö har underbara stränder och är allmänt underbart. Min farmor och farfar bor där också. Hela mitt liv har vi bott där ute hela sommaren, och eftersom att våran husvagn är så stor och vi har den stillastående med förtält och allt, blir det som en sommarstuga. Haha ja så jag skulle säga att Fårö är en av mina absoluta favoritplatser.


Dag 28 – Saker jag saknar

Det första jag kommer på är alla gamla vänner som man liksom tappade kontakten lite med när man slutade 9an och började på olika skolor. Det finns ju vissa man saknar mer än andra, folk som man känt hela livet.
En annan sak jag saknar är såklart Thailand, jag ville ju helst inte åka hem alls. Där trivdes jag verkligen som fisken i vattnet. Det säger ju lite om ett ställe när man gråter i sömnen på planet hem, fy vad jag saknar det!


Converse Stars and Bars



Nu är dom snart mina! :D just nu är dom påväg hit till Sverige, till Gotland, till MIG! Hoppas att jag är lika nöjd med köpet när dom väl kommer. Dom kommer från :  http://www.sneakersnstuff.com och kostar 699 :-


Sommar, sol & snygga bikinis


Jag längtar så sjukt mycket till sommaren nu, då man bara kan slänga på sig en snygg bikini och gå ut typ. H&M har alltid så snygga bikinis till billiga priser!

trött chey

Jag gav tillslut upp och drog hem.. efter att varit på lanet sen 14.00 igår åkte jag hem för ett tag sen. Inte en sekunds sömn blev det på hela natten. Men jag har ändå haft grymt kul, träffat massa folk som jag saknat så sjukt mycket.

Eftersom att jag inte är någon spelfreak hade vi icke-spelande ett skräckfilmsmarathon istället. Guuud vad jag älskar skräckfilm, men det är ju så läskigt! Skräckblandad förtjusning var det ja! Dom två bästa filmerna vi såg var Dawn Of The Dead & The Grudge. Det fanns ju en anledning till att jag inte vågade stänga ögonen. Det var nog skräckfilmen och faktumet att jag såg hur mina kompisar sprang runt och matade alla som somnade med chili, staaaaaaark chili. Dom som blev utsatta vaknade och började spotta och blev typ lite smått monsterlika. Haha tänk vilket tråkigt liv man hade haft om man inte kunde behålla lite av det barnsliga sinnet.

Nu har jag sovit ett par timmar och ska äta fruktsallad & vaniljsås med syster ♥


Torsdag

Godmorgon sunshines!  Bästis kommer hit om en liten stund, senare ska vi träffa massa roligt folk. Det är nämligen lan här i Lärbro, och nej jag ska inte spela, det är inte riktigt min grej. Men det är ett perfekt tillfälle att träffa massa gamla vänner som man knappt träffat sen innan sommaren. Jag är taggad för två roliga dagar med massa vänner!

Dag 26

Dag 26 – Mina rädslor

Ibland är jag lite rädd för livet, för att jag vet att det kommer att ta slut en dag. Blir det liksom bara svart eller vad?

Jag kan räkna bakåt och inse att det inte var nyss jag började 7an, även om det känns som igår.. det var snart 4 år sen, kan gripas av panik över att jag inte hunnit…ens hälften av det som jag ville.
Jag vill inte att livet ska gå så jävla fort. Ibland tänker jag på det så mycket att jag inte kan släppa tanken på annat sätt än att intala mig själv att det kanske kommer något piller ändå, ni vet ett sånt som man kan ta och sedan kan man leva i en evighet.

Och sen samlar jag mig själv och påminner mig om en historia jag läste en gång. Jag minns inte om det var en mormor eller vem det var, men hon fick i alla fall frågan om döden inte skrämde henne?
Den gamla kvinnan svarade ungefär såhär, ”tänk dig att du har gjort dig fin för att gå på en fest, väl på festen träffar du dina drömmars man. Ni dansar hela natten, äter god mat och skrattar. Framåt små timmarna går ni hem och spenderar en fantastisk natt tillsammans, allt är perfekt och du somnar på hans arm. Tänkt dig sen, att just när du somnat så ruskar någon om dig och säger vakna! Nu ska du göra allt från början igen!
Hade du velat det? Eller hade du velat somna om? ”

Hon menade att det är likadant med livet, att om man har man levt, älskat, skrattat och gråtit . Då är man färdig med livet sen. Jag önskar att mitt liv får sluta så. Just så. Och försöker att inte vara rädd.


Back in buissnes



Nu är jag tillbaka
, efter att ha lackat ur på blogg.se ett antal timmar gav jag upp. Jag tog en långpromenad, cyklade 5 km på träningscykeln och tog en låång och skön dusch. På eftermiddagen gjorde jag mig klar, slängde på mig en mysoutfit och åkte mot tandläkaren.. men ja det gick superbra ! :D mina tänder vart fina och allt såg bra ut.

När jag kom hem igen hade alla åkt så jag var hemma själv. Juste fick träffa min Emelie i typ 10 minuter innan tandläkaren eftersom att hon skulle iväg på kalas, men vi träffas imorgon igen ♥

Sista chansen, HJÄLP!

Nu behöver jag verkligen all hjälp jag kan få. Jag har sån beslutsångest! Snälla, vilka converse ska jag välja!?


fanfanfan



Jag insåg just att jag ska till tandläkaren imorgon.. fanfanfan! Jag hatar verkligen tandläkare. Och förlåt men min är liksom aningen, eller jävligt mycket skelögd. Man vet liksom inte vart han kollar, vart man ska kolla när man pratar med honom. Dom där 10 minuterna brukar vara ganska.. Hemska! Jag är så himla sugen på att skaffa ett tandsmycke också men det kostar väl upp mot 500 kronor? någon som vet?

Bildbrist på hög nivå!

Godmorgon! Nu är det redan Mars, tiden går så sjukt fort. Vi stod ju nyss på hamnen och räknade ner till tolvslaget. Sjukt!

Om det hade varit lite finare väder idag hade jag tänk ta en sväng ut med kameran, men det är bara grått, grått, grått. Så jag funderar faktiskt på att baka något gott istället. Vi får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall äta frukost och kolla på Top Model. Ha en underbar tisdag!


RSS 2.0