27 September 2011

Hej solstrålar! ♥
Sitter i skolan och har precis ätit lunch, maten var som vanligt ganska.. slemmig. Nu ska jag snart iväg och fixa en intervju. Måste rusa. Puss!
Älskar mina snygga vänner!

FEATHERS



I'm in love! Jag älskar dom här fjäderöronhängena från Ritaz Design, man vill nästan dö så snygga dom är! Mina favoriter är Nr1 & Nr4, vilka gillar ni bäst? :D


Dagens


Linne Carlings, Kofta H&M, Jeans H&M, Solglasögon RayBan, Klocka Guldfynd, Kängor DinSko.


26e September 2011

Är hemma efter en ganska soft dag i skolan, det stod Mediaproduktion B på schemat så jag har mest fixat med min hemsida och kollat igenom massa filmsnuttar vi ska klippa ihop.

Jag har precis kommit hem efter att ha varit ute och åkt longboard med Christoffer, alltid kul! :D

Jag ska fixa till mina naglar lite snabbt och om ett tag hämtar mamma upp mig för en sväng förbi affären. När jag kommer hem igen myser jag fömodligen ner mig framför någon film.


Need some inspiration

Har varit ute en stund men nu blev det så himla kallt så jag har myst ner mig i soffan med en kopp varm choklad och några kataloger. Känner att jag behöver lite ny inspiration.

Ska snart hjälpa mamma med maten också och sen ta mig in till stan. Imorgon taggar jag till en ny skolvecka med massa arbete.


Tävlar om en OnePiece

Jag är med och tävlar om en valfri OnePice hos http://flavoured.se/ Två vinnare kommer dras men om 1000 st är med och tävlar dras 4 vinnare. VAR MED NI OCKSÅ! 
NI HITTAR TÄVLINGEN HÄR!


Som Acne Pistols Till Ett Bättre Pris.

Jag har hittat dom här ursnygga skorna som liknar Acne Pistols men man får dom för ett mycket bättre pris. Dom finns i tre färger och dom svarta är på väg hem till mig. Ni hittar dom hos ELLOS för bara 299 kronor.
Ett galet bra kap!


Carried away by a moonlight shadow.

God morgon ! :D

Har precis ätit frukost ute i solen, så himla härligt med lite värme! Nu ska jag pilla med lite bilder och sen räkna ännu mera matte.. måste kolla upp bussar in till stan sen också.

Men nu ska jag fortsätta här, ha en bra dag!


Ha en bra kväll!

Nu avslutar vi kvällen med Tacos och en bra film. Ha en underbar kväll! :D


24e September 2011

Hej babes ! ♥

Har precis kommit hem till mamma & pappa, dock är det bara jag hemma just nu.. I torsdags kväll drog dansen igån igen och det var verkligen svinkul! Igår följde jag med Elias hem direkt efter skolan, vi fastnade framför tvn ett tag, åt hans mammas lasagne (som jag äääälskar! haha) Gick en mysig promenad och somnade ganska tidigt :)

Nu måste jag kolla igenom mailen och plugga matte.. massa matte.


Nytt i Elins garderob



1. Carlings 149 :-
2. BikBok 149 :-
3. BikBok 199 :-
4. H&M 99 :-
5. H&M 199 :-
6. Carlings 299 :-


22a September 2011

Fan vad tiden går fort! Det är redan den 22a September? Galet! Snart går vi med vinterjackor och vantar allihopa. Det ska bli så himla skönt att komma iväg till Thailand två veckor mitt i vintern, när man får komma till värmen ett tag känns det inte lika hopplöst att snön ligger så jävla länge, höhö.

Har precis sagt hejdå till Elias, han följde med hit en sväng efter skolan. Nu ska jag fixa mat och sen möta upp Elin och så ska vi ta oss bort till dansskolan :D Äntligen börjar dansen igen!




21a September 2011

God morgon sunshines! ♥

Har jobbat färdigt så nu tänker jag powerwalka en sväng. Tror att jag ska gå en ny runda för lite omväxling :) När jag kommer tillbaka ska jag hoppa in i duschen och följa med storasyster till tatueraren.. åh jag är så himla sugen på en egen tatuering! Men idag är det hon som ska göra sin tredje.

Ikväll har vi avslutning med småtjejerna, så jag taggar för att leka lekar, dricka fanta och äta lösgodis.. :D


20e September 2011

Hej! ♥

Har lagt bloggen åt sidan några dagar.. min älskling är hemma igen så jag har umgåtts med honom :D Så skönt att han är hemma! Igår fick han sin present i efterskott eftersom att han fyllde år när dom var borta. Och han hade köpt världens sötaste present till mig, fan vad jag älskar min pojke!

Idag hade vi en ganska soft dag i skolan, vi gjorde några intevjuer och så.. när jag kom in till stan efter skolan råkade jag glida in i några affärer och kom ut med lite godsaker (fick min lön idag.. haha!) Orkar inte fixa bilder nu så det får ni imorgon :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp varm choklad, mums!


17 September 2011

Har landat i soffan hemma hos mamma och pappa, igen.. :D I torsdags tog jag mig in till stan och mötte upp Bea. Vi arbetade två dagar på Wisby Strand. Det var en konferans om typ tobak, alla i Sverige som arbetar för ett tobaksförbud var där. I torsdags fotade vi hela dagen från 8-16.30, och sen gick vi hem. Jag fixade till mig lite och klockan 19 gick vi dit igen. Det var middag och show och dom delade ut priser och stipendier till olika stora personer inom ämnet. Jag hade verkligen jättekul! Igår, fredag. Fotade vi hela dagen igen. Blev uppbjudna på scenen framför 500 pers. Jag har verkligen haft skitkul dom här två dagarna, det har verkligen varit intressant (tyckte inte Bea) haha.. men jag gillade det! :D Har träffat massa underbara, snälla personer.

Orkar inte fixa bilderna nu, men det kommer :)




Angelica Blick

Hon är den snyggaste kvinnan den här jorden kan erbjuda. Seriöst jag är förälskad i hennes utseende och än mer i hennes frisyr. Tänk om jag hade modet att bara lyfta saxen (låta någon annan göra det, blir nog bäst så..haha) och klippa av mitt långa hår. Det här är ju drömfrisyren rakt igenom! Det är ju faktiskt bara hår, som växer ut igen.. så småning om.



Where words fail music speaks.


13 September 2011

Jag har lyckats ta mig upp ur sängen. Huvudvärken har släppt men jag är lååångt ifrån frisk. Ändå tackar jag Ja till att jobba imorgon när chefen frågar?! Whats wrong with me? Jaja pengar är ju alltid bra! :) Jag måste i alla fall få så mycket vila som möjligt ikväll eftersom att jag har två långa dagar framför mig på torsdag och fredag.. 08.00-20.00 är vad jag fått höra, det är ett litet projekt som jag ska göra tillsammans med Bea. Tror att det mest handlar om att fota mingelbilder på en stor konferans.. vet inte så mycket egentligen så vi får se vad som händer.

Nu ska jag tvätta bort min ansiksmask och sen ta en dusch. Puss!



12e september 2011

Sötnosar!

Kom hem sent igår och gick och la mig nästan på direkten. Vaknade efter någon timme av att jag grät i sömnen för att det kändes som att mitt huvud skulle sprängas.. det var helt galet, tårarna ville inte sluta rinna och jag kunde inte somna på tre timmar. Vaknade imorse för att göra mig klar för skolan men huvudet kändes fortfarande likadant. Jag har legat nerbäddad i sängen fram tills nu (need some food) höhö! Känner mig fortfarande galet nere och sjuk.. har helt enkelt inte orken att svara på era fina kommentarer nu.. Puss på er!


Kvällens



Slängde på mig en blå långklänning från Cubus. (man måste njuta av den sista värmen!) Och på det tar jag en varm kofta till senare. Smink känns överskattat så det hoppar jag, är ännu naturligt röd på kinderna efter springturen, haha.

Nu hoppar vi in i bilen och åker till Fårö, min favoritplats i hela världen. Ha en underbar kväll, Puss! ♥


Hemma imorgonkväll igen.

Har precis sprungit 5 km, ska bara hoppa in i duschen innan vi åker till farmor och farfar. Vi stannar och äter där ikväll och sover kvar tills imorgon. Tar inte med mig datorn, det finns nästan ingen mottagning ändå :)

Mötte en läskig jävel utanför dörren precis, är inte rädd för spindlar annars men när dom praktiskt taget sitter på dig är dom lite föööör nära! haha.


Inspiration


10e September 2011

Godmorgon! ♥

Hur är läget? Här är allt så mycket bättre, huvudvärken har släppt och förkylningen börjar försvinna. Men det känns fortfarande som att jag har ett ton snor i huvudet, mysigt! höhö.

Idag ska vi åka och hälsa på farmor & farfar, det var ett bra tag sen jag träffade dom nu.. så det blir kul! :) Ska börja med frukost och sen en löprunda, duscha och fixa till mig lite.





© Elin Sandelin


Det är okej att känna.

Kolla på den här, den berör verkligen. Det är okej att känna!


Januari, ja tack!

Jag längtar så himla mycket till Januari, då får jag åka tillbaka till Thailand. Var där i december förra året och blev helt förälskad i landet. Människorna, naturen & maten. Så snälla, ge mig januari.. NU!


Det här är vad jag har att se fram emot.


9e september 2011

God morgon! :D

Är hemma från skolan idag också, så att jag verkligen blir helt frisk. Har faktiskt tagit med hem till landet & mamma och pappa. Therse no place like home!

Har inga stora planer för dagen, äta frukost och kanske gå en promenad. Eller bara ta det lugnt och se en bra film. Ska i alla fall börja med frukosten.


Snake


JC, 59 kronor.


Skön promenad i solen

Har precis kommit hem från en promenad i innerstan. Det var riktigt skönt att rensa lungorna med lite frisk luft. Precis när jag kom tillbaka satte jag mig ute i solen och läste men det blev riktigt kallt efter tio minuter. Så nu sitter jag inne i soffan, lyssnar på musik och läser bloggar. ♥


Dagens


Congratulations love

Idag saknar jag Elias extra mycket eftersom att det är hans födelsedag.. 18 år, Grattis älskling! ♥
Bara en och en halv vecka kvar tills du är hemma igen! :)


Close up



Nu när jag ligger hemma och snörvlar har jag det perfekta tillfället att fixa till bloggen lite. Eftersom att jag har nya kategorier har jag tusentals inlägg att gå igenom och lägga in under rätt kategori.. I better start working!


8e September 2011

God morgon solstrålar!

Har känt mig hängig i flera dagar nu men ändå inte satt mig ner och tagit det lugnt.. Jobbade hela dagen igår även fast jag egentligen borde legat nerbäddad, men äh.. vad gör man inte för pengarna ;) När jag hade slutat umgicks jag med papi ett tag innan jag åkte in till lägenheten. Vaknade i morse och mådde ännu sämre så jag stannade hemma, sov länge och det känns redan lite bättre :D

Jag har precis fixat en stor frukost, jag som oftast inte orkar så mycket på morgonen är idag hungrig som en björn, haha! Ska försöka lära mig att äta kaviar på mitt ägg, har alltid hatat kaviar och kommer fortsätta med det men ska fan lära mig nu, ägget får bli ett undantag.


Longboarding ♥

Jag älskar att åka Longboard! Har aldirg haft en själv men en kompis till mig har en och vi brukar åka på kvällarna, det är en sån härlig känsla att glida fram på brädan. Kommer införskaffa mig en snarast! :D


5e september 2011

Hej sunshines!

Är äntligen hemma i lägenheten, har landat i soffan efter en hård skoldag.. nej, men jag är bara så himla trött! Har hållt på med hemsidan hela dagen, det börjar verkligen likna något nu :D Nu ska jag fixa mat, kolla på en film och sen springa en sväng.




Tack!

Jag vill tacka Anna-Louise för hjälpen med mina Kategorier, nu kan ni lättare hitta bland mina bilder och även lättare hitta andra saker här i bloggen. Headern kommer fixas på nytt snart också :) Men kolla in mina kategorier, och tck så jättemycket! :D


Stockholmsfavoriter.

Jag tänkte göra ett inlägg om min favoritplats i Stockholm. Jag bor ju som ni vet på Gotland, men jag besöker Stockholm typ en gång i månaden.. ibland med längre mellanrum och ibland med tätare. När jag åker dit vill jag alltid strosa runt i Gamla Stan, åh vad jag älskar det! Det bästa jag vet är att bara gå runt på alla små fina gator och ta en fika på något av fiken i dom mysiga gränderna. Ett ställe jag alltid stannar till på är Cafét Kaffekoppen, mitt absoluta favoritfik. Det ligger mysigt mitt i Gamla Stan, på Stortorget. Det är som finast på sommaren när man kan sitta på uteserveringen och njuta av en god kaffe eller choklad. Mums! Vet ni varför jag tror att jag älskar Gamla Stan? Jo för att det påminner mig om hemma, det är ju ganska likt våran innerstad här i Visby.. Therse no place like home liksom.

Ville bara tipsa om en hemsida där man kan hitta aktiviteter, fakta och roliga saker att hitta på i Stockholm.

KOLLA IN HÄR FÖR TIPS OCH IDÉR OM AKTIVITETER I STOCKHOLM!


Vilket är erat favoritställe i Stockholm?


Kaffekoppens goda fika.



2 september 2011

God morgon!

Sitter i skolan och väntar på att vi ska ta klassfoto, härligt! Resten av dagen har vi Matte.. mindre härligt. Jag har inga som helst problem med matte eller så, men det är så tråkigt!.


i am a rolling wave without a motion

Sitter i soffan, bänkad framför Robinson och myser, ensam.. ah vad jag saknar Elias!! Och det har bara gått 2 dagar.. blööh, bara 15 kvar. Jaja.. bort med dom tankarna, imorgon ska vi ta det fruktade klassfotot, det är en årlig plåga! Haha nej men det ska nog gå bra :)
Ska pilla lite med några bilder, kolla av mailen och så innan jag  går och lägger mig, puss!


dagens


1 september 2011

Är hemma från en skön skoldag, kom in sent till lägenheten igår kväll.. så jag slängde mig direkt i sängen. Åkte till skolan imorse som vanligt, hade samling och genomgång och åkte tillbaka till stan för att filma och fota hela dagen. Nu ska jag hänga med en kompis :)


RSS 2.0