vart är vi påväg?



Det är när jag ser bilder på modeller som ser ut såhär jag undrar; vart fan är världen påväg? vad hände med vanliga tjejer med lite att ta i?! hu hemskt tycker jag. bara skinn och ben, mhm mys!


dag 06- om det här vore min sista dag

jag tror faktiskt inte att jag skulle vilja veta om det här var min sista dag men ska svara ändå. Om det här var min absolut sista dag skulle jag umgås med dom jag älskar och göra något helt galet. typ som att hoppa bungyjump, bada med hajar, flyga luftballong. haha nej men jag vet inte, bara jag får vara med dom jag älskar är jag nöjd. det är ju trots allt dom som betyder mest, kan man få ett bättre avslut liksom?

Veckans Blogg!


sista



Godmorgon sötnosar ♥ nu är det redan måndag igen..gud vad helgerna går fort! Det är också den sista januari idag och imorgon börjar en ny månad med nya äventyr ;) jag och Bea måste göra klart vår Creative Session som vi ska hålla inför klassen imorgon, det känns ju sådär. Men det ska nog gå bra. Ha en superbra dag i skolan, på jobbet eller vad ni än sysslar med! Puss.

dag 05- vad är kärlek?

Jag tror faktiskt inte att jag kan berätta för er vad kärlek är. Eller alltså det finns ju så många olika sorters kärlek. Kärleken till sin familj, till ett djur, till sin pojk eller flickvän, till mat eller sport. Ja i stort sett kärleken till allt. Men jag skulle vilja säga att den kärleken som är störst är kärleken till min familj, mina nära och kära. Kärlek är inte bara en fråga om att älska utan också om att bli älskad. Kärlek är det jag får uppleva med dom jag älskar.

Boyfriend

Ni vet jeansen i boyfriend modell jag visade i ett inlägg för bara ett litet tag sen? jag ville ju så gärna ha ett par till sommaren, och gissa vad. När jag kom hem till landet i fredags frågade jag mamma om hon hade några gamla jeans som jag kunde pimpa till ett par snygga jeansshorts men då säger pappa jag har ett par gamla Levi's jeans och så springer han och hämtar dom. Jag tror ju inte direkt att dom ska passa på mig men jag testar dom på och dom sitter precis som ett par boyfriend jeans och jag vet det är ju det som är grejen att dom ska vara i killmodell men gud så glad jag blev!! jag glömde ju bort idéen om shortsen på direkten. Och nej jag och min pappa har inte samma storlek men ni vet förut på hans ungdomstid så skulle ju byxorna sitta högt och därför passar dom perfekt till mig när jag har dom lågt som ett par vanliga jeans. GILLA! :D jag tror dock att dom är snyggast till ett par flipflops på sommaren men ska försöka göra något snygg imorgon som kan passa även på vintern, så då får ni förhoppningsvis se dom i min outfit för morgondagen. Puss!


trea nolla januari tvåa nolla etta etta



Godmorgon, eller nej det ska jag inte säga. Har ju faktiskt varit uppe ett tag men hamnade snabbt med frukosten i soffan inlindad i en filt. Känner mig inte 100 idag, mamma ligger ju i influensa så jag tror att hon har smittat mig lite. Nyser och hostar som tusan. Men nej jag har inte tid att vara sjuk så jag får helt enkelt preparera mig med nässpray, halstabletter och en varm filt :)

Jag ska inte göra speciellt mycket idag, bara fixa med min tvätt, packa väskan för en ny skolvecka i stan och senare åka in till lägenheten. Vad gör ni den här söndagen?


Så olika



Nu blir det mys framför filmen Så Olika och till det äter vi chokladbollar, mums! Ha en superbra lördagkväll!

dag 04- vad bjuder jag på för mat?

jag är en matälskare, alltså alla säger att jag äter lite och den kan så vara men jag älskar verkligen mat, i alla sorter. eller det finns vissa saker jag vägrar att äta som typ ärtor, rotmos och janssons frestelse, ursch!
Men haha ja vad skulle jag bjuda på mat? jag gillar faktiskt att laga mat och jag har fått höra att jag är ganska bra på det så jag skulle säga att jag bjuder på vad som helst som ätaren vill ha ;) allt från makaroner och köttbullar till marinerad lövbiff med potatisgratäng.

lalalala



Jag är hemma efter en lång dag med fotboll, har precis ätit en god middag och nu blir det lördagsmys med familjen ♥

Den 29 januari 2011



Godmorgon ♥
Jag har varit uppe en liten stund, tog en lång sovmorgon idag. Riktigt skönt! ska äta frukost och packa väskan sen blir det fotboll hela helgen. :)

just another photo


dag 03- mina föräldrar

Min mamma, Anette. fast det är ingen förutom hennes arbetskamrater som säger Anette, det är alltid Kia. Hur hon har fått det smeknamnet är en lång historia.. men hon är min mamma, Kia ♥  

så, min fina fina mamma. hon är världens starkaste och bästa person, jag har länge funderat på hur hon alltid klurade ut saker, klarade allt och alltid hade rätt svar. jag skulle kunna säga i stort sett allt till henne. för jag vet att hon alltid skulle förstå. hon säger att kärleken till sina barn är starkare än något annat. och det är just det, hon skulle offra allt för att vi skulle må bra.det gör väl kanske alla mammor, men hon har klargjort det så bra. hon är en underbar och utåtriktad person som kan så sjukt mycket om allt. hon jobbar om ni ursäktar, arslet av sig varje dag som programutvecklare, datatekniker typ. innan jobbade hon i en kontorsvarubutik men började plugga 40 % vid sidan av sitt 100 % jobb, och ja visst var jag sur på henne så länge för att när hon pluggade var det bara datorn som gällde och jag tyckte att hon var så grymt tråkig. men nu i efterhand har jag förstått att hon gjorde det för våran skull och för att hon skulle få ett bättre arbete, ett arbete som hon verkligen är passionerad av. ibland jobbade hon sammanlagt 18 timmar om dagen, vi sa nog till henne flera gånger att hon borde tagga ner lite, hon jobbade ju så sjukt mycket plus pluggandet. men hon körde ändå hela tiden med "jag klarar det, det är ingen fara, jag har sovit läääänge inatt" men hon skulle somsagt vara stark. hon var stark. hon är stark. när hon väl var klar med pluggandet sa hon upp sig från sitt jobb och fick istället det jobb hon har idag, inom det första året på arbetet blev hon diplomerad för sina stora kunskaper inom området och för bra ledarskap. det är då man blir så himla stolt. och vi ser verkligen hur mycket hon älskar sitt jobb.
min mamma är den där underbara mamman hon alltid varit. hon ställer upp i alla väder och jag är glad att jag har henne i mitt liv, och jag älskar henne över hela mitt hjärta.

 

min pappa, Ulf. mer känd som Uffe. ja, min pappa är min papi ♥ min största manliga förebild. han är underbar. han är liksom pappig på något sätt, haha. fast nej han är inte bara pappig, han är kärleksfull och jag vet att han älskar mig, oss. även fast det verkar som att pappor alltid har svårare att säga det så vet jag.

han bryr sig väldigt mycket och jag vet att vad som än händer skulle han vara den första att stötta mig i mina val, allt jag göra och allt som händer mig. pappa är en såndär som man kommer ihåg saker man gör med, som alla gånger vi fiskade när jag var liten och när jag skulle lära mig cykla , när vi åt revben som grottmänniskor och kollade på Hem Till Gården. han är ganska blyg, precis som jag. han är den jag är mest lik till utseendet och personligheten. vi har samma sjuka humor och skrattar åt samma fåniga saker. han gillar att fiska, hålla på med sina lamm och kolla på längdskidor på tv. han är världens bästa kock när det gäller kött och fisk. han jobbar som mjölkbilschaufför och jobbar därför pass som är 12 timmar långa, antingen från soluppgång till sen kväll eller från kväll till soluppgång. därför är jag uppvuxen med att träffa min pappa sällan, etersom att när jag sov jobbade han och var vaken och när jag var vaken sov han. men jag tror att det är en av anledningarna till att vi står så nära varandra som vi gör. när vi träffas är vi bara med varandra. jag och pappa. vi har bildat ett så sjukt starkt band mellan oss. han älskar att åka längdskidor själv och har åkt vasaloppet 4 gånger och planerar att fortsätta med det i typ minst 100 år till. han är en fantstisk människa. han är en perfekt pappa. som jobbar och står i för att försörja sin familj. jag älskar honom. obeskrivligt mycket. men det är alltid svårare att säga sånt till sin pappa.  men han vet, att jag tycker han är världens bästa pappa.

 

mina föräldrar är otroliga. och jag har alltid undrat hur dom kan vara så bra jämt, hur dom jämt kan förstå, förklara allt. jag älskar dom och skulle kunna skriva flera hundra sidor om hur fantstiska dom är.

 

Veckans blogg är utsedd!



Nu är veckans blogg utsedd, hade ett svårt val den här veckan, bloggvärlden har mycket att bjuda på men bestämde mig till sist för att veckans blogg tillhör, Paulina. En supersöt tjej men asgrym stil. Inspireras av hennes rockiga outfits och hennes grymma ringar :D
Veckans blogg HÄR!


Jag fick en fråga om hur man högerklicksskyddar sin blogg

Här ska jag visa hur du högerklicksskyddar din blogg.
Kom ihåg att man aldrig kan vara 100% säker på att någon snor saker ändå, 
det finns tyvärr massa sätt. Däremot försvårar detta.

Det är jätte lätt fixat.
Gå in i  >Design >Kodmallar



Koden som ska klistras in, måste du ha med på alla din kodsidor.
Börja exempelvis med Front Page.

Leta upp stycket <body> ( ganska högt upp )
Där ska d u klistra in
oncontextmenu="return false".

Alltså <body oncontextmenu="return false">



Färdigt :) 
Gör nu som sagt likadant på alla sidor i kodmallen.
Spara och publicera!

Freitag



Godmorgon ♥ jag har precis duschat och gjort mig klar, ska bara få i mig något ätbart nu innan skolan för annars kommer jag vara hungrig låååång innan lunch. Vet inte vad vi ska göra i skolan idag, hoppas på något kul! :)
Vad ska ni göra i helgen?

Myskläder & nymålade naglar



älskar mina stickade knästrumpor och min mysiga mimmi t-shirt! :D har precis fixat naglarna, lacket kommer från IsaDora och heter Angora Pink :D

snälla ge mig värme, ett par byxor kanske?

burr! jag sitter i lägenheten med nyduschat hår, mitt täcke över benen och min filt runt mig. Helt stört vad kallt det har varit här hela dagen. vet inte vad som är fel men elementen är liksom bara fisljummna på den nivån där dom brukar vara kokheta. KNAS! och ja, jag vill jättejärna ha dom här jeansen i boyfriend modell till sommaren, hhhett!


dag 02- min första kärlek

oh herregud, jag fattar inte att jag låter er läsa mig som en öppen bok. jag som inte ens känner dom flesta av er. ni borde känna er lyckligt lottade. och om ni inte är intresserade av att läsa en lång jävla text om min första kärlek rekommenderar jag er att hoppa över det här inlägget.








jag har funderat länge och mycket på vem den första kärleken var, var det den första killen man hade när man gick på dagis. var det han som man pussade och höll handen med i trean? nej, det var inte kärlek för mig. det var typ bara... en pojkvän. men det var ingen kärlek, det var ingen lycka och ingen smärta. min första kärlek gick i samma skola som mig sjuan, åttan och nian. vi kände inte varandra alls när vi började som små rädda sjuor på den nya skolan. i slutet av sjuan hade vi blivit riktigt bra vänner, han var faktiskt en av dom killarna jag litade på mest, och visste mest om. han var liksom som en bästa vän som man var så lycklig att ha. men inte visste jag att efter sommarlovet, när vi började åttan skulle jag se på honom på ett helt annat sätt. han har alltid vari så sjukt söt men då hade han liksom blivit snygg, haha, han hade blivit en sån kille jag skulle kunna bli intresserad av. han var helt enkelt inressant på en helt annan nivå än förut. Jag såg honom helt plötsligt, Adam. jag vet inte om det berodde på den glada sommarkänslan man ännu hade kvar i kroppen, att han hade förändrats eller att jag hade blivit helt jävla galen. jag har alltid haft svårt att lita på folk, vet inte varför men har väl varit med om något när jag var liten eller något, heh. därför när adam skrev en dag på msn att han var kär i mig kunde jag inte tro honom, jag trodde typ att han var med någon kompis och så lurade dom mig, jag klarade inte av tanken av att bli lurad. när han hade försökt få mig att tro på honom i flera veckor gick han fram till mig i skolan och jag trodde liksom typ att han skulle säga hej, tjenna eller något som vanligt men då gav han mig bara en lapp och gick. jag fattade verkligen ingenting, en lapp? jag vek ut lappen och där stod det; "jag älskar dig, tror du mig nu?" Haha ja, så himla gulligt jag vet! men just i den stunden stannade mitt hjärta liksom, jag kunde inte tänka, inte fatta, inte röra mig. jag tror faktiskt att jag stod där och såg ut som ett fån ett bra tag. ett tag efter det blev vi tillsammans, men jag var en sån mes och jag var liksom nästan rädd för att prata med honom helt plötsligt, fånigt jag vet! men innan när vi bara var vänner var jag inte rädd för att säga fel eller skämma ut mig på något sätt då var han ju bara adam, men nu var han liksom ADAM. på grund av mig var vi inte tillsammans länge alls, och det är något jag kan ångra ännu idag. varför kunde jag inte bara skita i vad han skulle tycka om jag gjorde bort mig, jag visste ju faktiskt egentligen att han tyckte om mig precis som jag var. efter det, har jag haft två föhållanden och ursäkta men det är inte ens värt att kalla det för förhållanden för det var inget bra. i nian blev jag och adam riktigt bra vänner igen och känslorna kom tillbaka.. då var jag tillsammans med en annan kille men det fanns alltid något där mellan mig och adam, om jag ska vara ärlig har jag aldrig riktigt kunna släppa adam, han är en sån kille man bara inte kan sluta gilla. men när jag hade insett att det var adam jag ville ha var det försent. jag önskar att jag här och nu kunde säga, Adam jag har kommit över dig, för mig är du bara en vän. men nej det kan jag bara inte, jag älskar adam. så är det bara. men jag har sabbat så många chanser, så många tillfällen, sårat och varit elak. om man kunde göra saker ogjort skulle det stå högst på min lista. jag och adam har kontakt fortfarande men inte i närheten av så mycket som jag kunde önska. jag önskar att jag kunde fixa allt, spola tillbaka tiden till sjuan och visa att jag verkligen ville vara med honom. men tyvärr tror jag att jag har fått alla mina chanser när det gäller adam, jag har bara mig själv att skylla. men man glömmer aldrig den första kärleken, det sägs ju att det är den som är starkast.  

En kall fotodag

Har varit hemma en stund nu, började ju ungefär vid 10 imorse, vi träffades i lokalen och sen gick vi ut på stan och fotade fram tills lunch, som vi åt på högskolan, där dom har supergod mat! Efter lunchen gick vi in på almedalsbiblioteket och kollade efter inspiration i fotoböcker plus att vi värmde oss lite. Vi gick vidare till domkyrkan och fotade där, och sen fick vi sluta vid 14.00 :)

Dålig uppdatering



Jag vet att det har
varit jättedålig uppdatering sen igår men jag åkte i alla fall till skolan vid 10, träffade Bea och vi hade en heldag i studion, det blev såklart en massa fina bilder :) dom ska bara fixas till lite innan dom kommer upp här och det gör dom förmodligen imorgon efter skolan. Jag åkte från skolan vid 15 typ, in till stan, tog bussen direkt till Lärbro, var hemma hos Mami och Papi och åt middag och sen drog jag upp till dansen och sen in hit till stan med bussen igen. Ja det blev väldigt mycket bussåkande igår! Nu ska jag bara göra mig klar och sen ska jag springa ner på stan, till våran lokal, Donnerlounge. Klassen ska träffas där, sen ska vi ut på en fototur med Torsten. Hörs senare!

Dag 01 – Presentera mig själv

okej, nu är det meningen att jag ska presentera mig själv..
mitt fullständiga namn är Elin Marléne Sandelin, när jag var liten hatade jag mitt namn Elin för det första gillade jag inte namnet bara och för det andra är det ju grymt svårt att hitta på ett smeknamn till Elin ;)  och Marléne var ju inte heller något att ha.. därför tvingade jag alla att kalla mig för massa andra namn och vi försökte konstant komma på ett smeknamn, när jag var kanske runt tolv år fick jag smeknamnet blondie, att vi inte kom på det tidigare, haha det var ju så uppenbart, jag var ju typ vithårig.. superblond från dagis upp till fyran. Efter det fick jag smeknamnet SandElin på grund av att mitt förnamn fanns med i mitt efternamn och när alla upptäckte det tyckte dom ju såklart att det var ascoolt och jätteroligt.

jag är sexton år, fyller 17 i år, född 94, fyller år i november och om det är något mina föräldrar har gjort fel är det väl det, jag har hatat dom så många gånger för att jag är född så sent på året, haha ja det är sant..

 

Jag bor på Gotland, med mina föräldrar på landet, Lärbro. Och jag bor i en fin lägenhet ensammen här i Visby :) Har tre syskon, alla äldre än mig, jag har alltid varit pappas lilla flicka, blink blink med ögonen så kunde man få nästan vad man ville.. haha. Bara min yngsta storasyster bor hemma, min andra syster och min bror bor där uppåt i landet någonstans.

 

Eh haha nu pratar jag ju inte riktigt om mig själv längre. Så, hur var jag som liten egentligen? jag gick hos en dagmamma tills jag var två så det kommer jag ju inte ens ihåg, började dagis efter det, skaffade massa nya kompisar och dom flesta har jag kvar ännu. När jag började lekis kom det ytterligare lite nytt folk som man lärde känna, och ja resten av skolåren upp till 6an var väl ganska normala, jag var en ascool tjej, trodde jag i alla fall, som blev ganska populär i mellanstadiet, hade massa olika pojkvänner men det fanns ju två speciella killar som jag har mest minnen med, men mer om det i ett annat inlägg ;) jag började ganska tidigt också umgås med folk som är äldre än mig, vet inte vad det berodde på, hade ju kompisar min egen ålder också men vissa av dom var ju så sjukt omogna! När vi skulle börja 7an fick vi byta skola till Fårösund, där var allt läskigt och stort första året, och niorna ja dom var ju sjukt stora och ashäftiga! Precis som jag var sen när jag gick i nian ;) mina tre år i Fårösund var jättebra, fick mycket nya vänner massa nya minnen som jag aldrig kommer glömma, det härliga var att när vi gick ut 9an var alla nior på skolan verkligen tajta, vi kunde ha så kul tillsammans allihopa! Högstadiet gick bra för mig, jag har alltid haft många vänner och varit omtyckt av dom flesta.

Jag älskar sport, just nu håller jag bara på med dans och fotboll men tidigare i mitt liv har jag också spelat volleyboll, badmindton och ridit.
 

Jag vet inte om jag sagt så mycket klokt om mig själv men hoppas ni får ut något kul av det i alla fall, ENJOY!

UPPDATERING; haha fan ibland är jag så efterbliven, jag glömde ju skriva att just nu går jag första året på Donnergymnasiet, mediaprogrammet. min största passion är att fotografera. jag bär med mig kameran, seriöst vart jag än går. och drömmen är såklart att starta ett eget fotoföretag med studio och så :) puss


lära-känna-elin-grej

vi kör på den här...

varje dag i en månad ska jag skriva en text med dom här rubrikerna, typ en lära-känna-elin-grej ;) vi får ju se hur det går.

 

 

 

 

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Dag 07 – Vänner

Dag 08 – Favoritsaker

 Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

Dag 10 – Bloggfavoriter

 Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

Dag 14 – Dåliga vanor och laster

 Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Första kyssen

Dag 17 – Barndomsminne

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Mina förebilder

Dag 21 – Mina dåliga sidor

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Mitt hem

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här är jag bra på

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Saker jag saknar

 Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Dag 30 – 10 dödssynder


give me some jewellery


Kvällen



Nu ska jag
ta en promenad bort till affären och köpa toapapper ;) sen blir det väl en liten omväg hem, skönt med promenad. När jag kommer hem ska jag ta en dusch och sen kolla på film, har sett att filmen 50 first dates går på 6an ikväll :) Har sett den filmen kanske 10 gånger men den är ändå bra, lagom avacerad när man är såhär trött!

Veckans blogg lite sen men var med!


Na na na come on



Hemma från skolan nu, tänkte rosta lite mackor och till det blir det varm choklad, min favorit såhär i kylan :)
Skoldagen har varit helt okej, bättre än vissa andra dagar. Gjorde klart min produktförpackning och började med mitt bildspel från Thailand som jag ska visa för klassen.

Har ni haft en bra dag?


den 25 januari 2011



Godmorgon!
Sitter och försöker trycka i mig lite frukost, är egentligen inte hungrig alls men vet att jag kommer bli det senare. Idag blir det skola och jag vet inte riktigt vad vi ska göra men är taggad för något kul! :) Efter skolan ska jag bara hem hit och städa lite, sen tänkte jag linda in mig i en filt och ägna mig åt bloggen och film heeeeeela kvällen. Hoppas ni får en bra dag! Puss ♥

Dagens

Linne, kofta & strumpbyxor från H&M
Ring från Thailand
Klocka & halsband från Guldfynd
Skor från DinSko


Godmorgon



Godmorgon mina läsare ♥ Jag ska hoppa in i duschen och göra mig klart, min snälla Mami sa att jag kunde åka med henne in till stan idag på morgonen så att jag skulle slippa åka in igårkväll så jag var tvungen att gå upp tidigare än vanligt...mycket tidigare. Ska be Bea att ta en bild på dagens outfit sen när jag kommer till skolan och i så fall kommer den upp här runt 4 eller något :) Efter skolan ska mamma och pappa lura med mig ut i skidspåret hade dom tänkt, vi får ju se hur det går.

nytt i garderoben




Igår kom det ett paket ifrån H&M och trillade ner i min brevlåda, det var hälften av min sista beställning som kom, ett linne och ett par strumpbyxor, nästa vecka kommer smyckena jag beställde :D det kommer bättre bilder på kläderna imorgon, det får bli min måndagsoutfit+en stor mysig kofta.


Movie time



Är hemma från farmor och farfar nu, har precis gjort en mugg med varm choklad och lindat in mig i en filt, Nu blir det film! :D

Honey I'm Home



Hemma efter en nästan två timmar lång promenad med Mami, det var riktigt skönt :) Nu ska jag bara hoppa in i duschen sen åker vi mot Farmor och Farfar och har en mysig kväll där. Puss ♥


bloglovin

om ni frågar snällt kanske jag går med på bloglovin byten :)


den tjugotredje



Godmorgon mina läsare ♥
jag har precis ätit frukost och jag och mamma ska gå en långpromenad, skönt! :) när vi kommer tillbaka ska vi göra oss klara och åka ut till Fårö och träffa min farmor och farfar, fira farfar lite eftersom att han fyllde år i onsdags. Så det blir inte så jättebra uppdatering på bloggen idag men ska försöka få upp några tidsinställda inlägg innan vi åker.

Bigger and better

Bilderna som var med i kollaget i inlägget innan kom från en photoshoot med skolan vi gjorde i torsdags, vi skulle fotografera deteljer nere på hamnen i Klintehamn där våran skola ligger :) tänkte bara säga att alla bilder kommer komma upp här på bloggen igen i större format så att ni kan se lite bättre, dom kommer nog i inlägg med text som jag inte har någon bild till eller så. Puss ♥

Photoshoot Hamnen i Klintehamn


Jag ♥ Musik



Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan min Spotify, den är ständigt öppen när datorn är igång och jag älskar friheten man har att välja precis vad som helst att lyssna på!

Damn all these beautiful girls

Hej mina läsare ♥  Jag har varit uppe en stund nu, ätit frukost och så :) just nu sitter jag i soffan med datorn i knät, på tvn går reprisen av Lets Dance men jag varken kollar eller hör något efter som att ur datorns högtalare dånar grym musik! Idag tänkte jag ta en långpromenad och senare ikväll ska vi på middag hos några vänner och efter det hittar jag nog på något kul.

Vad gör ni idag?


Paxlux




Jag är med och tävlar om en väggdekoration värd 250 kronor från Paxlux, det finns grymt snygga saker kolla in www.­ paxlux.­se/­vaggdekor. Tjejen som har tävlingen hittar ni HÄR!

Mums!

Sitter i lägenheten efter en låååååång skoldag, äter rostad macka och risifrutti :) Mums!

Modellande med ett flin

Slänger upp några av bilderna som jag och Bea fotade idag innan lunchen :D


haha Linus!


By Elin Sandelin



Hade en ganska rolig dag i skolan faktiskt :) på förmiddagen fotade vi rörliga  bilder, bilderna skulle vara delvis skarpa och delvis oskarpa, som människor i rörelse. Hela förmiddagen exprimenterade vi med olika inställningar och lite av resultatet är bilderna här ovan. När vi hade lite dötid innan lunch gick Bea och jag ut för att fota lite snygga bilder, grabbarna, Linus och Lucas hänge såklart efter och då var det inte alls lika enkelt att hålla flinet borta när man skulle se snygg ut framför kameran, bilder kommer senare :)  Efter lunch kollade vi igenom allas bilder och sen tog Torsten med oss i skolans minubuss och åkte ner till hamnen, vi skulle fota typ detaljer på båtar och ja sånna där hamniga saker ;) Det gick bra i kanske 30 minuter men sen blev det så jävla kallt om fingrarna så att man knappt kände dom.
Vi åkte tillbaka till skolan och då tankade vi av alla bilder och gick hem.

Ibland är det bara så himla tråkigt.

Ja, jag känner att ibland är det så himla tråkigt att bo själv, finns typ inget att göra när kompisarna är upptagna.. flyttade hemmifrån förra året, några månader innan jag fyllde 16 eftersom att jag skulle börja skolan på andra sidan Gotland. Så nu har jag bott ensam ungefär 6 månader. Först bodde jag i en liten källarlägenhet, en etta men jag flyttade därifrån efter bara 6 veckor på grund av problem med en fuktskada och fel på strömmen.. därefter flyttade jag in här i tvåan jag bor nu, jag älskar stället, det är bra, nära till allt men det känns ändå inte som hemma.. jag har ju gjort det till mitt liksom men inget är så bra som hemma :) lägenheten jag bor i nu är min moster som äger och den är superfin och mysigt inrett. Efter sommaren är det inte säkert att jag kan bo kvar eftersom att dom ska höja hyran och då måste jag antingen flytta eller hitta en rumskompis, och ja visst det kunde vara kul att bo med en kompis men nej.. inte hela tiden, man skulle typ strypa varandra tillslut, men jag antar att jag har blivit för bekväm med att bo själv i en tvåa. Jag hoppas i alla fall att jag på något sätt kan bo kvar här efter sommaren. Och ja, jag känner mig faktiskt lyckligt lottad att kunna bo på ett sånt här fint ställe, inte alla har dom föräldrarna som skulle hjälpa till att betala hyran förutom inackorderingsbidraget man får. Mamma och Pappa jag älskar er! ♥

Duktig tjej


En promenadsugen tjej

Jag känner mig som en riktigt duktig tjej just nu :D tog ju en lång och skön promenad förut och på hemvägen handlade jag lite för att fylla kylen på nytt, efter det har jag hunnit med att laga mat, dammsugit och dammat hela lägenheten, tvättat två maskiner och duschat :) Nu kollar jag på sveriges mästerkock och bara myser.


Promenix

Nu ska jag knyta på mig gå-skorna och ta en låååång promenad, det är så himla skönt att bara gå med massa bra och peppande musik i öronen. När jag kommer tillbaka ska jag ta ett varv med dammsugaren i lägenheten, laga mat och ta en dusch :) Puss ♥


Videoblogg, Omöjligt!


Bästa Bea ♥


Haha igårkväll försökte jag och Bea spela in en videoblogg som skulle komma upp här, jag pratade med en dialekt som absolut inte är min och därför skrattar Bea sig igenom hela filmen och därför kommer den heller inte upp här eftersom att hon tyckte den var för pinsam :p men vem vet, vi kanske gör ett nytt försök en annan dag.

Godnatt

Nu säger jag godnatt och vi hörs imorgon! :D

Take me back to..

Åh vad jag längtar efter Thailand, där hade jag några av dom bästa dagarna i mitt liv. Längtar så sjukt mycket efter att få komma dit igen!


Foto: Elin Sandelin (jag)

Ditt Nuvarande förhållande

Haha ja den här frågan var ju lite dum att jag hade kvar eftersom jag för tillfället inte har något förhållande, men det finns ju någon jag tycker väldigt mycket om.. haha men än så länge är det inget. :)

Lär känna mig bättre

1. Ditt nuvarande förhållande.
2. Vart du ser dig själv om 10 år.
3. 20 roliga, knasiga, konstiga saker om dig själv.
4. Något ställe, land du vill flytta till eller besöka.
5. Din favorit film.
6. Någonting eller någon du saknar.
7. Någon människa du ser upp till eller som fascinerar dig.
8. Din familj.
9. Favoriter i garderoben.
10. Viktiga personer i ditt liv.

Tänkte att under tio dagar skall ni få en lite bättre bild på hur jag är, vad jag gillar och så :)
Första inlägget kommer upp ikväll! Kika in då.

Skola



Sitter i skolan just nu, har kollat på film och haft prov om ett företag som heter Big Spaceship, det var ju sådär..
Nu efter lunch har vi gjort... hmm mest ingenting :)
Skriver mer när jag kommer hem till Bea.

Den 18 januari 2010

Godmorgon läsare ♥ Ska bara hoppa in i duschen och göra mig klar innan jag ska springa iväg till bussen och vidare till skolan igen.
Efter skolan idag åker jag med Bea hem till Rone, mys! Och på onsdag tar vi bussen tillbaka in till stan och hon ska träffa Emma tror jag? Och jag ska träffa Elin, det var ju så himla länge sen! :)
Hörs senare, Puss!

Grannyran, Postkodlotteriet, Visby


Klar

Nu har jag redigerat klart bilderna, och den här gången har jag satt min vattenstämpel mitt på bilderna så att jag kan vara säker på att ingen kan kopiera :)

Jag och Bea var i alla fall på inspelningen av Grannyran, postkodlotteriet här i Visby igår, lyssnade på Andreas Weise, Minnah och våran egen gotlänning Olle, kollade när miljonerna delades ut och hade det allmänt trevligt.
Vi hade en bra plats från början, mitt framför scenen så att vi skulle kunna ta dom bästa möjliga bilderna, men såklart skulle ju alla vinnarna stå precis framför, och varken Bea eller jag är någon två-meters typ basketspelare.. så vi såg ju inte så mycket. Vi fick bara sträcka upp armarna och ta bilder på måfå, men fick några bra i alla fall :)
Så glöm inte att kolla efter oss på Fredag, kl 19.30 på tv4! Jag hade en Beige jacka och svart mössa ;)

I'm Back

Nu är jag tillbaka efter min korta bloggpaus :)
Kom precis hem till lägenheten, tänkte göra en stor kopp med varm choklad och redigera lite bilder från igår, i nästa inlägg skriver jag lite om vad det var vi gjorde också.

bloggpaus.

Det måste tyvärr bli en bloggpaus tills imorgonkväll.. tar bussen in till stan nu snart, ska träffa Bea och vi ska göra något roligt.. :) berättar mer om det imorgon.
Jag har redan en stor väska med kläder, min lilla väska och mitt stativ så jag kände att jag inte orkade släpa med datorn på bussen.. mamma får ta med den imorgon.

Glöm inte att kommentera inlägget; blondin eller brunett ;)
Ha det bra så hörs vi imorgon! ♥

Bildbomb från klassresan i 9an, jag saknar er! ♥



Människorna man gick i skolan med och har känt i 12 år, 7 år & 3 år. Ibland är det dom man saknar som mest.
Vi hade en hel del bra stunder tillsammans :) ♥

Blondin eller Brunett?



Jag kan bara inte bestämma mig om jag ska vara blondin (som är min riktiga hårfärg) eller brunett? Just nu är jag något mittemellan. Så, vad tycker ni?

Old times


En bild på mig från i höstas.

Den 15 Januari 2010

Jag har bildbrist, så det får bli två gamla bilder som inte har något med varandra eller texten att göra.


Modell: Fannie Redner
Foto: Elin Sandelin (jag)
Canon EOS 1000D


Godmorgon mina läsare
, det har blivit ändrade planer för dagen, mamma mår inte bra idag alls, huvudvärk.. så det blir inget äventyr idag och då hoppar jag gymmet också, det kan jag ta imorgon :)


Just nu ser det ut som att jag har absolut inga planer alls för dagen, så någon är mer än välkommen att boka upp mig på något skoj! Tror i alla fall att jag ska ta en fotorunda idag, men är så trött på snön det finns liksom inte mycket kvar att ta kort på.. det är bara SNÖ.

Godnatt!

Nej nu tänker jag gå och lägga mig, är så himla trött!

Imorgon ska jag först en sväng på gymmet sen ska jag och mami prova på något nytt som vi aldrig har gjort förut, det kan bli spännande, haha :) mer om det imorgon.
Godnatt! Sov gott ♥

Smycken ♥

Jag bara älskar smycken, dom som känner mig väl vet att jag aldrig går någonstan utan något smycke. Dagligen har jag Öronhängen, halsband, armband och ringar, och jag har en hel uppsjö av smycken men jag tycker att man aldrig kan ha för mycket, man kan ha för mycket på sig samtidigt ja men aldrig för mycket att välja på :D

Mina favoriter just nu är min stora vita klocka från O.N.E, mina kameraöronhängen, en silverring jag köpte i Thailand och två handgjorda armband som jag också köpte i Thailand :)



Jag Hjärtar H&M


Veckans blogg är utsedd!


(hoppas det är okej att jag tog en bild från din blogg) :D

Jag bestämde mig till sist för att veckans blogg är en supersöt tjej som har en grymt bra känsla för mode och är jätteduktig på att fixa naglar.
Kolla in hennes blogg NU!

Veckans blogg HÄR!

Thaistyle



Dom här öronhängena hittade jag på en marknad i Thailand, jag tyckte att dom passade mig så himla bra! :D

Jag funderar på att pallra mig upp ur sängen och äta frukost nu, fick en lång och sköm sovmorgon eftersom att alla gymnasieelever på Gotland är lediga idag. Senare vet jag inte vad jag ska göra.. får nog bli en pyssla om mig själv dag :)

Vad gör ni idag?

100 % seriöst



Foto: Elin Sandelin (jag)
Modeller: Viktoria Molin & Beatrice Jakobsson
Canon EOS 1000D

Inte allt för seriöst

Här kommer några inte allt för seriösa bilder från dagen ;) har inte orkat redigera dom över huvud taget, sorry för det!


kolla hålet i min hals!?


jag visar mina schyssta breakmoves


och viktoria visar sina inte såå schyssta moves




Åh tack gode gud att du hade tid att ge mig lite internet!

Ah jag blir så trött på mitt internet! det suger mest hela tiden.
Har i alla fall haft en okej dag i skolan idag, fotat massa fina och inte så fina bilder med Bea & Viktoria ;) i
Bilder kommer upp här senare.

Just nu sitter jag i bilen på väg till Etelhem, ska på kalas igen.. haha det känns verkligen som att någon i min släkt fyller år varje vecka. Men nu är vi snart framme :) vi hörs senare. Puss!

Onsdag


Foto
: Elin Sandelin (jag)
Kamera: Skolans, Nikon D3000
(Bilden är från 2010)

Godmorgon mina läsare!
jag sitter just nu framför tvn hemma på landet, funderar på att fixa frukost till mig, börjar bli lite småhungrig :p
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. har lite skolarbete som jag måste ta tag i.

Vad gör ni idag?

Landet

Är hemma på landet igen, kände för att åka hem eftersom att jag imorgon precis som varje onsdag är ledig och för att jag börjar bli riktigt förkyld igen.. behövde hem till mamma och pappa och bli lite ompysslad ;)


Glöm inte att vara med och tävla om att bli veckans blogg!

Veckans Blogg!


Pictures


Sööötaaaaaaa Emelie ♥

Ellie Goulding - Your Song

Älskar den här låten ♥


Tillbaka i stan

Skolan idag var helt okej, vi ska ha mediaproduktion i 6 veckor men bara 2 av dom veckorna är foto..
Efter skolan åkte jag med Bea ut till hennes land, Rone :) vi pratade, skrattade massor och hade det kul :)
Nu har vi precis kommit in till stan igen, hon sover vid mig inatt.

Har ju såklart glömt min kortläsare på landet så jag har inte haft några nya bilder men Bea sa precis att hon tog med sin så senare kommer det upp några :)
Nu ska vi ta en sväng ner på stan, Puss ♥

Äntligen

Förlåt förlåt förlåt, nu har jag äntligen!, fått igång mitt internet igen.

Hade i alla fall en supermysig dag med Emelie igår, vi pratade massor, spelade Wii :p hade det allmänt mysigt bara :)
Idag har jag träffat Matilda några timmar, massa prat och skratt :)

Den åttonde

Nu hoppar jag in i duschen och gör mig klar, sen drar jag till Emelie :D Vi ska ha det bäst!
Hörs Ikväll!

den 7 januari 2011

Idag mår jag inte bra.. över huvud taget. Halsen gör ont, det känns som att mitt huvud ska sprängas men som den hårding jag är ska jag ändå ge mig ut på äventyr.. haha eller pappa ska åka skidor idag igen, så jag tänkte att jag kunde vara social och åka med, gå en promenad medans han åker, sen grilla korv och dricka varm oboy precis som när man var liten :) jag tar med kameran också och hoppas på något spännande att fota ;)


En bild tagen i höstas

Veckans blogg är utsedd

Jag bestämde mig till sist efter mycket funderande för att veckans blogg är en söt tjej som älskar att fotografera och har en bra känsla för stil. :)

Länk till veckans blogg HÄR!

Movie Night

Nu har jag suttit och sett på film i flera timmar,  först såg jag King Kong, jag har aldrig ens funderat på att se den förut, men GUD vilken sorglig film!
Nu har jag precis sett klart Göta Kanal 3- Kanalkungens hemlighet, alltså den var ju inte dålig men den första och andra filmen var definitivt bättre! :)


Träning ♥

Har precis cyklat 1 mil på träningscykel, duschat och fixat mina naglar :)

För dom som inte vet eller har fattat det så älskar jag att träna, jag tränar ungefär 4-5 dagar i veckan, jag spelade fotboll i 10 år men slutade pågrund av min knäskada och att laget splittrades. Jag har många gånger funderat på att börja spela igen men jag har en rädsla om att jag ligger så långt efter, jag har ju inte spelat på två år och ja två år är lääänge. Men vad är det man säger? en gång fotbollsspelare alltid fotbollsspelare..
Jag dansar också oftast två gånger i veckan och tränar ett lag med småtjejer i fotboll :)
Förut i mitt liv har jag också spelat volleyboll, badmindton och ridit. Haha ja vad kan man säga, Jag älskar sport! ♥


Scones

Nu har jag precis gjort scones till mig och mamma, så nu ska vi mumsa i oss! :D

På topp igen

Igår var en dålig bloggdag.. Jag hade mycket att ta tag i och mycket att reda ut men nu är jag på topp igen :)

Idag har jag inget planerat faktiskt, får se om jag hittar på något roligt eller bara tar det lugnt.

Vad gör ni den här torsdagen?

Cornelis

Nu ska jag slänga mig på soffan och se på filmen Cornelis, jag tror att den kan vara riktigt bra :) men vi får se!

Vad gör ni den här tisdagskvällen?


Solförmörkelse

Jag var ju som sagt ute imorse och fotade solförmörkelsen och såhär blev resultatet, jag har inte redigerat bilderna någonting alls, bara satt dit min vattenstämpel.
För dom som inte vet kan man inte se en solförmörkelse med blotta ögat, man måste ha en svetsskärm att kolla igenom för att se det ni ser på bilderna, annars ser det bara ut som en vanlig sol.
Så jag satte kameralinsen mot svetsskärmen och fotade :)



Den 4 Januari 2011

Godmorgon, pappa kom och väckte mig förut och skrek; Elin skulle inte du fota solförmörkelsen?!
Då flög jag upp ur sängen, drog på mig en jacka och ett par skor, hämtade kameran och svetsglaset, haha jag hann ta några bilder som kommer upp senare :)

Skidor var det här

Haha ja jag åkte faktiskt med min pappa och åkte skidor idag, vi brukade alltid göra det på vintern när jag var mindre men sen började jag tycka att det var ganska tråkigt men idag tänkte jag att äh, jag kan väl ge det ett försök så jag åkte 5 km :) lite smått stolt över mig själv! haha

Efter det åkte vi bort till moster och åt mat och jag tog hand om kusinerna ett tag när dom var iväg på bio.
Nu har jag precis kommit hem till landet och ska försöka svara på alla era fina kommentarer, och ja det är många som vill bli veckans blogg men bara för att ni inte vinner den här veckan ska ni inte ge upp, snart är det en ny vecka :)

Veckans Blogg!


Elin Sandelin

Ja godmorgon! Jag som hade sovmorgon idag men såklart ringer Lucas och väcker mig.. tack! 

Har inga planer för dagen alls så någon är mer än välkommen att boka upp mig på något kul :)

Take me back to..

Åh vad jag saknar Thailand just nu! folket, värmen, den goda maten och den härliga miljön. Allt var bara perfekt.


Dom fina stränderna

Alla Khom Loys vi skickade iväg från stranden

Dom vackra utsiktsplatserna

Banana Beach

Den otroliga snorklingen


Elin Sandelin ©
Canon EOS 1000D


tyst och lugnt

Nu har dom sista släktingarna åkt hem, jag gillar att umgås med alla och så, jag älskar dom allihopa men tillslut blir det lite mycket när man är så jävla många. haha.. :)



Elin Sandelin ©
Canon EOS 1000D

stilletos and broken bottles

Det blev inte så mycket bilder tagna på nyår eftersom att jag inte hade kameran med mig ut men några blev det.



Andra Januari

Grattis till min Mamma som fyller år idag!
Hela släkten kommer såklart snart och firar så jag får hoppa in i duschen och göra mig klar :)

New Years Eve

Godmorgon! jag ligger i sängen sådär lagom småtrött efter 5 timmars sömn, men är det nyår så är det!

Kvällen började med att jag och Bea  åt en supergod middag här hos mig. Senare taggade vi lite för en kväll på stan, när vi kom ner till Etage, klubben där vi skulle vara var det ganska dött där så vi gjorde som alla andra och drog ner till hamnen, där var det betydligt mer drag! :D träffade massa andra bekanta och såg på fina fyrverkerier över vattnet och hela stan.

När vi kom upp till Etage efter tolvslaget var det mer drag och det blev dansande med Bea och Emma och massa grabbar, härligt!

Tack för en kul kväll Bea ♥

2011

Jag är hemma efter en kväll med massa händelser, bra och dåliga men ja nu är det 2011!! :D
Nytt år, ny design, nya tag.

Godnatt! ♥

RSS 2.0