28e November 2012

Hej! ♥
 
Jag har precis kommit hem efter dubbla körlektioner och en timme på gymmet. Jag ska klä på mig något skönt och sen åka och hälsa på min farfar som varit sjuk ett tag nu. Men jag uppdaterar förmodligen mer lite senare :) puss!
 

27e November 2012

Hej loves! :D
 
Jag har hamnat i min säng, helt slut efter kvällens danspass. Men det är ju den härligaste känslan i världen när man avslutat en träning eller ett gympass eller hur? Jag ska hoppa in i duschen och sen krypa i säng och kolla på film i höstvädret. Vad är det för väder i resten av Sverigen? Här på Gotland regnar det HELA tiden. Så sjukt deprimerande!
 

26 November 2012 - Mobilblogg

Hej babes! Jag har myst ner mig i soffan efter att kvällens planer blivit mer eller mindre misslyckade. Skulle se bio med pappa men när vi kommer dit får vi reda på att den inte kommer visas ikväll. Så nu sitter jag här, utan bio, utan kille.. ridin' solo tonight! :)
21a November 2012

Hello! Nu börjar mina vänner påpeka att jag bloggar för lite, vänner som jag inte ens visste läste min blogg. Så nu är det dags att göra come back! :D Måste ju hålla igång bloggandet borta i Sydafrika sen så varför inte redan nu.
Sedan jag skrev sist har jag hunnit fylla 18, gått på krogen (föredrar ännu hemmafester), fixat bankdosa och allt det där man behöver i vuxenlivet.
 
Jag har precis spenderat natten med världen finaste människa, igår kväll gick vi och såg den sista Twilight filmen. Den var galet bra enligt mig! Nu måste jag börja med plugget som bara växer och växer på hög.. Pöss!
 

Underbara Thailand

Kastar upp min film från min resa till Thailand i Januari 2012. Det var andra gången jag var där och det var en helt fantastisk resa! Jag vet att jag failat med klippningen på ett par ställen men när jag satt och klippte den här i 3 timmar för drygt ett halvår sen och upptäckte att jag klippt fel och sparat orkade jag inte göra om den ;)
 
SÅG NU NÄR JAG PUBLICERAT DEN ATT DEN SER JÄTTEKONSTIG UT I KANTERNA, SVART SOM TYP HOPPAR. JAG HAR INGEN ANING VARFÖR DÅ DEN INTE SER UT SÅ EGENTLIGEN. STRANGE!
  

7e November 2012

God morgon! ♥ Jag ligger ännu i sängen och bara njuter av min sovmorgon. Ser hur solen gassar bakom rullgardinen och idag bara längtar jag efter att få gå ut i lite fint höstväder! Jag ska pallra mig upp ur sängen, äta frukost och göra mig klar. Om drygt en timme kommer Terese hit och myser en snabbis. Har körlektion senare idag, en dubbel eftersom att min morgonlektion blev inställd. Senare ikväll åker jag hem till Mamma och Pappa för att baka bullar till min födelsedag! :)
 

GÅRDAGENS

Vi fotade outfitbilder igår men när jag fick se dom idag fick jag en såndär WHHHHAAAAT THE FUCK!!? Vad hände där liksom. Så ni får se en bild från mobilen som jag tog igår istället. Enjoy! ;)
 

1a November 2012

Jaha, redan en ny månad igen då! Jag blir helt förvirrad över vart alla dagar tar vägen. Mitt liv bara springer förbi, haha åldersnojjiga Elin! Jag har precis kommit hem efter att ha riggat ner efter mässan med klassen. Gymnasiemässan i tisdags och igår gick jättebra, vi lyckades förhoppningsvis ragga lite folk till nästa skolår :) ALLA 9or sök till väääääärldens bästa DONNERGYMNASIET GOTLAND!
 

RSS 2.0