29 juli 2011

Idag fyller Bästis, Emelie år. Grattis älskling!!

Huuuuu! Jag kom precis hem från jobbet. Nu är det oväder här på Gotland igen!!!! :( Det regnar som fan och allt är typ översvämmat, det åskar och blixtrar och hu säger jag bara, gillar inte det här alls!

Om en timme får vi gäster, vi tänkte sitta ute i det fina vädret men det sprack ju. Det får bli en mysig middag inomhus med tända ljus och så. Vi ska äta Rökt Skinka & Potatisgratäng, Mums! Ni får ha en underbar kväll!


Ni har väl anmält er?

Ni har väl inte glömt att anmäla er till tävlingen om ett personligt halssmycke från Ritaz Design? Om ni har det hinner ni ännu, tävlingen avslutas på Söndag. Lycka till!

NI HITTAR TÄVLINGEN HÄR!



Nytt i Elins garderob

Carlings



H&M

Cubus & BikBok



Lindex

Och långklännigen har ni ju redan sett :) Puss på er!


soft dag

Gud vilken slapp och skön dag jag har haft idag. Jag städade undan lite i mitt rum, kollade på en film. Bakade bullar, åt bullar, höhö.. Fotade kläderna och gjorde piroger till middag. Nu ligger jag här i soffan igen och ska knäppa igång en film. Jag tror det blir min favorit, Trassel :D


Runns.se

Tack så jättemycket för den fina klockan Runns.se! :D Kommer använda den flitigt.


28e juli 2011

God morgon solstrålar! Jag sitter och äter frukost, yoghurt med mina älskade Cheerios på, (haha jag älskar dom) :D Det är ganska dåligt väder idag så jag funderar på att mysa ner mig i soffan framför en film och bara ligga där hela dagen. Fast egentligen har mitt rum ett stort behov av städning så jag borde nog göra något åt det först.. lite i alla fall :p

Jag vet att ni vill se kläderna jag köpte för en vecka sen men jag har bara inte hunnit fota allt, men det kommer!


Plockade blåbär med Mami i Måndags.


27 juli

Jag är äntligen hemma efter en hård atbetsdag, fick jobba över riktigt länge och nu är jag sjukt trött.. har nästan redigerat klart alla bilder från Fårö. Håller på med dom sista nu och ur högtalarna dånar snygga Veronica Maggios musik. :D


Godnatt

Nu är jag färdig för sängen efter en löparrunda, dusch och mat. Har en massa bilder att redigera imorgon från dom här dagarna på Fårö. Det har ju regnat för det mesta men vi har hunnit med att plocka lite blåbär, promenera, plocka hallon, chill & grill, umgås med Farmor & Farfar. Två mysiga dagar!

Godnatt!


home is where youre heart is

Nu är jag hemma igen, vi åkte upp till Farmor & Farfar, fikade och plockade lite hallon innan vi åkte hem. Nu tänkte jag hoppa i träningskläderna och springa en sväng innan maten. Efter det borde jag hoppa i säng eftersom att jag jobbar tidigt imorgon. Fyfan för mina arbetstider, det är tur att jag har så underbara arbetskamrater! :D


26 Juli 2011-Mobilblogg

Godmorgon solstrålar! vi har precis vaknat här i husvagnen. Sitter och äter frukost och läser. Vädret är inge vidare här på fårö idag så vi funderade på att gå en powerwalk och sen åka hemmåt. Det verkar som att vädret ska suga resten av veckan, sommaren 2011 skulle ju bli den varmaste någonsin, så blev det ju..eller?

Nytt-bra att ha

Lite nya bra att ha grejer jag fick med mig hem i torsdags :) Mina favoritöronhängen som jag redan har 4 par av.. haha.


Regnet öser ner, vart tog den där sommaren vägen?

Jag ligger i husvagnssängen och lyssnar på regnet som smattrar på taket. Det är ju på något vis ganska mysigt.. men vart tog sommaren 2011 vägen? det har ju varit typ 3 sådär jättefina sommardagar sen skolan slutade och enligt mig är det inte helt okej! Fyfan för svensk sommar just nu. vi får kolla på den här bilden och drömma oss bort till bättre dagar ;)

Dagens/kalas

Nu är jag hemma från kalaset, det var riktigt roligt och vi blev bjudna på middag också när alla andra hade åkt hem. Så vi kom precis hem och nu packar vi bara in väskorna i bilen och åker vidare till fårö :)

Såhär såg jag ut idag på kalaset.


skor, converse. klänning, cubus (ny) kofta, H&M. solglasögon RayBan.


Rena converse

Jag slängde in mina converse i tvättmaskinen för en vecka sen och nu har dom äntligen torkat! Jag var lite rädd för att dom typ skulle gå sönder eller något, buhu mina älskade skor! Men det gick ju bra och dom blev riktigt rena och fina.. och vita :D



resultatet.


24 juli 2011

Godmorgon! Vaknade för en stund sen av att en fluga satt på mitt ansikte, blöhh!
Planerna för dagen är i alla fall att springa en sväng, duscha och göra mig klar innan vi ska iväg på kalas :) Haha jag vet att jag är på kalas ofta men jag har så himla många släktingar så det är minst en som fyller år varje vecka.. gaaalet!

Ikväll drar Mami & jag kanske ut till fårö och stannar tills på tisdag kväll, det beror ju på hur vädret blir. Men jag ska, ska, ska hinna fota kläderna jag köpte i torsdags innan vi åker. Jag lovar!


the sun will shine for you


Summer '11


23 juli 2011

Hej på er finisar! Fick sluta jobba vid 12.30. Kom hem till det här kaoset. Hann ju inte skriva det igår. Men både igår och i förrgår var det det värsta åskvädret på Gotland på 50 år. 30 000 blixtar slog ner på mindre än ett dygn. För två år sen var det också ett åskväder som var jävligt hemsk, inte i närheten av det här men.. då blev inte så många drabbade men blixten slog såklart ner här hemma vid oss och slog ut strömmen och hemtelefonen (som vi hade köpt en vecka tidigare) I natt låg jag i min säng, kunde inte sova och hörde bara en stor jävla blixt som slog ner, och det hördes att det var nära. Det lät verkligen som att den delade ett helt träd på mitten. Men den slog ut våran vattenpump så vi är utan vatten.. den slog ut våran hemtelefon, som vi köpte i torsdags!! Den slog ut strömmen och parabolen och boxern. Ahhh kaos!!

Men jag tänker inte sitta här och klaga över att vi inte kan se på tv eller duscha på en dag. För det händer ju så mycket annat hemsk i världen just nu. Som i norge, tankarna går till alla familjer och vänner till dom som blivit utsatta för det här hemska atentatet. ♥




Nu är väl alla vakna?

Nämen god morgon! Jag fattar inte att jag orkar gå upp 5 minuter tidigare för att göra ett inlägg. Men vad gör jag inte för er fina läsare? ;) Men seriöst jag är så trött så att jag typ dööör! Nästan..

Men måste skynda mig att göra mig klar nu så att jag inte kommer försent. Är ju en sån himla tidsoptimist. Puss!


Love me now or lose me forever

Jag har förstått att många av er vill se det jag köpte igår och det ska ni få, jag lovar. Måste bara ha en ledig stund att ta kort på allt. Men jag tror att jag kan hinna med det imorgon när jag har slutat. Och då ska jag även ta itu med alla era underbara kommentarer. Fattar ni hur mycket jag gillar er? :D Sååååhääääääääääärrr mycket! ♥

Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ska ju upp vid 5 imorgon bitti. Och det känns så jävla härligt!! Höhö



weeeehoooooooo

Nu har jag en stunds lugn och ro. Jag drog och jobbade i några timmar förut. När jag kom hem drog jag och Sandra iväg på en roadtrip till Smöjen, badade och bara umgicks. När vi kom hem igen sprang jag en sväng och har precis kommit hem. Ska bara hoppa in i duschen och sen äta med mina kusiner och bara mysa. Ska ju tidigt i säng ikväll eftersom att jag börjar tidigt imorgon..


22 juli 2011

God morgon solstrålar! Fick gå upp tidigt idag för att säga hejdå till min syster och hennes pojkvän, dom åker hem till Hudiksvall idag. Fast när dom hade åkt smög jag tillbaka till sängen och kröp ner under täcket igen och nu sitter jag här med datorn i knät. Solen gassar in genom fönstret, så jag får väl gå upp och göra något snart, nu när solen äntligen är här! :)

Jag hade en grym dag igår med massa shopping och en mysig kväll, vi satte oss på O'Learys uteservering och åt supergod mat. När regnet och kylan kom tog vi oss upp genom stan till bilarna och åkte hemmåt.
När vi hade kommit hem och myst ner oss i soffan tog det ungefär 5 minuter sen var det strömavbrott. I flera timmar.. så alla tog sig till sina sängar och jag tror att alla somnade som stockar efter den här dagen.



vi ger oss inte, vi ska shoppa!

Regnet slår som spön i backen här. Det åskar och blixtrar riktigt mycket också.. men vi ger inte upp! Nu åker vi mot stan och kommer förhoppningsvis hem ikväll, nöjda och glada med lite nytt till garderoben och förhoppningsvis är vi inte allt för blöta! :p

Jag kör på en skön outfit och till det tar jag ballerina och en tjock kofta.


Från ritaz design



Det här är det som var i paketet, det kommer från Ritaz Design och det är ett sånt ni har chansen att vinna i tävlingen. Jag gillar det grymt mycket och kommer ha det på mig på direkten. :D

TÄVLINGEN HITTAR NI HÄR!


21 juli 2011

Goood morgon sunshines! :D Så himla skönt att få sova ut, fick 10 timmars skönhetssömn och nu känner jag mig pigg.. och glad :D Ska bara slänga i mig lite frukost innan jag måste ta en snabb dusch och göra mig i ordning för en heldag på stan med La Familie. Jag fick ett paket på posten, IDAG IGEN. Haha älskar att få paket, ni får snart se vad det är i. Ha en underbar dag!


Löööööning



Jag fick lön idag !! :D :D Imorgon blir det en runda på stan, ska se om jag hittar jag fint! Löning, löning, lööning.


Dont forget

Nu myser vi ner oss i soffan här, film och glass väntar på mig :D Har precis cyklat 5 km på träningscykeln och tagit en skön dusch. Ni har väl inte glömt att anmäla er till tävlingen om ett halssmycke från Ritaz Design?

NI KOMMER DIREKT TILL TÄVLINGEN HÄR!


just me and my guitar


Hoof Store

När jag kom hem från jobbet förut hade jag fått ett paket med posten. Kan ni gissa vad det var? :D



Det var mitt paket från Hoof Store. Tack så jättemycket för grymt fina smycken! :D


20 juli 2011

Hej på er finisar! Nu har jag äntligen landat hemma i soffan efter några fullspäckade dagar. I söndags åkte jag till Elias, var där tills i måndags och då åkte vi direkt till Fårö. Min syster som bor uppe i Hudiksvall här med sin pojkvän en vecka. Igår låg vi på stranden hela dagen och på kvällen tog jag bussen hem eftersom att jag jobbat tidigt idag. Har precis kommit hem från jobbet och ska äta lunch, kolla igenom mailen och ta tag i era fina kommentarer. Och ja juste, hoppas ni har sett tävligen jag har i inlägget här under. Så har ni inte anmält er tycker jag att ni ska göra det genast! :D


Tävling- vinn ett personligt halssmycke

NU TÄVLAR JAG UT ETT PERSONLIGT HALSSMYCKE FRÅN RITAZ DESIGN!


 


Vinsten är ett personligt halssmycke med ett namn eller ett budskap instansat. Ordet får vara max 6 bokstäver långt.


För att vara med i tävlingen ska ni skriva en kommentar med ”Jag är med” Och också vilket av smyckena ni vill vinna och vad det ska stå. Kom ihåg, max 6 bokstäver.


Ni har större chans att vinna om ni gillar ritazdesign på facebook och gör ett inlägg om tävlingen med en länk till Ritaz Design på eran blogg.

Glöm inte att skriva er mail och bloggadress.



TÄVLINGEN AVSLUTAS SÖNDAGEN DEN 31 JULI.
  LYCKA TILL!


17 juli 2011

Good moorning sunshines! Jag tog en lång sovmorgon idag efter mååånga timmars jobb och sen grill, chill, lite vin och en riktig rolig kväll hos grannarna. Jag funderar på att hoppa in i duschen snart och göra mig klar för att träffa Elias lite senare ikväll. :) Vad ska ni göra idag?


Kaaooos!

Hej! :D är bara hemma en snabbis innan jag ska tillbaka till jobbet igen, idag är det kaos!!
Fick i alla fall min lönespecifikation för Juni och den ser riktigt fin ut! :D haha.. när jag har slutat sent ikväll ska jag på middag hos grannen så jag hör nog av mig när jag är hemma eller imorgon bitti, puss på er!


© Elin Sandelin


Inspiration



we♥it


Vill ni ha mer tävlingar?

Jag har lite tävlingar på G, men nu vill jag bara veta om ni är intresserade av mer tävlingar här i bloggen. Det kommer i så fall vara tävlingar om smycken från olika försäljare. Så.. ÄR NI INTRESSERADE?



För ett tag sen tävlade jag ut en Ear Cuff från Ritaz Design.


i dont remember you looking any better, but then again i dont remember you


15 juli 2011

God morgon sunshines!

Jag ska bara hoppa in i duschen och fixa till mig lite innan jag ska iväg och jobba. Slutar vid 16, så kolla in här lite efter det, Puss! MEN SNÄLLA KOLLA INLÄGGET HÄR UNDER, KAN NÅÅÅÅGON HJÄLPA MIG?


Är det någon som kan hjälpa mig??

Finns det någon som är seriös och duktig på bloggdesign?? Visst jag kan lite, men är verkligen inget proffs. Jag skulle så gärna vilja ha Foto som en rubrik med massa smårubriker under i menyn, förstår ni vad jag menar? :p Är det någon som kan hjälpa mig? :D :D

Ungefär såhär;


bikbok




Är det bara jag som tycker att den här kjolen med hängslen är sjukt söt?! Den kommer från BikBok och kostar 299 kronor. Åhh så söt, jag är helt jävla upp över öronen förälskad i den! :D


Sommarkänsla


14 juli 2011

Hej! Kom precis hem från en timmes Poweralk ute i blåsten. Det är typ storm, helt sjukt vad det blåser!!

Ska i alla fall äta frukost nu och sen måste jag börja arbeta med lite bilder. Senare väntar några timmars jobb och ikväll ska jag förmodligen träffa en kompis. :D





Dumlemuffins

Tänkte ge er reseptet på mina Dumlemuffins som jag bakade förra veckan. Det är inget komplicerat alls. Egentligen bara vanliga chokladmuffins med en Dumlekola i ;) 

Det blir ungefär 15 stycken normalstora muffins.


100 g smör eller margarin
2 ägg
1 ½ tsk vaniljsocker
2 ½ dl strösocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
15 dumlekolor



Sätt ugnen på 200 grader.
Smält smör/margarin och låt svalna.
Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner resten av ingredienserna och blanda till en smet.
Lägg en dumlekola i botten på varje muffinsform.
Häll smeten ovanpå och grädda i ca 10 minuter.




13 juli 2011

Nu är jag hemma efter några dagar på Fårö, eller jag kom hem sent igårkväll men då kastade jag mig direkt i sängen eftersom att jag började 6 i morse. Kom precis hem från en ganska lugn dag på jobbet, (haha jävligt skönt, för tro mig det händer inte ofta) Jag ska äta något nu & sen gå ut i solen en stund.

Ikväll har jag dansuppvisning, lite sorgligt eftersom att det är den sista någonsin. Efter 16 år splittras gruppen, jag har dansat i 10 men oj så länge vi har skakat våra rumpor tillsammans!

Måste sätta mig och fixa lite bilder också, hade en liten photoshoot med mina kusiner igår. :)


Nytt i Elins garderob


11 juli 2011

Godmoorgon solstrålar!! :D Solen skiner och allt är underbart. Idag ska jag bara sola, bada, hänga med mina kusiner och ikväll tänder vi grillen på stranden. Guuuud så mysigt! Nu ska jag sätta mig med frukosten ute i solen.
Puss på er!


Baaaaah

Jag orkade inte springa förut, satt kvar inne och degade tills solen tittade fram. Nu har jag precis duschat efter en löparrunda. Känner mig väl förtjänt av en dumlemuffin! :D


10 juli 2011

Godmorgon, tog en riktigt lång sovmorgon idag och nu känner jag mig sådär jobbigt seg. Har faktiskt inte lust att göra något alls :p Ska fixa lite Brunch sen springa en sväng och ta en lång dusch. Hoppas ni har en bra dag! :D


9 juli 2011

Har jobbat från 06-13 idag och när jag kom hem slängde jag mig på soffan och somnade. Papi väckte mig efter två timmar och sa; "Elin vi åker till Fårö om 10 minuter." Haha well fuck you! Jag hatar att bli väckt sådär plötsligt och sen att vara stressad på det :p  Hann i alla fall packa ner något innan vi drog. Vi tog båten ut till en ö och badade, grymt skönt i vattnet! Nu har vi precis ätit grillat och jag landar väl förmodligen i sängen snart. Har ni haft en bra lördag?


8 juli 2011

Nu funkar internethelvetet igen, finally!!! Det har strulat i flera dagar nu och äntligen funkar det igen. Har inte kunnat mobilblogga heller eftersom att det är om möjligt ännu struligare just nu.. haha, strulstrulstrul!

Men i alla fall, Jag kom precis hem från jobbet. Slutade vid 16 men träffade på 3 fina grabbar som jag saknat så himla mycket så vi satt bara och pratade ett bra tag, riktigt mysigt! :)

Nu ska vi packa ihop en korg med massa goda saker och lite handdukar och så. Sen drar vi ut till en ö och grillar. Ha en underbar kväll! :D ♥


back in the days when I was 15, haha..


Ska du börja gymnasiet nästa år? Kolla hit!!

I höst börjar jag 2a året på Mediaprogrammet på Donnergymnasiet Gotland.
Jag vill bara säga att det är den bästa skolan i världshistorien!
Den är inte för stor och inte för liten, bara alldeles lagom. Alla på skolan är som en enda stor familj.
Åh vad jag älskar Donner. Haha ja med det här vill jag bara säga till er som ska söka till gymnasiet nästa år,
SÖK DONNERGYMNASIET KLINTEHAMN, Gotland! :D


• Barn & Fritid
• Hotell & Restaurang
• Livsmedel
• HV Frisör
• Estetisk Bild
• Estetisk Musik
• Estet Media
• Samhäll Media
• Ekonomi
• Naturvetenskap
• Samhäll

DONNERGYMNASIETS HEMSIDA




Sov gott!

Efter en lång dusch hoppar jag i säng, är hemma imorgon kväll igen så då får ni kika in här igen! :) godnatt!


Framkallar du dina bilder?

Är du en fotogalning precis som jag? Eller gillar du helt enkelt bara att knäppa några fina bilder på semestern?
Jag vet i alla fall att jag älskar dagens teknik med digitala systemkameror men på något sätt var det ändå bättre förr. Därför framkallar jag alltid mina favoritbilder över nätet och sätter in dom i album. Det är liksom en viss känsla med att kunna hålla i ett fotografi och bläddra igenom dom i ett album. Det är en så härlig feeling.

Jag framkallar alltid mina bilder på nätet eftersom att det är både lätt och det går fort. Det krävs bara några klick sen är det klart och bilderna landar i din brevlåda efter ett par dagar.

Innan du framkallar några bilder på nätet ska du alltid kolla upp att det är ett proffsigt företag med stor erfarenhet av fotoframkallning. Om du känner dig osäker på företaget, välj då hellre ett annat som du verkligen känner att du litar på. Det är ju aldrig kul att tro att man framkallar sina bilder och sen står man där med skägget i brevlådan.. det kom aldrig några bilder.

Jag vill tipsa er om en sida som hjälper alla nykomlingar i framkallningsvärlden med att välja bra och trovärdiga företag som du verkligen kan lita på.

DU HITTAR HJÄLPEN HÄR!

Och kom ihåg, nyckeln till fina bilder är, övning, övning, övning.




5 juli 2011

Nu är jag hemma på landet hos Mamma & Pappa igen. Mötte upp Elias efter många timmars jobb igår, vi satte os i skuggan och bara pratade i väntan på bussen hem till honom. Där åt vi grillat med hans familj och sen kollade vi på en grymt bra film, Ray. Det är en verklighetsbaserad film om den blinda musikern Ray Charles. Helt enkelt en  grym film! :D Vi kunde inte sova så länge idag eftersom att jag skulle med bussen in till stan igen, och jobba med skolan. Men när jag kom in till stan hade en sån jävla huvudvärk så jag hoppade på en buss direkt hem till landet. (haha eller.. jag sprang förbi H&M en sväng medans jag väntade på att bussen skulle gå) :p


she's a maniac, maniac

Har precis kommit ut ur duschen efter löparrundan, det gick riktigt bra idag. Är inte alls lika förkyld längre. :D

Ska snart hoppa i säng eftersom att jag först ska jobba imorgon och sen in till stan och jobba med skolan igen. När vi slutat åker jag nog och träffar Elias och sover där så jag hör av mig igen på tisdag eftermiddag. Puss på er!


NU FUNKAR DET AV NÅGON ANLEDNING INTE ATT LADDA UPP BILDER, IGEN! (BLOGG.SE, VAD ÄR ANLEDNINGEN???!)


3e juli 2011

Hej på er sötnosar! Det har varit fullt upp ett tag nu så jag har fått lägga bloggen lite åt sidan men nej jag har inte dött! :) Igår efter jobbet drog jag hem, duschade och gjorde mig klar för grillfest hemma hos min morbror. Vi hade en riktigt mysig kväll med supergod mat och massa underbara människor :D
Kom hem väldigt sent så jag kastade mig i säng på direkten. Idag har jag varit i stan med klassen. Vi på media går en vecka på sommarlovet varje år (under almedalsveckan som är här nu) och för det får vi sluta en vecka innan alla andra vid jul. Så vi har varit där, delat ut flyers om våran skola, fotat lite och så. Nu ska jag springa en sväng och sen lägga mig tidigt, imorgon väntar jobb. Puss!


planer för morgondagen

Har precis cyklat 5 km så nu ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det middag med familjen. Jobbar 06-13 imorgon så jag ska lägga mig tidigt ikväll. När jag jobbat klart imorgon hoppas jag på lite sol så att jag kan mysa ute med några vänner. På kvällen ska vi till min morbror, fira honom & äta grillat. Det blir en rätt soft dag alltså.


Rabatt hos Hoof Store

Jag har fått chansen att ge alla mina läsare 15 % rabatt på hela beställningen när ni köper något från Hoof Store. Så gå in och kolla på alla fina smycken dom har. Rabattkoden är: eelinmarlene
Och den gäller fram tills den 15 Juli. Passa på! :D


1 juli 2011

Guuuuuuuuuud, är det redan första Juli?? Shit, vi har haft sommarlov i två veckor redan och vad har jag gjort? Jo, jobbat mest hela tiden.. får se till att hitta på något kul snart!

Nu har jag äntligen lite tid över för bloggen. Igår jobbade jag och kom hem ganska sent, och idag har jag jobbat och precis kommit hem, ligger ute i solen med en stor flaska vatten, en påse nappar och en tidning. Måste säga att jag har det ganska bra ;) Skiner solen hos er idag?




RSS 2.0