Över Min Stolta Kropp

Hörni tjejer, jag hoppas ni kommer ihåg hur sjukt jävla viktigt det är att vi tar hand om varandra, berättar för varandra hur fina vi är, kommer ihåg att alla som har en vacker insida är vackra på utsidan, oavsett storlek, längd, form eller stil. För om man är ful på insidan spelar det ingen roll hur "perfekt" man är på utsidan, då har man inget. Jag vill att ni alla tar en titt på er själva i spegeln nästa gång ni passerar och talar om för er själva hur fina ni är, hur vackra ni är hur starka ni är. Gör det! 

#överminstoltakropp

BEDROOM INSPO

 
Bilderna är lånade från Hemnet.
 

NEW IN

 
Fick hem ett paket från H&M för ett par dagar sen och tänkte visa upp innehållet. 

KRÄFTSKIVA

 

A walk trough the avenue

Fotograf Beatrice Jakobsson
Jeans från H&M // Kavaj från Nelly // Skor från Dinsko

DETAILS

 

My birthday girl

Idag är det ingen vanlig dag för det är Beatrice födelsedag!! Hon den där vackra, fina, underbara. Min bästa vän. För lite mer än 4 år sen började vi gymnasiet, vi började båda två i en klass med folk vi aldrig träffat förut, helt ensamma. Första dagen i första ring, när alla stod på skolans framsida, samlade vid flaggstången och dom ropade upp MP10 och vi alla gick fram nervöst från olika håll och samlades i en liten klump runt vår nya mentor. Jag kollade runt lite blygt på alla för att fort försöka se om det var någon jag kände att den, hon, han vill jag bli kompis med. Både jag och Bea kollade på varandra och fick fram något litet pinsamt hej. Då visste jag att det här var tjejen jag skulle klicka med. Och så blev det. I tre år lärde vi känna precis allt om varandra, både bra och dåliga saker. Vi har haft så sjukt mycket uppgångar tillsammans men också en massa motgångar, vissa stunder har vi hatat varandra även fast vi alltid vetat att vi kommer bli sams och älska varandra igen. Vi har växt tillsammans, tänk va små vi var Bea! Så många upplevelser, händelser, resor vi har ihop, det är helt galet.  Nu lite mer än ett år efter studenten hänger vi fortfarande ihop, Humlan & Bejsi. Trots mycket jobb på varsitt håll skulle jag säga att vi är tightare än någonsin! Ha en underbar 21 årsdag älskade vän så ses vi på lördag! Älskar dig ❤️


Helt slut.

Jag är helt slut efter en hektisk jobbvecka som avslutades med tre 13-timmars pass fredag, lördag & söndag. Men nu är djävulshelgen över och jag har bara ett 8-15 pass imorgon innan jag är ledig på tisdag. Ska bli så skönt!
 
 

RSS 2.0