.....-.....


Dag 25

Dag 25 – Det här är jag bra på

Vad skönt med lite omväxling och få skriva om något man är bra på. Tråkigt nog är det alltid så svårt att komma på vad man är bra på, man vill ju inte låta självkär. Lite saker jag kan komma på nu är;

¤ Mode
¤ Fotografera
¤ Dans
¤ Fotboll
¤ Egentligen sport över huvud taget
¤ Samarbeta
¤ Vara glad
¤ Lyssna, tror jag
¤ Prata
¤ Slösa pengar
¤ Äta godis



bloglovin



JAG GÅR MED PÅ BLOGLOVIN-BYTEN OM NI HAR EN BLOGG JAG GILLAR! :)

kryper ner i sängen igen


Thailand
Foto: Elin Sandelin (jag)
Canon EOS 1000D


Godmorgon finisar ♥ Idag vaknade jag med hemsk huvudvärk. Jag har tryckt i mig två alvedon och massa vatten så nu kryper jag ner i sängen igen Och sover länge, länge, länge.

Ojdå det här glömde jag visst bort lite

Dag 21 – Mina dåliga sidor

Den här känns det redan som att jag redan svarat på, eller det var ju dåliga saker och laster eller något sånt. Men dåliga sidor. Hmm.. som jag sagt förut, ingen är perfekt. Jag har säker jättemånga dåliga sidor. Men något jag vet att mina föräldrar alltid sagt är att jag har mycket kommentarer om andra, alltså det behöver inte vara dåliga kommentarer. Jag kan typ säga; men oj, se vilka fina skor. Lite för högt och kanske till och med råka peka. Det är väl något dom upplever är pinsamt. Men men sån är jag.


Dag 22 – Det här upprör mig

Det finns mycket jag blir upprörd av. Jag hatar att se någon annan bli mobbad eller trakasserad. Bli nertryckt. Jag tror att dom som hackar på andra har alldeles för mycket problem och är för osäkra på sig själva. Jag blir också upprörd av saker man tycker är självklart. Men alla gör ju tydligen inte det eftersom att det trots allt händer. Ojämställdhet, orättvisor, djurplågeri, våld mot barn, krig.


Dag 23 – Mitt hem

Ja, jag bor på Gotland, med mina föräldrar i en ort som heter Lärbro och själv i en lägenhet i Visby. Även fast jag spenderar den mesta tiden i lägenheten ensam kommer Lärbro alltid vara hemma för mig. Det är här jag bott hela mitt liv, här jag växt upp, lekt, lärt mig cykla och ja hela mitt liv hittills har liksom inträffat här. 


Dag 24 – Det här får mig att gråta

Jag gråter till sorgliga och hemska filmer, jag gråter om jag är riktigt rädd, jag gråter om någon dör eller om något hemskt händer någon i min närhet. Jag börjar väldigt lätt gråta om någon annan gråter, alltså till exempel om en vän som mår dåligt gråter kan jag också börja gråta. Jag kan också gråta riktigt mycket när något som varit ett tag håller på att förändras. Jag är inte jättepepp på stora förändringar. Som när vi slutade 9an, på natten då när vi skulle åka hem. Alla stod typ i en ring och bara kramades.. sen när vi gick på bussen och jag började inse att det här faktiskt förmodligen var sista gången vi träffades, verkligen allihopa. Tårarna sprutade hela vägen hem. Jag har också gråtit på grund av skador och och så, jag är ju en väldigt klantig person, så har skadat mig ganska mycket.


Drömoutfiten i backen


Den 27 februari 2011



Godmorgon
, eller  god dag. Fast nej jag säger bara Hej!

Jag tog en ganska lång sovmorgon idag, åt en god frukost med mami och nu ska vi ta en långpromenad innan jag ska iväg och träna. Senare ikväll har jag inga planer, vet bara att jag ska träna.. sen blir det nog mys med familjen. Vi ska prata lite om resan till fjällen också.

Ja, för er som inte vet åker vi till Fjällen, sälen. Varje år. Det har vi gjort sen jag var 5. Pappas jobb har en stuga där uppe som vi alltid har använt men i år skulle någon annan ha den så vi får bo i en annan. Jag har även varit i småland och åkt två gånger alltså. Sammanlagt har jag åkt 12 gånger i mitt liv, en vecka varje gång. Jag älskar verkligen fjällen och det skulle kännas konstigt att inte få kasta sig ut i backen något år. När jag var mindre åkte jag bara skidor. Men på senare år har jag även börjat åka snowboard, och jag älskar det med! Så dom senaste åren har jag kombinerat båda, åkt hälften skidor och hälften bräda. Men haha i alla fall nu blev det här väldigt långt :p Vi åker upp i Mars, är där när pappa fyller år precis som vi brukar. Och nu fyller han ju 50 också så det blir lite extra kul.

Supersnyggt till ett par brunbrända ben


Count on me - Bruno Mars

Jag älskar verkligen den här låten, den får mig att tänka på en väldigt fin person ♥


snart är den min, härligt!

 


lugn dag



Jag har bara tagit det lugnt hela dagen, städat undan lite i mitt rum. Myst med mami, och kollat på film. Nu väntar vi på att papi ska komma hem så att vi kan börja med maten. Fläskfille och potatisgratäng. Mums :D

Imorgon ska jag träna och städa färdigt mitt rum. Och kanske träffa en vän på kvällen.
Hoppas ni har en bra helg!

I need to get better



Jag har insett att jag har för mycket som pågår i mitt liv just nu. Att jag tar på mig för mycket saker och för stort ansvar. Att jag måste få mer tid för att ta hand om mig själv. Mer tid för dom jag faktiskt älskar, som jag glömt bort lite. För det här går inte. Men jag känner mig peppad för att ta tag i allt. För att bli en gladare, starkare, bättre Elin!

Lördagen den 26 februari 2011



Godmorgon ♥
Jag är uppe tidigt, man kan ju inte sova bort heeeela dagarna ;) Äntligen är det ju sportlov för mig, det känns riktigt skön att vara borta från skolan en vecka faktiskt. Bara umgås med massa fina människor och mysa! Har ni haft, har ni eller ska ni ha lov?

Friday!



Jag är tillbaka!


Igår efter skolan åkte jag med Bea hem till henne och sen tog vi oss in till stan och hit till lägenheten. Vi hade det mys och åt brownies hela kvällen. Hon sov här. Imorse vaknade vi, gjorde oss i ordning och gick iväg till skolan. Vi hade en helt okej dag i skolan, ville egentligen bara att dagen skulle ta slut. Men nu har vi LOOOOVVVVV! :D
Tack för två underbara dagar Bea ♥

Nu ska jag damsuga av lägenheten, sen kommer mami och papi på besök och äter här.

Back tomorrow

Jag är tillbaka imorgon efter skolan!

Skynda skynda

Det här får bli ett snabbt inläg! Eftersom att jag älskar att sova låg jag ju kvar liiiiteeee för länge i sängen imorse. Jag ska gå om 5 minuter och jag har inte ens klätt på mig ännu... Nu skyndar jag vidare. Ha en jättebra dag

Onsdagen den 23 februari 2011

Inte särskilt många inlägg idag.. jag kom hem till Landet och hade inte datorn med mig och orkade inte sitta vid den här. Hela dagen har jag bara umgåtts med papi och haft det mys. Ska bara äta nu sen drar jag iväg till dansen och efter det blir det buss in till stan igen. Imorgon taggar jag för en ny skoldag, bara torsdag och fredag kvar sen är det ju lov en vecka :D det ska bli grymt skönt faktiskt!


Tisdag



Hej
hopp! Skolan idag har varit okej, har i alla fall haft en kul dag med Bea. Imorgon åker Viktoria till London så vi sa hejdå till henne idag.. sorgligt! Fast hon är bara borta tills på måndag så det ska nog bli bra :D

Det blev inget mys med familjen och vänner för mig ikväll eftersom att jag ännu känner mig superförkyld. Stannade i lägenheten inlindad i en filt istället.

© Elin Sandelin


Den 22 februari 2011

Godmorgon snyggingar! Jag har precis gjort mig klar, sitter här och försöker få i mig lite frukost.. det går inge vidare. Jag är i alla fall taggad för en dag i skolan. Och efter mys med familjen och vänner.
Ha en grym tisdag!

Lördagens outfit


Stan hela dan´



Jag har precis kommit till lägenheten efter en skön dag. Åkte till skolan och var där tills 11, sen åkte jag och Bea in till stan. Eftersom att vi har hantverk bestämde vi oss för att göra smycken. Vi åkte därför in till stan och handlade pärlor, gummitråd och säkerhetsnålar. Eftersom att vi är shoppingalna hittade vi lite annat också.
Jag köpte en snygg dubbelring i alla fall :D

if i could fly, i would fly hi and touch the sky


Två dagar

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns ju alltid sjukt mycket saker man har gjort som man ångrar. Typ dumma saker mot någon annan, saker man skulle ha gjort men glömt bort, helt sjuka saker man aldrig skulle ha gjort. Kan inte komma på någon perfekt att skriva här. Men vi har alla och då menar jag ALLA, gjort saker som vi ångrar, i dom flesta fallen kan man inte göra något åt det nu i efterhand men sånt är livet. Jag brukar försöka tänka att om jag inte gjort det jag ångrar skulle kanske inte det där andra bra hänt.



Dag 20 – Mina förebilder

Mina största förebilder är helt klart mina föräldrar. Haha jag vet. Klassiskt svar men vad kan man säga då? det är dom som uppfostrat mig, gett mig en underbar uppväxt. Dom som kan allt, vet allt. Dom är helt enkelt bäst.

Jag har ju andra förebilder också, typ olika fotografer, bloggare, dansare, fotbollsspelare. En bra förebild är i alla fall en bra människa som gör något bra att se upp till.


Just another monday



Godmorgon finisar! ♥
Nu är det måndag igen och det betyder skola för min del. Har inga stora planer för veckan. Känner mig ännu lite hängig och förkyld.. På tisdag ska jag kanske åka skidor med mami, papi och några kompisar till familjen. Längdskidor är ju inte riktigt min grej, utför är bättre! Men det kan nog bli kul ändå :)
Nu måste jag skynda! Puss

© Elin Sandelin


Dag 18– Ett pinsamt ögonblick

Dag 18– Ett pinsamt ögonblick

Jag har ungefär en miljard pinsamma ögonblick på lager.
Som jag har sagt många gånger förut är jag väldigt duktig på att ramla, halka, snubbla, gå in i saker och så vidare.. klantig helt enkelt. Jag kommer inte på något bra, alltså något riktigt pinsamt som jag kan skriva här. Jag har lärt mig att skratta åt sånt som är pinsamt och framförallt åt mig själv. Man måste ha lite distans. Livet blir så jävla jobbigt när man hela tiden går runt och är rädd för att göra bort sig.




It hurts so bad

Sitter i lägenheten nu, det är svinkallt här.. fan vad jag fryser. 

Glömde i alla fall att skriva förut, att jag har sjukt ont i armbågen. När vi skulle åka till festen igår halkade jag på vägen mellan dörren och bilen, jag hade en banan och en väska i handen. Haha bananen satte jag mig på så den var liksom körd efter det.. Men det gjorde så sjukt ont så att jag började gråta, hade ont hela kvällen men tänkte inte på det så mycket. Det gör fortfarande jätteont, inte alls som igår men armbågen är svullen och helt blå. Kan inte sätta ner den mot typ ett bord utan att dö litegrann. Hu!

tvåa nolla februari tvåa nolla etta etta



Ojojoj.. vilken kväll jag hade igår. haha säger inte mer än SJUKT KUL! :D

Jag har bara varit vaken en liten stund, kom väl i säng vid 03.30 imorse.. eftersom att när jag kom hem från lagfesten var jag sjukt hungrig så jag åt lite potatisgratäng och kalkon, haha gott!

Jag ska bara packa ihop väskan nu, sen åker jag med papi in till stan och han lämnar av mig vid lägenheten. Imorgon börjar en ny skolvecka igen.. det är skönt med estetisk verksamhet men det är också grymt skönt att det bara är den här veckan kvar sen har vi lov. Och efter det är jag taggad till att börja med vanliga lektioner.

Fieste

är hemma efter en gaaaaaaaaaaaaaaaalet rolig kväll! :D

Två foton från fotodagen i Visby



Godmorgon ♥
Vaknade precis, så jag sitter i sängen med datorn i knät. Är faktiskt riktigt jävla hungrig, så jag funderar på att ta mig upp härifrån och fixa lite frukost.

Jag ska iväg om en liten stund och jobba, sen ikväll är det lagfest så det blir partaj. Taggad som tusan!
 
Vad ska ni göra idag och ikväll?

I cant live with or without you



Jag orkar inte skriva dag 18 idag, så ni får två imorgon istället :)

Jag kom hem hit till landet förut, åt en supergod middag och nu blir det bara mys framför tvn hela kvällen.
Imorgon lovar jag att jag ska fixa bilderna från fotodagen med klassen i Visby. Lovar!

Den 18 februari 2011



Jag är hemma från skolan
. Ska packa ihop mina grejer nu sen kommer mami och hämtar mig. Ska hem till landet den här helgen.

Ikväll har jag inte så stora planer, imorgon har vi lagfest så det blir lite partaj. Skoj! Och på söndag ska jag på barnkalas för min kusin. Jag tror det kommer bli en lyckad helg.

Är med och tävlar



Jag är med och tävlar om en Freebra hos Olivia. Kolla in! ;
http://lipstick.webblogg.se/2011/february/tavling-avslutas-28-feb.html#comment

Loooveeeeeeee fridays

Godmorgon sötnosar ♥ Nu är det äntligen fredag igen!!

Har precis tagit en skön dusch, fixat håret.. låter lite av mina lockar vara kvar idag. Har kommit halvvägs med sminkningen så det måste bli klart nu. Ska slänga i mig en snabb frukost också, känner mig riktigt duktig faktiskt ;) Jag hoppas ni får en bra dag i skolan, på jobbet eller vad ni nu håller på med!

Dag 17- Barndomsminne

Om jag ska vara ärlig vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva här. Jag har ju så sjukt många minnen från min barndom. Både bra pch dåliga. Men mest bra. Minnen med alla fina vänner, kusiner. Mycket skratt. Många fina somrar. Alla 11 resor till fjällen, dom flesta med Emil. Haha ja jag hade helt enkelt en bra barndom, full med massa fina minnen. Kan inte välja ett som ska vara det bästa..


Nytt i Elins garderob


Tröjan jag köpte på Åhlens idag, 199 :-  Ni får se en bättre bild på lördag när jag har fått ihop någon snygg outfit till festen


Har varit hemme en stund efter träningen nu. Tagit en dusch och ätit. Kollade just på Sveriges värsta bilförare, haha ganska kul! Jag hoppas att ni har haft en underbar torsdag!

Haha toker-öra



Är hemma i lägenheten efter en dag i skolan, idag har vi verkligen inte gjort någonting alls..
Efter skolan blev det en sväng på stan, hittade en grymt snygg tröja som jag köpte. Perfekt till helgens festligheter :D

Sorry, verkligen

Jag har verkligen varit urdålig på att uppdatera dom senaste dagarna.. sorry verkligen. Men har känt mig hängig och inte haft tid..

RÖSTA PÅ MIG- BILD NR 1

JAG ÄR EN AV FINALISTERNA I EN FOTOTÄVLING. RÖSTA PÅ MIG - NR 1 :D
http://mohammedialdebis.blogg.se/2011/february/utkast-feb-16-2011.html

Godnatt!



Nu tänker jag hoppa ner i sängen, få en god natts sömn och vakna pigg och taggad för skolan imorgon bitti :)
Puss & Godnatt!


Dag 16– Första kyssen

Haha men gud, jag har alltid varit en killtjusare, haft alla möjliga pojkvänner. Men vad ska man räkna då? Första pussen, från Isak, Totte, eller Simon på dagis. Gud vad hemskt att jag inte ens minns! haha.

Men första riktiga kyssen var nog med Simon när vi gick i 5an. Han var min stora kärlek (trodde jag) Men man var ung och dum, vi hade i alla fall ett superbra förhållande eller haha typ femtioelva förhållanden.

i'm home



Jag är hemma
efter en ganska skön skoldag, skön dag med tjejerna i alla fall ♥ Ni är så fina och snälla mot mig, försöker få mig på bra humör. Jag älskar er!

Efter skolan drog jag med Bea hem till landet, vi satt mest och pratade och så :) kom hem till lägenheten för bara en liten stund sen, ska fixa mat och kolla på halv åtta hos mig. Efter det ska jag ta en varm och skön dusch, tror aldrig att det har varit så kallt här förut..

Imorgon blir det skola, ja. Även fast att det är onsdag. Ska göra klart min redovisning från Thailand. Sen blir det hem till Landet och dansa med brudarna. Hoppas att ni har haft en bra tisdag!

Tisdagen den 15 februari 2011

Godmorgon ♥ Idag har jag ätit en rejäl frukost, olikt mig eftersom att jag nästan aldrig är hungrig på morgonen.. Ska springa iväg till bussen nu. Men ha en underbar dag!

Det blir aldrig som man har tänkt sig



Jag som hade tänkt gå och lägga mig supertidigt ikväll. Typ vid 21. Men ja vi ser ju hur det gick men fastnade framför Halv åtta hos mig, familjen annorlunda och spårlöst. Ska borsta tänderna och så nu, se klart programmet och sen blir det bums i säng!

Handlat



Är hemma efter en runda på Willys med pappa, och han var supersnäll och betalade för mig ♥

Hej hej hej


En gammal bild från klassresan i 9an.

Är hemma efter en skön skoldag. Men fan, all snö var nästan borta innan helgen men i fredags vart det typ världens snöstorm. Och sen hade det börjat försvinna igen. Men idag har det verkligen snöat hela dagen. NejNejNej! Ge mig vår, sol & grönt gräs ♥

Ska iväg och handla nu, behöver fylla på skåpen.. Senare ska jag redigera bilderna från fotodagen på stan med klassen och så blir det nog en film eller två :)

Den 14 februari 2011



Godmorgon sunshines ♥
Har precis kommit ut ur duschen. Ska sminka mig och klä på mig. Det blir bara en mysoutfit idag. Vanliga svarta stuprör och en stickad tröja. Ska försöka vara duktig och äta frukost idag. Men om jag ska hinna det får jag skynda mig nu.. Puss!

Some new water


Dag 15– Mina drömmar

Det finns ju så sjukt mycket man drömmer om, som man drömt om hela sitt liv eller en alldeles ny dröm. Jag tror att man kan uppnå alla drömmar bara om man vill. 

Jag drömmer om att få studera till drömyrket. Jag drömmer om att träffa den stora kärleken. jag drömmer om ett vitt kyrkobröllop. Jag drömmer om bil och körkort och jag drömmer om att ha pengar så man inte behöver vända på alla slantar. Jag drömmer om ett långt och lyckligt liv.

- Ta studenten med bra resultat
- Bli en välutbildad fotograf med egen studio
- Skapa ett eget företag
- Börja spela gitarr igen och inte ge upp den här gången
- Få shoppa loss en hel dag utan att behöva titta på prislappen utan bara plocka det jag vill ha.
- Resa till London
- Resa till Australien
- Åka till New York
- Att ha en egen walk-in-closet
- Åka tillbaka till Thailand
- Hitta den typ perfekta killen
- Körkort & bil
- Få den där perfekta drömkroppen
- Att jag ska ha kvar alla fina människor jag har i mitt liv just nu


Solsidan

Mys med en kopp varm choklad framför Solsidan! :)


Water

Jag har precis fotat lite vattenbilder, dom flesta och även jag brukar ta typ plastlock och plastlådor i olika färger för att få färg på vattnet men idag använde jag mig av karamellfärg för att sätta färg på vattnet :) ni får se resultatet senare. Bjuder på en gammal bild så länge.


Like Suicide

Christian Walz var helt klart min favorit i gårdagens Melodifestival, jag har tyckt om hans musik länge men den här låten har något speciellt.





Fototips - Hur man fotar Bokeh

1. Börja med att ta en bit folie, som du skrynklar ihop.



2. Ställ in kameran på manuellt fokus



3. Fixa oskärpa innan du börjar fota



4. När du har fotat klart lägger du in bilderna i datorn och så kan du redigera dom i någon rolig färg eller om det är något annat du vill göra.




Talking to the Moon Try to get to You



Godmorgon ♥
Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag gjort! Idag är det söndag och jag har inga stora planer idag heller. Vill bara bli helt frisk nu. Jag måste fixa min tvätt, packa för en vecka i lägenheten och ta mig in till stan.

Imorgon är det redan måndag igen, men dom här två veckorna med Estetisk verksamhet blir nog ganska lugna :)
Har ni haft en bra helg?

Dag 14– Dåliga vanor och laster

Det här är också en svår punkt på den här listan.

Men en dålig vana jag har är väl typ att jag älskar godis.. Färgämnen, gifter, socker, farliga fetter och what so ever. I Love Candy.. och kakor :D MUMS! haha det är väl tur att jag tränar så mycket som jag gör. Annars hade jag rullat fram.

Alla har väl mer eller mindre dåliga vanor och laster, saker man skäms över, inte är nöjd med.
Jag slösar pengar på onödiga saker, jag shoppar för mycket för att jag bara älskar kläder, jag väntar med att göra saker till sista sekunden, jag gör ofta innan jag tänker. Man skulle ju kunna räkna upp hur mycket som helst, men so what? Ingen människa på jorden är perfekt.


Bokeh


Bildbomb från hösten 2010


Lördag



Godmorgon.
Hoppas ni hade en bra fredagkväll. Det hade jag :)

Jag har ingenting planerat för idag men behöver städa mitt rum här på landet och sen kanske det blir en promenad.

Och ja igår, jag läste på min väns blogg att hon skall på bröllop i sommar. Åhh jag vill också gå på bröllop, i en fin klänning.

I'm in love


Dag 13– En vanlig dag hemma hos mig

Jag tycker att det här är en av dom svåraste punkterna på den här listan. Inte för att jag har ett onormalt komplicerat liv med massa spännande händelser eller så. Men haha jag vet bara inte vad jag ska skriva. Ska man berätta om en vanlig vardag med skola och allt det eller ska man berätta om en  dag på helgen?

En vanlig vardag. Klockan ringer vid 06.15, Jag ligger kvar och snoozar till 06.30. Går motvilligt upp ur den varma sängen, kollar mig i spegeln. Plockar fram kläderna jag ska ha, startar datorn och plockar fram sminket. Kopplar på internet. Klär på mig och sminkar mig. När allt det är klart är klockan oftast typ 07.15. Då tänker jag att jag borde fixa frukost, men är oftast inte så hungrig på morgonen. Men om jag är hungrig äter jag frukost samtidigt som jag kollar facebook och någon enstaka blogg. (Haha gud jag känner att det här blir så tråkigt!) Jag borde egentligen vara klar att gå till bussen vid 07.30 men det blir väl oftast mer typ 07.37, på grund av det får jag småspringa till bussen för att över huvud taget hinna. Bussresan är väl inte så himla spännande, sätter i lurarna i öronen, trycker igång musiken och bara åker buss i 40 minuter. När jag kommer till skolan har jag en halvtimmes dötid inna  vi börjar. Skoldagen rullar oftast på, umgås med vännerna, pratar mer än jag jobbar. Fikar allt för mycket i caffis. haha. När skoldagen är slut blir det 40 minuter buss med musik i öronen igen. Väl tillbaka i stan brukar jag väl typ, träffa vänner, plugga, gå på stan, träna, eller bara hänga i lägenheten. När kvällen kommer lagar jag oftast mat (det brukar inte direkt bli någon kullinarisk upplevelse eftersom att jag inte orkar).
Tar en dusch och kollar på någon film tills jag somnar. Haha eh ja kul inlägg!

Är hemma efter en underbar dag med Emelie ♥  Vi åt gott, kände oss riktigt tjocka, sen köpte vi godis och gick på Bio. Vi såg filmen... TRASSEL. Hahaha gud vilken bra film, så lätt humor. Perfekt för två tjejer som oss ;) Den är helt klart värd att se, för alla, i alla åldrar! Hade en riktigt mysig stund med Emelie, vi träffas för sällan nu för tiden..

Men kom i alla fall hem för ett tag sen, har ätit mat med syster och nu kollar vi på Lets Dance. Ha en asbra fredagkväll!


Nytt i Elins garderob

Hittade lite snygga underkläder på Cubus förra veckan. 3 par trosor för 138 kronor. Ett kap! :)


Våfflor

Eftersom att det inte blev någon dans för mig i onsdags bara för att jag är sjuk gjorde jag våfflor till mig och Papi, det var supergott! Tyvär hade vi ingen grädde, men det funkade ändå ;)


Den 11 Februari 2011

Godmorgon solstrålar ♥ Jag har precis gått upp och fixat frukost, det blev vaniljyoughurt men bananbitar, müsli och ett glas juice till det.

Idag mår jag lite bättre, är ännu inte pigg med med alvedon funkar det. Har planerat i två veckor nu att gå på bio med Emelie idag eftersom att vi inte hinner träffas särskilt mycket annars har jag bestämt mig för att vi ska göra det även fast jag är sjuk. Vi hade tänkt dela på en pizza efter och stanna i lägenheten i natt men vi åker hem till landet direkt efter filmen istället. Ni får veta senare vilken film vi såg :) Ha en bra dag!

Skit rent ut sagt


I thailand var allt så bra..


Nej hu! nu skiter jag i det här.

Har frusit konstant sen jag gick av bussen från skolan. Skakade hela vägen hem och har inte slutat ännu. Efter mer än två timmar! Jag packar ihop med och åker hem till landet och blir ompysslad.

Det här är ingen bra dag

Imorse när jag vaknade var jag verkligen livlös, hade ingen ork alls. Men dum som man är krattar man sig upp ur sängen tar en dusch, alvedon och rinexin. Man tror att man på någon fantastiskt sätt blivit bättre på den lilla stunden. Men det beror ju bara på tabletterna. Jag satte mig på bussen till skolan, började nysa. Jag tror att jag har nysit minst 100 gånger idag, seriöst. Haha nyser verkligen HELA tiden.

Skoldagen har i alla fall varit skön, vi har estetiskt verksamhet nu i 2 veckor och det känns riktigt bra :)

Jag kom hem till lägenheten för en liten stund sen, ramlade på isen här utanför och slog i armbågen igen.. det är snöstorm här i Visby. Det bara tjuter och yrar.. burr. Så fort jag kom in, lindade jag in mig i en filt och drog på mig raggsockorna. Nu sitter jag här och myser med varm choklad.

hu

Har inte varit pepp för att blogga alls idag. känner mig verkligen konstig. Har haft huvudvärk i flera dagar nu och ingen värktablett hjälper. Får ont i huvudet bara av att tänka på den upplysta datorskärmen. Haha ja, jag sitter och kollar ner nu när jag skriver, annars känns det som att mina ögon ska ploppa ut. Inge vidare skönt!

Dag 12– 10 saker du inte vet om mig

1. Min största rädsla stavas O-R-M-A-R.
2. Jag har dansat sen jag var 8 år.
3. Jag har en knäskada.
4. Jag är livrädd för valar och ubåtar.
5. Jag ville bli frisör fram tills för 4 år sen.
6. Jag har hårfobi.
7. Jag är extremt kittlig, överallt.
8. Jag har varit på akuten typ 6 gånger i mitt liv.
9. Jag älsar lila.
10. Jag har haft astma hela mitt liv.

Bara för att jag vill ha sommar



Godmorgon mina läsare ♥
Har varit vaken en liten stund nu, har fortfarande sjuk huvudvärk så jag låg kvar i sängen i flickrummet en extra stund.

Jag har inte så mycket planerat idag, fundrade på att baka något gott, annars blir det nog bara filmmys och tedrickande. Borde ta en runda med kameran och få lite nya bilder till arkivet, vi får se om jag orkar :) kom på nu att jag har massa oredigerade bilder från fotodagen i Visby med klassen för någon vecka sen. Hmm.. det får jag fixa med imorgon.

Hey there miss beautiful


Någon gång för längesen

Hej :)
skoldagen har varit okej, skönt att det redan är tisdagkväll som betyder ledigt imorgon. Jag har dansat efter skolan sen åka jag hem till Lärbro, landet.. mamma och pappa. Sitter vid mammas dator nu, på grund av det ni får en gammal bild att kolla på. Men nu ska jag spela lite piano och sjunga en truddelutt. Ha en fin käll!


Hej

Godmorgon, jag är klar för att springa bort till bussen, pepp för en skoldag. huvdvärk!
Ha en bra dag!

Tattoos

Jag är så himla sugen på en tatuering, synd bara att jag inte får riktigt ännu av mamma. Jag vill ju så gärna göra en för henne och pappa.



Dag 11- Mina syskon

Jag har tre syskon. Två systrar och en bror. Men bara en av systrarna är mitt helsyskon. Min äldsta syster och min bror är bara halvsyskon, vi har samma pappa. Jag är minst, min helsyster Sandra blir 21 i år, min andra syster Mona blir 26 i år och min Bror Kent blir 27 i år. Sandra bor hemma, jobbar på en restaurang och spelar rugby. Mona bor i Hudiksvall med sin pojkvän. Kenta bor i Hudiksvall med sin flickvän och sin dotter Olivia som är 7 år, hon flyttade upp till honom bara för ett litet tag sen, innan bodde hon hos sin mamma här på Gotland.
Jag har en väldigt bra relation till mina syskon och har alltid haft det. Haha nu vet jag inte vad mer jag ska skriva om dom förutom; Jag älskar er ♥

Snälla hjälp mig

Nu behöver jag verkligen hjälp, jag tycker att båda är sjukt snygga men vilken ska jag välja?


old stuff

Haha hittade lite blandade gamla bilder i mammas gamla mobil igår, tänkte att ni ville se dom ;)


Haha sommaren efter 6an


I början av 7an, måste bara säga att jag älskar mitt hår på bilden!


Skolavslutningen i 7an


Sommaren efter 7an


Sommaren efter 7an


Sälen för två år sen- 09


Sälen- 09

Dag 10- bloggfavoriter

Jag måste säga att fotobloggar är mina absoluta favoriter. Jag gillar att läsa alla andra bloggar också men är jag ute efter att inspireras eller lära mig lääser jag fotobloggar :) och jag har några favoriter; 
 
Michaela Dahlström- En ung men grym fotograf enligt mig
http://michaelaa.webblogg.se/

Lina Flodins- Inspireras av hennes sjukt snygga bilder!
http://linafoto.blogg.se/

Kevin Kertz- En grym fotograf med coola bildideér och bra photoshopkunskaper
http://kevinkertz.com/

MUSIK



Åh tack till alla som tipsade mig om vad felet med musiken från YouTube var! :D



Om ni trycker i använd gammal inbäddningskod, lägger in den i html och ändrar height till 25 precis som vanligt funkar det prima :)

Inte okej



Ah vad jag blir sur på blogg.se ibland, i flera dagar nu har det inte gått att ladda upp musik och videos från YouTube genom html koder här. Irriterande! Fler som har samma problem?

Den 6 februari 2011



Godmorgon ♥
Idag är jag uppe tidigt, ska äta frukost, träna, tvätta, packa, träna småtjejerna och ta mig in till stan och lägenheten.

Igår var jag vid mormor och åt smörgåstårta sen åkte jag och mamma till några av mina kusiner och klippte dom sen åkte vi till några andra kusiner och åt mat där med dom, pappa kom dit också :) När vi kom hem hit till landet kollade vi på Melodifestivalen. Jag tycker egentligen inte att det är särskillt bra men nu för tiden kollar man på det bara för att. Det har man alltid gjort, det är liksom en tradition. Personligen tycker jag att det blir sämre för varje år. Igår tyckte jag att Danny och Rasmus Viberg hade dom bästa låtarna.
Ni som kollade, vilka var era favoriter?

Dag 09– Min tro eller livsfilosofi

Jag skulle väl inte säga att jag har en livsfilosofi men om det är något jag tror är det att allt händer av en anledning. Många gånger när det händer saker som känns orättvisa, onödiga, när det känns som att fel personer drabbas så har jag tvivlat många gånger på att det skulle finnas en anledning. Men som oftast så visare det sig senare att det nog fanns en mening med just den händelsen också. När man inte kan se en mening i händelser så tänker jag att något bra som händer förmodligen inte hade hänt om det hemska inte hade hänt.

Grattis mormor



Godmorgon mina läsare ♥ Jag har precis tagit en varm och skön dusch, ska bara fixa mig nu och sen åker jag och mamma  och firar mormor, eftersom att hon fyller år :)

bloglovin

 

Jag går gärna med på bloglovin byten :)


Ring



Väntar bara på att den här skönheten ska komma nu, hoppas verkligen att den dimper ner i brevlådan på måndag! Såååå snygg. :D


Fredag igen



Nu blir det pizza, lets dance och mys med familjen. Imorgon ska vi fira min mormor och på söndag blir det träning. En fullspäckad men lugn helg :) vad gör ni i helgen?

Veckans blogg är utsedd!



Veckans blogg är utsedd, vinnaren den här gången heter Frida. Hon är en supersöt 17 årig tjej från Umeå. Kolla in hennes grymma blogg!

Veckans blogg HÄR!


Dag 08- favoritsaker

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva här, men om man ska välja något som jag använder mig av massor så är favoritsakerna datorn, mobilen och kameran.

Men om man ska skriva något annat är det typ musiken, fotografier och godis  haha.

Hjärtat mitt ♥




Det finns en tjej som betyder otroligt mycket, vi träffades första gången när vi gick i 6an, vi skulle hälsa på den nya klassen vi skulle bli på den nya skolan i 7an, hon heter Emelie Melander. När vi började 7an hade vi inte så mycket kontakt eftersom att vi umgicks med olika personer men sen i 8an började vi umgås och vi hittade varandra på direkten. Idag drygt 3 år senare är hon fortfarande min bästa vän, den som vet mest om mig. Vi hinner aldrig träffas lika mycket nu eftersom att vi går på olika gymnasier men vi försöker i alla fall hålla ihop det. För ingen har ett sånt starkt band som vi har till varandra.

Hennes familj har blivit som en andra familj till mig, jag kan åka dit och vara med vem som helst i hennes familj, dom är så sjukt snälla mot mig och när jag är där känner jag mig som en i familjen. Visst lär man känna sina kompisars familjer men inte såhär som jag känner dom, det är något speciellt.

Emelie Melander, Jag älskar dig 


Problem

Ah jag blir så sur när internet inte funkar, jag får helt enkelt försöka uppdatera här i skolan idag. Jag kommer inte skriva alla tre dagar jag har missat nu, ni vet dom olika överskrifterna. Jag fortsätter på dag- 08 idag :)

I skolan

Igår var jag verkligen jättekass, inte ett enda inlägg. Men igår vaknade jag och gjorde mig i ordning sen träffade jag min söta vän Fannie, på kvällen hade vi dans men vi dansade inte så mycket. Ganska bra eftersom att jag börjar bli riktigt sjuk. Men det blev mest prat på dansen eftersom att våran danslärare, som vi har haft sen vi var jättesmå, ska få sitt andra barn och då är det här förmodligen vår sista termin tillsammans. Sen måste vi besluta om vi ska ta tag i det själva och fortsätta eller om det ska ta slut här efter sommaren. vilket jag verkligen inte vill, jag älskar att dansa, och jag älskar alla jag  dansar med. Vi har varit samma folk som har dansat i samma grupp nu i några år och vi har verkligen blivit som en familj, vi har ett sjukt starkt band till varandra allihop. Så det blev en kväll med blandade känslor. Efter dansen skulle jag ta mig in till lägenheten igen och Fannie följde med och sov hos mig :) fast det var inte det smartaste att ligga och prata och skratta ända tills kl 03.30. Det blev inte så många timmars sömn men men. Sitter typ död här i skolan nu. Hoppas ni har en bra torsdag!


en gammal bild på Fannie & Mig

Hjälp!

Åh jag kan inte bestämma mig för vilka converse jag ska köpa, finns så mycket fint!
Vilka tycker ni?


dag 07- vänner

Vad vore livet utan vänner? Jag är så himla glad och tacksam över att jag har så många fina vänner i mitt liv. Jag önskar att dygnet hade fler timmar, så att jag hade mer tid till att umgås med mina vänner. Ibland hinner jag inte träffa mina vänner så mycket som jag faktiskt skulle vilja. Utan mina vänner vore mitt liv grått och trist. Tack för att ni finns, om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig, kära vänner. En fika och lite skitsnack, en godispåse och en film eller en shoppingrunda på stan med fina vänner, det är som balsam för själen.


Elin Sandelin ©


ny månad

Godmorgon Februari ♥ Nu är det redan ny månad igen, dagarna bara springer iväg.

Jag ska bara sminka mig och borsta ut håret, orkar inte platta det idag heller.. har egentligen korkskruvar men det är ju alltid så att dom som har lockigt hår hatar det och dom som har platt skulle döda för att få lockigt. Jag tänker i alla fall inte ha korkskruvar så för att få ner det lite står jag och sliter i det med en hårborste, resultatet blir typ...vågigt ;) 

Är faktiskt pepp på en skoldag men bara vi får göra något kul och om dom allra roligaste är där. Men nu får jag skynda mig så att jag inte missar bussen! Puss


RSS 2.0