26 Maj 2012

Hello babes! :) Hur är läget? Jag har precis kommit hem till mamma och pappa efter en rolig fredagskväll och natt. Igår bjöd skolan på idrott, 8 km inlines och sen Expo, hann med rätt mycket faktiskt och kände mig lite duktig. Hängde en stund med Bea hos hennes bror innan vi gjorde oss klara för en kväll på stan. Vi mötte upp Lucas och gick och åt mat, (den nya wrapen på donken, hah) och efter någon timmes tittande på alla glada studenter som hade mösspåtagning mötte vi upp Amanda och Hampus också, traskade ner till bageriet, satte oss på uteserveringen inlindade i varsin filt och tog en cider. Hade tyvärr inte kameran med mig och mobilen var död så jag har inga bilder från kvällen. Efter en promenad på 45 minuter hem till Bea landade vi i sängen och somnade sött.

Det kommer snart gäster hit på fika så jag ska plocka undan lite här. Puss!


24 Maj 2012

Hej snyggingar! Igår jobbade jag precis hela dagen så därför fick bloggen lida.. Det har varit en skön dag i skolan idag, lite eget arbete med vårat Etiska Dilemma. Efter skolan drog jag tillsammans med några vänner till Almedalen och spelade lite kubb, åt kakor, godis och bara mös i solen i några timmar. Nu ska jag springa en sväng och sen hoppa in i duschen. Puss! :)


Dagens


Klänning - H&M | Skinnjacka - H&M | Raybans


22 Maj 2012

Hello! :D Ännu en dag med runt 30 grader och solsken, underbart! Jag kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Slutade vid 11 direkt efter nationella och jag skulle egentligen umgås med Elias idag men eftersom att jag slutade tidigt blev det inte så.. åkte istället in till stan och åt en glass med Bea & Lucas i väntan på bussen. Jag ska sätta mig ute i solen en stund och sen springa en sväng lite senare. Juste outfitbilder kommer också upp ikväll! :)


21 Maj 2012

Hej på er fina! Jag kom hem ganska sent igårkväll så jag la mig istället i soffan en stund innan jag landade i sängen. Skolveckan har dragit igång igen och det har varit så sjukt underbart väder idag. Alla har lökat som fan men underbart har det varit. Dagen toppade med 36 grader, det är så härligt att se när alla skolans elever bara ligger utspridda över områdets gräsmattor för att plugga utomhus. Inte en kotte ville sitta inomhus idag. När jag kom hem satte jag mig med matten direkt, repetade lite.. nationella imorgon. Nu har jag precis sprungit en sväng och ska hoppa in i duschen och sen fixa i ordning lite mat. Ha en fin kväll! :D


Trött springtjej, hej!


Skolavslutning/Student

Dom här tre urgulliga klänningarna kommer från Nelly.com. In och kika! :D


TITANIUM COVER


Skolavslutning/Student

Nu är det mindre än en månad kvar till alla skolavslutningar och studenter, så jag tänkte tipsa om några fina avslutningsklänningar i ett par inlägg. Många har säkert fixat sina klänningar för flera månader sen men eftersom att jag själv alltid är ute i sista stund tänkte jag att det måste finnas någon mer som inte hittat den där perfekta klänningen ännu. :)

Dom här kommer från GinaTricot och kostar mellan 300 & 400 kronor.


Drar iväg på möte

Jag har precis sprungit ett par kilometer och duschat. Ska torka mitt hår lite snabbt innan jag drar iväg på möte på jobbet. Efter det åker jag direkt till Fårö och stannar tills imorgon kväll. Ska bara mysa med familjen, grilla och hälsa på farmor och farfar. Men jag har fixat några tidsinställda inlägg så kolla förbi lite senare :) Ha en underbar eftermiddag och kväll!


19e Maj 2012

Godmorgon! :) Jag vaknade faktiskt för över en timme sen, solen gassade in i mitt rum så jag lökade runt där under mitt duntäcke som i en bastu, hah. Det är redan 16 grader i skuggan så jag tänkte göra i ordning lite frukost och sätta mig på terassen. Måste dyka ner i skolböckerna någon timme också innan jag ska iväg på möte på jobbet. Vad har ni för planer för dagen?


CHERRY BLOSSOM


Pluggar röven av mig

Det kom en släkting på besök förut och stannade tills nu. Vi har fikat, catchat upp och haft en mysig stund. Men på grund av det hamnade plugget lite åt sidan så nu får jag sätta igång och plugga röven av mig. Men det ska gå bra, med lite utav Elias sköna musik på i bakgrunden och favoritpennan kan inget stoppa mig ;)


18e Maj 2012

God morgon babes! ♥ Tog en lång sovmorgon idag, riktigt skönt att inte direkt ha några tider att passa alls idag. Har precis ätit frukost och tänkte gå ut en sväng, men solen gick i moln bakom ett gigantiskt svart himlahelvete. Stannar nog inne under min filt ett tag till :D Har en massa plugg jag måste ta tag i under helgen också, ett nationella i Matte väntar på tisdag och en stor inlämningsupggift till Naturkunskapen veckan efter det.. men snart är det sommarlov!


Dagens

Jag kom hem från kalaset för en stund sen och har precis stoppat i mig lite mat. Vi har varit och firat mina tvillingkusiner och också hälsat på deras lillasyster som föddes för några veckor sen. Hon är verkligen den sötaste lilla tjejen någonsin! :) Jag hade med mig utrustningen och fotade en familjebild på dom till tidningen också. 

Ska hoppa i min OnePiece och mysa ner mig i soffan framför en bra film. Ha en underbar kväll, Puss!


Långklänning - H&M | Tröja - H&M | Skinnjacka - H&M


17e Maj 2012 - Dags att ta tag i mitt liv

Hej på er! :) Nu är det rent ut sagt fan dags att jag tar tag i mitt liv. Jag har känt mig ganska nere ett tag, inte känt någon ork att göra något, inte någon vilja att göra något. Men jag lever ju bara en gång för tusan. Sommaren och värmen är på god väg, känner mig pepp. Nu kör vi!!!


6e Maj 2012

God morgon! :) Det är helt sjukt att den första veckan i maj redan gått. Tiden bara flyger iväg, snart står jag på fin 40-års dag och undrar vart fan livet tog vägen, hah :p Bloggen har fått lite i slutet av den här veckan med.. men det har inte hänt så mycket speciellt. Torsdagen bjöd på skola och en sväng på stan med Lucas. Fredagen bjöd också på skola och sen en sväng med mamma. Igår hade vi sista genrepet inför dagens dansuppvisning.

Jag ska bara hoppa in i duschen och sen byta om och göra mig klar. Dansuppvisningen börjar klockan 12 på Wisby Strand och jag är hemma senare ikväll. Vi hörs då!


VALBORG I BILDER


2a Maj 2012

God morgon! ♥ Uppdaterade dåligt igår eftersom att på eftermiddagen igår åkte jag på en riktig feberfrossa, svettades och frös om vartannat. Så när jag kom hem från Fårö där jag firade Valborg däckade jag i soffan på direkten och förflyttade mig bara till sängen lite senare. Jag hade i alla fall en underbart mysig och rolig kväll i måndags. Vi grillade och umgicks framför en stor eld i princip hela kvällen.

Idag känner jag mig lite piggare. Och solen skiner, då blir ju vem som helst glad! :D Ska sätta mig på terassen med frukosten och sen måste jag komma igång med lite plugg.


RSS 2.0