Hejdå Cape Town!

Nu sitter jag nyduschat i mitt rum efter en heldag inne i Kapstaden, vi har varit uppe på Signal Hill, strosat runt i Green point park och gått en sväng på Green square market. Jag har packat resväskan för imorgon flyger vi till Johannesburg och spenderar vår sista vecka där.
 
Kapstaden har varit helt underbart, under fyra veckor har vi haft underbart väder, upplevt helt otroliga saker och haft så sjukt kul. Hur många bilder ni än kommer se från min resa så kommer ni inte förstå hur otroligt vackert det är här. Man måste verkligen vara här för att förstå. Jag har completly fallit head over heals för Cape Town. Hit kommer jag definitivt tillbaka!
 
 
 
 

STAY

 
Den här låten. Både den och videon tar fram så otroligt många känslor inom mig men jag vet inte riktigt varför. Helt enkelt underbar!

TÄVLING I SAMARBETE MED PERSONLIGALMANACKA.SE

 
 
 
 
 
 
 
 
  • Gilla "Personligalmanacka" på facebook.
  • Skriv en kommentar och säg att du är med!
  • Glöm inte att skriva din mailadress eftersom att vinnaren kontaktas via mail!
Sedan får en lycklig vinnare ett presentkort från Personligalmanacka.se som kan användas för att göra en egen almanacka i valfri storlek. Tävlingen avslutas den 24 Februari. LYCKA TILL!

Dagens

Klockan är bara lite efter 10 på morgonen här och det är redan 27 grader. Det ska bli runt 34 idag så man orkar inte ha så mycket kläder på sig. Jag plockade i alla fall ihop en dagens som passar dagens väder!

Shorts från BikBok // Top från Gina Tricot // Solglasögon från RayBan

9e Februari 2013

Idag är det den nionde februari, vilket betyder att vi bara har en vecka kvar här i Kapstaden innan vi åker till Johannesburg för att spendera vår sista vecka där. Det känns lite jobbigt att det bara är två veckor kvar tills jag är hemma i kalla Sverige, på kalla Gotland igen men samtidigt ska det bli otroligt skönt att komma hem! :)
 
Idag regnar det för första gången sen vi kom hit för fyra veckor sen. Kapstaden har verkligen bjudit på underbart väder hela tiden så jag tänker inte sitta här och klaga över en dag med regn. Det känns faktiskt ganska skönt att bara sitta hemma, kolla på film och mysa runt. Jag har även huset för mig själv hela dagen idag. När jag publicerat det här inlägget ska jag därför ha en dejt med badkaret, lite musik och bara njuta.
 
En bild från när vi umgicks med geparder en hel dag

God morgon från Kapstaden

Godmorgon 5e Februari! Jag ska bara kasta upp ett snabbt inlägg här innan vi ska dra iväg och filma en reklamfilm åt ett biltvättsföretag. Det är en otrolig upplevelse att verkligen få göra saker på riktigt när vi är här, det vi producerar under dom här dagarna för olika företag kommer visas på olika sätt som reklam över hela världen så det känns riktigt häftigt!
 
Ha en underbar dag! ♥
 
 
 

Bags Bags Bags!


INSTA WEEK

Förra veckans instagrambilder @elinmarlene
 
1. Var ute och sprang 6 km i 34 grader! // 2. Gjorde en god frukost efter löprundan. // 3. Hängde hemma en hel dag. // 4. Gick en PW på en timme. // 5. Gjorde bananpannkakor till frukost, yum! // 6. Använde mina glasögon för en gångs skull. // 7. Åkte upp till Table Mountain, otrolig utsikt! // 8. Gick en sväng på stan. // 9. Fick med mig ett par nya skor hem, förmodligen får dom rocka med mig på studenten. // 10. Lekte med underbara geparder en hel dag. // 11. Klubbade i Kapstaden! // 12. Vaknade rejält bakis dagen efter.

3e Februari 2013

Hello! Vi kom precis tillbaka till huset efter en dag vid The Big Bay. Red Bulls King Of The Air hålls nämligen där idag. En gigantisk kitesurftävling där dom bästa kitesurfarna i världen tävlar. Det var verkligen en grym upplevelse, man blir helt chokad över vad dom faktiskt kan göra med den där brädan, hängandes i luften och hoppandes på vågor, helt otroligt!
 
Vi ska bara chilla hemma ett tag nu innan vi drar iväg för att åka longboard i blåsten, vi tar bara på oss varsin jacka och åker med vinden. Och det är inga mesiga vindar som hemma i Sverige utan när det blåser här så BLÅSER det. Vi snackar om 18-19 m/s.
 

2a Februari 2013

Redan februari igen, dom senaste månaderna har bara sprungit förbi! Jag har redan varit här i Kapstaden i två veckor, bara tre kvar. Det kommer bli så otroligt tråkigt att åka hem eftersom att jag verkligen förälskat mig i Sydafrika men det kommer samtidigt bli så otroligt skönt att komma tillbaka till det normala, att träffa mamma och pappa igen efter två hela månader och inte minst att en vecka efter min hemkomst få träffa Jonas. Vi har ju gått på samma skola i snart tre år och känt varandra ett bra tag men så PANG föll jag, head over heals förälskad, precis innan vi ska åka till varsin del av världen i två månader. Man ba hallllåååå!? Men snart ses vi igen :D
 

RSS 2.0