Åh vad jag gillar er!

Ikväll har vi haft middag här hemma. Med Farmor & Farfar och lite tyska släktingar. Vi har haft det riktigt mysigt med god mat och bra väder! Vi satt ute hela kvällen, grillade och åt glass, snackade och hade det allmänt trevligt.

Nu ska jag springa en sväng, duscha och sen mysa ner mig i soffan. För jag orkar faktiskt inte lägga in några bilder alls ikväll.. Imorgon ska jag jobba och är hemma runt kl 15. Och jag vill bara säga tack för era fina kommentarer, åh vad jag gillar er! Puss ♥


29 juni 2011

Är hemma från jobbet och sen några timmars fotboll. Och det är supervarmt ute så jag tänker inte sitta här och knappra på tangenterna och det tror jag inte att ni gör en sån här dag heller. Nu drar jag ut i solen, puss!


Black & White

Nu har familjen bestämt sig för att åka ut till husvagnen så jag antar att jag hänger med, go with the flow liksom ;) Så nu ska jag packa väskan och sen drar vi. Men jag jobbar tidigt imorgon så tror inte vi stannar där ute ikväll, i alla fall inte jag. Nu måste jag skynda vidare. :D



Glöm inte att följa mig via bloglovin om ni gillar min blogg!


Elin tävlar

Nu är jag med och tävlar hos Millah om en klocka från Runns.se


28 juni 2011

Nu är jag hemma efter en heldag med jobb och vi avslutade med vattenkrig. Och det var riktigt skönt efter som att det är så sjukt varmt idag, 28 grader i skuggan..lökigt som fan! Men jag ska inte klaga eftersom att jag längtat efter sommar och värme så himla länge. Så nu går jag ut och lägger mig i solen, puss på er!


Pump it up, we have to pump it up


Ha en fin kväll!

Det gick inte alls bra att springa idag, är så himla förkyld och helt slemmig i halsen. Haha mysigt va?;) Nej! Men bara för att det inte gick bra tänker jag slänga mig på soffan och äta Ballerina. Jaa, I Edmit It, jag är en riktig jäkla gottegris! :D Ha en underbar kväll! Puss ♥


27 juni 2011

Hej hej hej! Det slutade med att vi åkte till min kusin som fyllde år igår och kom hem ganska sent, därför orkade jag inte blogga något mer. Idag har jag jobbat hela dagen och när jag kom hem la jag mig ute i solen ett tag, och somnade.. nu har jag en sån jävla huvudvärk och det känns som att mit huvud väger typ 50 kilo. Haha..men så blir det när man somnar i solen. Tror att jag ska ge mig ut på en löparrunda om en stund, om jag orkar. :p


26 juni 2011

Godmorgon! Vill börja med att säga Grattis till min BÄSTA Farmor som fyller år idag, Jag Älskar Dig!
Det är 2 stycken till i släkten som fyller år idag, så vi vet inte riktigt åt vilket håll vi ska åka men vi får se vart vi hamnar.. haha. Nu ska jag äta frukost med Mami, ute i solskenet. Och jag är hungrig som en varg!, säger man så? Jo det gör man va? :p Äsch, jag säger så i alla fall ;).






25 juni 2011

Hej alla fina! ♥ Vi har precis ätit grillat ute i solen men nu började det bli lite kyligt så vi gick in.
Jag hade inte en asbra midsommarafton igår eftersom att jag inte kunde dra iväg någonstans men det kommer ju fler år, förhoppningsvis ;)

Jobbet idag var faktiskt ganska kul ändå, jag bara älskar mina jobbarkompisar. Har varit vän med alla utanför jobbet redan innan så det är härligt! När jag kom hem gick jag faktiskt och la mig och sov i 4 timmar, vaknade pigg o glad. Sen har vi inte hunnit med så mycket mer än att grilla. Nu myser vi ner oss i soffan. Puss på er!


Jordgubbar = sommar

Nu har vi fastat framför tvn. Efter en sjuk arbetsdag, det har varit så gaaalet på jobbet idag. Satan vad mycket folk! Men haha vi ska inte klaga :) När jag kom hem sprang jag en sväng och sen tog jag en lång dusch. Nu har vi precis ätit middag, satt och i soffan & gissa vad.. Kladdkakan är i ugnen!! :D :D Mums säger jag bara! Med jordgubbar & grädde. Midsommarafton är räddad trots massa jobb. Hahah..




Smycken

Jag var sugen på lite nya smycken så jag började kolla runt lite på mina favoritsidor. Ska ta och skicka efter lite nytt när jag får lön nästa gång. Men kolla in dom här grymma sidorna fullspäckade med smycken! :D



Ni hittar direktlänkar till mina favoritsidor längst nere i menyn under Länkar.


turn youre swag on

Nu sticker jag iväg till jobbet och är hemma igen lite efter 18. Ha nu en underbar dag och fira åt mig också! :)


Glad midsommar!

God morgon & Glad Midsommar på er! :D Jag ska bara kasta i mig lite frukost och sen måste jag tyvärr börja göra mig klar för jobbet. Men jag hoppas verkligen att ni kommer ha en underbar midsommar med god mat och grymt bra sällskap! Det är synd bara att vädret är så tråkigt, eller det är det här i alla fall.
Hur är vädret i resten av sommarsverige?


Godnatt!

Har varit hemma från mötet i några timmar men internet har strulat. Nu taggar jag för sängen och midsommar fullt med arbete! woho! Jobbar imorgon och kan inte dra iväg någonstans när jag slutat efter som att jag börjar 06.00 på lördag. Fan vad otaggad jag är för det! Men men.. Nu hoppar jag i säng :) puss!


Bye

Nu sticker jag iväg och jobbar några timmar och senare ikväll ska jag iväg på ett möte så jag hör av mig ikväll igen eftersom att mobilbloggen inte funkar.. måste fixa till det! :)


23 juni 2011

Godmorgon! :D Jag dööör, så skönt det var att sova ut! Mina arbetstider är lite jobbiga hela sommaren så när jag kommer hem från jobbet är jag helt slut.

Vaknade pigg och glad med blev genast lite småsur när jag tryckte igång datorn och fick se en sak.. att vissa inte kan hitta på något eget? Utan bara göra samma sak som redan gjorts och sen ta åt sig ära för det. Inte okej!

Ska äta frukost nu, vädret är inget vidare idag, solen skiner men det blåser som tusan så jag håller mig inne ett tag.. haha. ♥



Haha, ungefär såhär känner jag just nu, med mitt favoritfinger i luften.


Jag ska mumsa på sega ostbågar! ♥

Hej! Jag har varit hemma från jobbet en timme nu. precis kommit hem efter en löparrunda, det gick lite segt idag men men.. alla har ju dåliga dagar :) Nu ska jag sätta mig o soffan och äta ostbågar, påsen har varit öppen i ett dygn.. haha jag älskar när dom är lite sega! Segt är bra! :D Puss på er! ♥


I taket lyser stjärnorna



Nej inte riktigt.. men jag kan verkligen inte sova. Ska upp vid 5 imorgon och börjar jobba vid 6. Ligger i sängen och lyssnar på musik & tänker. Det är sjukt hur snabbt allt kan slå över från att vara helt jävla perfekt och underbart till att bara bli.. jobbigt och tvärtom. Man måste vara stark. Men vafan funderar jag över? Jag är ju stark! Jag kan klara precis vad som helst. I rock! Godnatt ♥


21 juni 2011

Jag är hemma igen efter en hektiskt dag. Chefen ringde imorse och frågade om jag kunde jobba. Så vi fick kasta oss hem och direkt, of to work. Har varit hemma ett tag nu, bara hängt i soffan sen dess.. är så himla frusen.
Jag har så jävla ont på ryggen, haha nej jag är inte så dålig på svenska, men har faktiskt ont på ryggen och inte i ;) Vi höll på att stapla massa pallar på jobbet förut och en annan tjej tappade greppet om den hon höll i så jag fick en 60-kilos pall rakt över nacken och i ryggen, den skrapade upp ganska ordentligt så det svider som satan nu.. gaaalet!

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan igen och kolla på film resten av kvällen. Puss på er! ♥

triss i jumpsuits /BikBok


Ha en bra kväll!

Nu drar vi iväg till Fårö, har inte datorn med mig så vi hörs imorgon.. men vi är hemma ganska tidigt igen :) Ska kanske träffa Elias en stund imorgon, vi får se vad som händer. Ha en underbar måndagkväll! :D


TopShop




Superfina somriga klänningar från TopShop.



20 juni 2011

Hej på er! Nu är jag hemma från jobbet, skulle egentligen jobba 7-9 eftersom att vi bara skulle städa men det bled 7-15 istället, meeeen jag tänker på alla pengar jag tjänar i slutändan ;) Nu börjar molnen spricka upp och solen tittar fram så jag ska gå ut och sätta mig med lunchen. Om någon timme funderar jag på att ta en löparrunda och senare ikväll åker Papi & Jag ut till Fårö och kommer hem imorgon. :)


4 hamburgare senare

Efter varsin hamburgare slänger vi oss i soffan, framför tvn med en skål PopCorn. Mums! Börjar jobba tidigt imorgon så jag ska faktiskt snart hoppa i säng. Det ska ju tydligen regna imorgon så det gör mig inte så jättemycket att jobba inne hela dagen. Men på tisdag är jag ledig och solen ska skina tillsammans med 25 grader :D Känner att jag behöver lite nya bilder också, bildbrist på hög nivå! Jag får ta med mig kameran ut nu någon dag snart. Men ni får ha en fin kväll, puss på er! ♥

Glöm inte att följa mig via Bloglovin om ni gillar min blogg.!


EVERYDAY I’M SHUFFLIN’

Det bara skriiiiiiiiiikeeeeer Sommar 2011' Om dom här låtarna. Perfekta för en utekväll eller bara strandhäng.

 


19 juni 2011

Fyfan vad trött jag var igår, orkade knappt hålla mig vaken. När vi hade ätit lunch gick jag och la mig en stund, senare mot kvällen åt vi grillat och fick besök av lite släkt. Sen däckade jag i sängen igen :p Hej trött tjej!

Tog sovmorgon och vaknade vid 11 idag, så himla skönt att sova ut! Känner mig inte helt 100, har lite ont i halsen och börjar bli förkyld. Men men.. nu ska jag äta frukost på terassen och sen ska vi åka och hälsa på Farmor & Farfar och ikväll grillar vi nog på stranden :D ha en underbar dag!


18 juni 2011

Heeej!

Jag har precis kommit hem från jobbet, började vid 6 imorse och skulle jobba till 10 men det kom så mycket varor så det blev till 1 istället. Är helt slut nu eftersom att jag gick och la mig alldeles för sent igår för att kunna gå upp vid 5 och vara pigg som en mört. Ska i alla fall äta lunch med Mami nu :D

Nu är jag helt utflyttad från lägenheten och helt hemflyttad till Mamma och Pappa igen över sommaren. Ganska sköt att bli lite bortskämd ett tag ;) Vi flyttade ut det sista igår och innan jag åkte hem hit till landet träffade jag Elias en stund. :)


Ice ice baby

Nu är jag klar med tvätten, eller lite i alla fall :p ska ut och springa nu sen äta lunch med Papi ute i solen. Tror det blir kycklingsallad :D Ikväll tar jag mig nog in till stan, packar ihop lite i lägenheten och sen får vi se vad som händer. Men jag hoppas att ni har en grym dag, puss på er! ♥


16 juni 2011

Godmorgon! :D

Så himla skönt med sommarlov och sovmorgon. Men snart är det slut på det.. börjar jobba på Lördag. Så jag får se till att njuta fram tills dess. Jag har inte några stora planer för dagen, hoppas bara på att vädret blir lite bättre. Ska ut och springa om en stund och sen måste jag verkligen ta itu med tvätten, tvättkorgen svämmar över!

      


Kärlek

Gaah vad jag älskar den här filmen! Den är från en dag i skolan som är varje år. Med massa lekar och roliga saker. Filmen är så himla härlig, jag får gåshud! haha.


Donnergymnasiet student 2011


15 juni 2011

Nej. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Vi skulle ju egentligen grilla med klassen igår men det blev inte så eftersom att vädret var så tråkigt.. vi åt på Joda bar istället. Och det var verkligen jättemysigt. Har ju inte riktigt fattat det än, men Nu Är Det Sommarlov! :D

Studenterna var i alla fall jättefina igår. Och nu längtar jag bara tills det är min tur, bara två är kvar..

I alla fall.. Igår när vi hade ätit klart och sagt hejdå till alla i klassen följde Vik, Lucas & Jag med Linus hem. Hängde där ett tag medans han duschade och gjorde sig klar. Sen tog vi oss ut till Tofta Strand där en annan klass på skolan hade lite fest. Vi var där, hade det riktigt kul. Spelade kubb och drack öl med härligt folk långt in på småtimmarna. När jag kom in till stan igen, sprang jag bokstavligt talat hem till lägenheten och slängde mig i sängen med en filt och dubbla täcken. Fyfan vad kallt det var efter flera timmar på stranden. Men det var värt det för kvällen var otroligt rolig! :D

Jag tog bussen hem till landet vid 12 idag. Har umgåtts med Papi sen dess, men nu har han åkt till jobbet och jag ska iväg på ett hemligt uppdrag. Ha en underbar kväll!

 


Godnatt

Nu säger jag tack & godnatt. Har landat i sängen efter en springtur och en lång dusch, med min middag (fruktsallad) och tryckt igång en film. Imorgon väntar sista dagen i skolan, alla 3or tar studenten. Åh vad jag kommer sakna vissa! Vi har i alla fall pyntat för dom idag, på balkongen som springer ut och lite över hela skolan.

Vid den här tiden imorgon har jag suttit på strandpromenaden med klassen och grillat i några timmar. Efter grillningen drar vi kanske vidare till någon fest, vi får se vart vi hamnar :) Men snart så, äntligen sommarloooov!!


kolla hit!



Nu har jag chansen att dela med mig av en rabattkod till er.
Rabattkoden: sommar15 ger 15% rabatt på hela Becca Designs sortiment under juni månad. Så in och kolla om ni hittar något ni gillar, nu! :D

Mina favoriter är Halsbandet med en G-klav och Ringen med Vingar.


dagens



Det ser ut som att jag ska ramla omkull vilken sekund som helst ;)
Klänningen och strumbyxorna kommer från H&M. Ringen köpte jag i Thailand. Körde på en enkel svart look idag. Skönt!


13 Juni 2011

Godmorgon! Nu är det praktiskt taget den sista skoldagen. Vi ska inte göra så mycket idag och imorgon tar dom studenten på min skola så jaa, Nu är det nästaaan sommarlooooooov! :D Men nu måste jag göra mig i ordning och springa iväg till bussen.. Ha en underbar dag! Puss ♥


Grattis du har vunnit en Ear Cuff från Ritaz Design

Nu är tävlingen avslutad och jag säger GRATTIS till denna söta tjej.! :D Nu vill jag att du så snabbt som möjligt skickar ett mail till mig med fullständigt namn och adress. Så landar den snygga Ear Cuffen i din brevlåda om några dagar. Grattis! :D Mail: [email protected]. Märk mailet med Jag vann en Ear Cuff.


Studenten 2011



Jag har så mycket mer bilder, men ville bara lägga upp några och tala om att.. JAG VILL OCKSÅ!


12 juni 2011

Godmorgon finisar! Jag tog en lång sovmorgon idag. Somnade vid typ halv 1 i natt och efter en halvtimme vaknade jag av att något blinkade HELA tiden. Det blixtrade och åskade som bara fan. Och regnade.. har aldrig varit med om att det regnat och blixtrat så mycket förut, någonsin i mitt liv. Gaah vad läskigt det var!

Nu ska Jag & Mami ut och springa en sväng och sen ska vi äta frukost. Yoghurt med förska jordgubbar från växthuset. Mums!


11 juni 2011

Hej! Igår var jag en sväng på stan innan träningen, och då träffade jag av en slump Holländarna. Vi stod och pratade ett tag, dom bjöd mig på glass och sen sa vi hejdå. Dom åkte hem imorse.. så himla tråkigt. Åh vad jag gillade dom! Hoppas verkligen vi åker dit med klassen i höst. :D

Idag har jag varit och kollat på våran foto-utställning, föräldrarna var med och det var riktigt mysigt faktiskt. När Mami & Jag kom in till stan igen handlade vi, och sen åkte vi hem till landet. Ikväll har jag övningskört med Papi, grillat och nu sitter vi i soffan och myser. Imorgon ska vi på studentskiva och kalas hos mina kusiner.



Såhär fin var solnedgången vid strandpromenaden i Torsdags.


dagens



T-shirt: BikBok, Chinos: Cubus, Ballerinaskor: Eurosko, Ear Cuff: Ritaz Design.


Packar

Puuh, vilken het dag! Åkte ju till skolan med Lucas imorse, han gjorde klart den han skulle och efter lunch åkte vi in mot stan igen. Gick och kollade på studenterna, alla var verkligen jättefina men det var liksom inget drag på vagnarna i år.. Men men, jag har precis varit vid bussen och sagt hejdå till Lucas och kommit till lägenheten. Ska börja packa ihop allt här nu eftersom att på fredag nästa vecka flyttar jag hem till Mami & Papi på landet. Det känns ju lite surt att inte ha lägenheten i sommar eftersom att man är mycket här inne i stan då. Men samtidigt ska det bli så himla skönt med lov, hemma.

Ska iväg och träna om en liten stund, vi får se hur det går eftersom att jag trampade snett förut så att mitt knä fuckade upp sig. Imorgon har vi någon grej med klassen och våra föräldrar ska med och prata om resan i höst.

Ha en fin kväll! ♥


Tävlingen

Glöm inte att anmäla er till tävligen om ett Ear Cuff från Ritaz Design Den avslutas Söndagen den 12 Juni. Var med, och lycka till!

Direktlänk till tävlingen:

http://eelinmarlenesandelin.blogg.se/2011/may/tavling-ear-cuff.html#comment


10 juni 2011

Godmorgon solstrålar! Jag är uppe, pigg och vaken. Eller uppe i alla fall ;) Det var en jättemysig kväll igår, när jag kom in till stan igen drog jag ner till strandpromenaden och kollade när alla tjejer sprang Vår Ruset. Efter ett tag mötte jag upp Lucas & Linus som satt där och kollade med mig. När dom drog satt jag kvar med mami och hennes vänner som sprang och så hade vi picknick framför solnedgången. Supermysigt! 

Idag tar alla studenten här i stan så jag skulle dit och kolla men Lucas ville att jag skulle åka med honom en sväng till skolan, snäll som jag är offrar jag mig! :p Men jag hoppas att vi kan vara inne i stan runt 14 igen för då har jag bara missat själva utspringningen och då hinner jag se vagnarna. Och jaaaa, sommarlov om 3 dagar! :D En fucking skoldag kvar (fast vi ska bara pynta balkongen som våra studenter springer ut på) Så jävla skönt!




Dagar med holländarna


9 juni 2011

Sitter i lägenheten och typ dör av värmeslag, shit vad varmt det är!! Man vill liksom inte vara ute bara för att det är så himla varmt. Helt sjukt!

I skolan har vi haft den klassiska Donnerdagen idag. Man är i lag och går runt och gör massa olika saker för att samla poäng. Typ såpafotboll, kubb, kasst med hårddisk, kast med liten fisk, vattenkrig :p ja massa konstiga saker. Men vi har haft en sjukt kul dag med Holländarna. Åh vad jag gillar dom! :) Vi ska faktiskt och åka ut och umgås med dom ikväll, eftersom att dom åker hem imorgon. Jag tror att det kan bli en riktigt rolig kväll!



Fint folk på bal #3


8 juni 2011

Är hemma efter en underbar dag på Fårö med klassen och ett gäng Holländare. Jag är helt slut i huvudet efter att ha pratat engelska hela dagen :p Men vi har verkligen haft jättekul. Spelat in film med dom, bara åkt runt och typ lärt känna dom, riktigt härliga människor det där! Jag ska bara tugga i mig en banan nu, sen måste jag skynda bort till dansen. Är hemma igen lite efter 19 och då ska jag springa.. sen är jag tillbaka här igen :D Puss!


Fint folk på bal #2





Godnatt!


Fint folk på bal #1


7e juni 2011

Sorry.. verkligen! Jag har inte hunnit få upp något inlägg på hela dagen. Men nu är jag tillbaka :) Det blev en kort och skön skoldag idag, vi gick bara till 11 så vi åt lunch och åkte hem vid 12. När jag kom in till stan gick jag och köpte vatten eftersom att jag typ höll på att svimma i värmen. Satan vad lökigt det har varit idag!

Gick hem till lägenheten och satte mig ute i solen, när det blev för varmt gick jag in och slängde mig på sängen, somnade en timme.. gick och mötte upp mamma och gick ner på stan. Där gick vi i några timmar. Hittade ett linne, ett vitt, slappt. Perfekt till sommaren :)


6 Juni 2011

Godmorgon sunshines! Jag ska försöka få i mig lite frukost nu och sen börja städa. Mamma och Pappa har varit borta sen i onsdags. Och dom kommer hem om typ..4 timmar. Det är liksom inte jättestökigt, haha.. bara lite!

Imorgon börjar en ny skolvecka men jag har bara skoldag Tisdag, på Onsdag åker vi till Fårö men folk från, eh.. jag minns inte vilket land :p Skoldag på Torsdag och ledig på Fredag, riktigt skönt! Sen är det bara Måndagen kvar och på Tisdag nästa vecka slutar vi :D Är det bara jag som längtar efter sommarlov/ledighet?



Underbar dag med underbart sällskap

Hej Hej Hej! :D

Nu sitter jag och syster i soffan och äter mat, jag har varit på vift hela dagen. Kom in till stan lite efter 1 och då mötte jag upp Terese, köpte glass och så gick vi ner till Almedalen och satte oss på gräset och bara pratade. Efter bara en liten stund kom Joseph & Marcus och gjorde oss sällskap. När kortegen började rulla in gick vi fram och kollade och gud vad alla var fina, så mycket fina klänningar och så mycket fina bilar!

När alla hade kommit fram drog vi oss upp mot stan igen, mötte upp grabbarna igen och satte oss och pratade i 2 timmar. Det har varit så himla fint väder heeelaa dagen ju, härligt! :D När klockan blev halv 7 lämnade jag dom och tog mig till bussen, där jag träffade på Olivia, pratade och skrattade med henne i väntan på bussen. En timme senare var jag hemma här på landet. Sprang en sväng, duschade, lagade mat med syster och nu sitter vi här.. kollar på Slumdog Millionaire, och bara myser.



5 juni 2011

Sitter på terassen och äter frukost, ännu en dag med fint väder. Än så länge är det 23 grader i skuggan. Ska bara hoppa in i duschen och göra mig klar sen drar jag mig in mot stan, möter upp Terese och så hoppas jag på en mysig dag med henne, lite senare drar vi ner på hamnen och kollar på alla fina 3or när dom kommer i balkortegen. Åh jag vill också!!



Terese's Konfirmation förra helgen.


Dagar som den här

Sitter i soffan och myser nu efter en dag med jobb och sen har jag sprungit, och det var så himla skönt i det fina sommarvädret. Nu är det bara lovet som saknas så att man kan njuta av dagar som den här hela tiden :D

Imorgon drar jag in till stan på eftermiddagen och kollar på bal-kortegen och hänger med Terese, det var ett tag sen vi träffades och bara hängde nu. Men nu ska vi fortsätta med vårat lördagsmys här, ha det underbart! Puss ♥


We ♥ It

Meeen guuud så snyggt! Jag säger bara mums, ge mig detta nu!


4 juni 2011

Oj jäklar vilken lång sovmorgon jag tog idag. Måste ha varit helt slut, jag sov som en sten, en stendöd jävla sten. Haha.. Men nu tänker jag sätta mig och äta frukost ute i solen och sen ska jag iväg och jobba ett tag, men jag fixar några tidsinställda inlägg som kommer upp här under dagen, så kika in lite då och då :)


Somrigare header

Sådär nu har jag en ny och lite somrigare header, jag gillar den riktigt mycket! Vad tycker ni om den? :)


Från BikBok


Glöm inte bort tävlingen!

Ni får inte glömma att delta i tävligen om ett Ear Cuff från Ritaz Design! :D Tävlingen avslutas Söndagen den 12 Juni, LYCKA TILL!

Direktlänk till tävlingen:

http://eelinmarlenesandelin.blogg.se/2011/may/tavling-ear-cuff.html#comment



3 juni 2011

Hej på er solstrålar!

Jag har jobbat sen klockan 8 imorse, är bara hemma och äter lunch nu och sen ska jag jobba igen... lite tråkigt när det är så fint väder men äsch! Jag hinner :)


Några timmar med matilda

Var ute och fotade i någon timme med Matilda förut, vi fikade ute i solen och bara pratade. Riktigt mysigt!

Kom hem vid 3 och sen dess har jag bara laddat in bilderna och sovit lite, är ännu lite illamående.. och det suger! Men jag ska fixa mat till mig nu, är hemma själv hela kvällen och natten. Tänkte sätta mig ute i solen och äta.

Imorgon ska jag jobba några timmar, klirr i kassan! :D



två bilder från dagen.


2 juni 2011

Godmorgon!

Jag ska lägga mig i ett varmt bad nu, mår så himla illa men jag har bestämt med Matilda att vi ska u och fota i någon timme och ikväll skulle jag träffa Elias, vi får se hur det blir med det. Men jag hoppas att jag mår bättre till kvällen :) ha en bra dag!


Jag älskar er mina dansande hippies

Jag är hemma efter en helt jävla underbar kväll.

För er som inte vet har jag dansat sen jag var 8 år, har haft samma danslärare i princip hela tiden. Förra året fick hon sitt första barn men hon fortsatte komma och lära oss ändå. Ni fattar vilken ihopsvätsad grupp vi är efter så många år va? I år fick hon sitt andra barn, på grund av att den lilla bebisen har en sjukdom lunde hon inte komma lika ofta och tillslut beslutade vi oss för att köra, dansa så bra som vi aldrig dansat förut nu i sommar eftersom att efter sommaren finns inte gruppen kvar. Vi kommer ju alltid träffas och ha varandra ändå, men inte på samma sätt.. Ikväll hade vi sommaravslutningen, (vi har ännu två uppvisningar i sommar, men det här var liksom avslutning) Och vi hade gjort en dans tillägnad bara till henne, och vi blev verkligen jätteglada när hon kom.

Vi samlade ihop pengar och lät specialgöra ett halsband som föreställde en danssko till henne, ett som bara hon kommer ha. När vi läste upp det vi hade skrivit ner till henne ikväll blev det bara för mycket. Det var då jag fattade att det snart var slut.. jag började grina som en liten unge framför hela publiken, den här kvällen är oförglömlig! men åh vad jag älskar er tjejer! ♥


1 juni 2011

Hej snyggingar!

HALLÅÅÅÅÅÅÅ! Det är redan Juni? Shit alltså, snart är det ju julafton igen, får börja fundera på julklappar till alla.

Har suttit ute i solen sen jag vaknade. Men nu måste jag verkligen börja leta efter hippiekläder till kvällen. Har liksom ett peace-halsband och ett band att ha runt huvudet, men resten då? Naken kanske funkar?.

Så jävla skönt med 6 lediga dagar nu, dom flesta har ju bara 5 men eftersom att vi är lediga på onsdagar får vi ju 6.. men sjukt skönt. Eller hur!? :D

Ha en underbar dag i solskenet och glöm inte att vara med i tävlingen om Ear Cuffen!




i skolan för några dagar sen.


RSS 2.0