Videoinlägg?

Jag har fått ganska mycket frågor på senaste om jag inte skulle kunna göra något videoinlägg. Visst skulle jag väl kunna det! Men grejen är den att efter att ha hållt på mycket med radioprogram i skolan blir man medveten om hur man egentligen låter när man pratar, vilket inte alls är som man tror, hah! Plus att jag är rädd för att ni inte ska förstå min gotländska (trots att jag inte pratar rent gutamål) Men alla har vi ju olika dialekter eller hur? Så svaret är ja kanske! :)


Ha en underbar kväll!

Efter 5 km på träningscykeln ska jag äta en sen middag och sen krypa ner under en filt i soffan. Det har jag förtjänat! Ha en underbar kväll ♥


I WAS A REBEL EVEN AS A LITTLE GIRL


I'LL BE WAITING ON THE BORDER, BABY


Vårkänsla

Det här måste väl ändå betyda att våren är på väg? :)


H&M FASHION AGAINST AIDS 2012


27e Februari 2012

God morgon hörrni! :) Hur är läget? Med mig är det bara bra, pigg och utvilad efter en god natts sömn. Känner mig otroligt pepp över att jag ännu har hela sportlovsveckan kvar! Nu ska jag äta frukost (naturell yoghurt med kiwi) och vara glad över det fina solskenet.


Fruktsallad

Nu myser jag ner mig under en stor filt med en skål fruktsallad i soffan och tända ljus på bordet. Tänkte kolla på en film som heter Easy A, aldrig sett den men hoppas den är bra! :) Ha en underbar kväll!


FIT me

NEW IN. Tänkte bara visa er den här foundationen jag köpte för några dagar sen. Den är superbra och blandar sig med din riktiga hudton perfekt. jämnar ut vilja ojämnheter man än har. 5 av 5 toasts! 139 kronor på Åhlens.


God morgon 26e Februari

God morgon solstrålar! :) Jag har precis ätit frukost och ska mysa ner mig i soffan framför en film ett tag. Det är så himla grått och tråkgit ute idag, blåser som tusan också.. jag som hoppades på att våren var påväg! Vad ska ni göra idag?


25e Februari 2012

God morgon! ♥ Vi börjar den här lördagen med en mysig finfrukost i soffan med tända ljus. Idag är det exakt 17 år sedan jag döptes och exakt 17 år sen mamma och pappa gifte sig. Idag ska vi gå en långpromenad och sen tapetsera klart det sista i mitt rum. Finally!


HOT

Nitar är så jävla hett! Jag är så himla sugen på ett par jeans utsmyckade med massa nitar!


back on track

hallååå hej! Jag har tagit en liten paus från bloggen i några dagar på grund av att jag haft jättemycket plugg att ta tag i. Men nu är det LOV! :D Så himla skönt med en hel veckas ledighet!


Ett evigt pluggande

Nu har jag pluggat precis hela dagen, har bara gjort några få avbrott för att gå på toa och äta lunch :p Och jag är fortfarande inte färdig?! Åh jag blir galen, när jag gjort en uppgift känns det som att det kommit till tre nya.. ska jobba vidare ett tag till innan jag lägger av för idag. Har i alla fall bokat in ett möte för intervju med en företagare imorgonkväll. Något som blir klart i alla fall, hah.


21a Februari 2012

God morgon! :) Är ju som jag skrev igår "ledig" idag, ska ringa runt lite och boka in en intervju och sen göra klart lite uppgifter. Först ska jag äta frukost så att jag orkar med ett tag (matvraket har talat, hah). Ha en underbar dag i skolan, på jobbet eller vart ni än befinner er!


Längtar efter sommar!


RUNWAYDREAMZ


20e Februari 2012

Hello! :) Idag var det totalt onödigt att jag gick upp vid 6 (?!) för att åka till skolan när vi inte hade någon lektion varken idag eller imorgon, kul att infon kommer ut till eleverna ;) Kom hem till mamma & pappa för ett tag sen. Har landat i soffan med en varm filt och en kopp te.

Igår var vi på kalas hos min lilla kusin som fyllde 3 år. Det blev en massa lek och bus, glass och mysigheter.


YESTERDAY

Jag hade verkligen en underbart mysig eftermiddag och kväll med Bea igår. Vi tog en buss in till stan men när vi kom in var det jättegrått och tråkigt väder så vi satte oss på ett fik ett tag istället. Tillslut gav vi oss in i innerstan för en promenad och lite fotograferande. Mitt under promenaden började det snöa/regna hur mycket som helst!! När vi kom upp till stan igen såg vi ut som två slickade katter med mascara ner till tårna ;) Då gav vi upp för dagen och satte oss och intog en kullinarisk middag på donken.


19e Februari

Hello! Jag vaknade vid 7 och kunde inte somna om. Så typiskt när man har en dag där man kan sova, huuuuuuuuur länge som helst. Jaja.. jag ska svepa ihop lite frukost till mig själv och mysa ner mig i soffan. Det spöregnar ute, så nu lär det bli så där slaskigt och äckligt.


Ha en bra dag!

Nu ska jag alldeles snart gå ut till bussen och åka in till stan. Där ska Bea & jag gå en fotorunda och sen landar vi förmodligen på något fik och får något i magen :) Jag har på mig en snygg jeansskorta och en varm stickat tröja över det. Ha en underbar lördag! Puss! ♥


18e Februari 2012

God morgon! :D Skönt att få sova tills man vaknar, eller vad tycker ni? Jag ska äta frukost (vaniljyoghurt med hallon och banan) framför tvn och bara ta det lugnt i några timmar. Senare idag ska jag möta upp B, vi ska gå en fotorunda i stan och sen ta en fika. Vad ska ni göra idag?


Elin of the day


+tanfärgade jodpurs.


17e Februari 2012

Hej! ♥ Jag har precis kommit hem. Vi slutade direkt efter provet idag. Det kändes ganska bra faktiskt, kunde i alla fall svara på allt :) Nu ska jag äta en sen lunch, yoghurt med müsli, varm nyponsoppa, en macka med leverpastej och coctailtomater.. och sen ta tag i lite skolarbete. Puss!


16e Februari 2012

Hej på er snyggingar! En trött Elin här. Jag tog mig upp och iväg till skolan imorse, trots att sängen var så var och skön.. Vi hade lektion fram tills lunch. Sen slutade vi för plugg på egen hand. Då drog jag och B in till stan och tränade en timme. Duschade och tog en sen lunch med bagel och chaite på Wayne's. När B tog bussen hem tog jag en buss tillbaka till träningscentret och hade danslektion. Kom hem några timmar senare, åt mat och sen dess har jag pluggat arslet av mig inför provet i småföretagande A imorgon. Nu väntar sängen och en god natts sömn. Puss!


B!



15e Februari 2012

Hej på er snyggingar! Hur är läget med er? Med mig är det bra. Trött som bara den efter en hel arbetsdag. Nu väntar många timmars plugg innan jag ska landa i sängen. Jag hade en mysig eftermiddag med Elias igår. Var dok tvungen att åka hem eftersom att jag skulle jobba. Men här hemma hade pappa lagat fläskfilé med svampsås och potatisklyftor & fruktsallad med glass till efterrätt. Mums!


14e Februari 2012 - Alla hjärtans dag

God morgon och glad alla hjärtans dag, eller glad? :p vad säger man?
Jag ska spendera dagen i skolan och eftermiddagen och kvällen med Elias. Måste tyvärr åka hem ikväll eftersom att jag jobbar imorgon. Vi ska bara ta det lugnt och mysa. Vad ska ni göra idag på alla hjärtans?

Jag har fått många frågor om en bild lite längre ner.. "vad har du gjort med ditt finger?" Jo, jag har fått en spricka i långfingret. När jag jobbade i onsdags missuppfattade jag ett mått mellan två väggar och skrapade i knogarna. Det blev köttsår på både långfingrets och pekfingrets knoge och då också en springa i långfingret. Så ligger det till. Thats the reason till att jag springer runt med fingrarna ihoptejpade som ett mongo.

13e Februari 2012

God morgon! :D Jag är uppe tidigt, ska hoppa in i duschen lite snabbt och sen slänga ihop en outfit att ha på mig. Efter det ska jag kasta i mig lite frukost och sen dra iväg till bussen. Ha en underbar dag i skolan, på jobbet eller vart ni än är! ♥


God natt!

Har precis kommit hem från jobbet så nu är det färdigjobbat för den här veckan :) Imorgon är det måndag och det innebär en nu skolvecka. Fylld med småföretagande A! Nu ska jag dyka ner i sängen och soooova. Åh så skönt! Godnatt.



NASTYGAL


12e Februari 2012

God morgon babes! ♥ Jag tog en ordentlig sovmorgon idag eftersom att jag jobbade sent igår och ska göra det idag med. Har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig klar för jobbet. Kommer hem vid halv 9 ikväll också så jag ska fixa några tidsinställda inlägg till er. :)


11e Februari 2012

God morgon! :) Jag är ledsen att mitt bloggande inte legat på topp dom senaste dagarna. Men jag har satsat fullt ut på skola & jobb. I torsdags tog jag mig an första dagen med småföretagande. Och vet ni? Jag hade fel. Älskar kursen.. haha! Det är en av de roligaste och mest intressanta kurser jag läst på länge. Efter skolan gick jag och B till Wayne´s, tredje besöket den här veckan? :p Vi tog varsin bagel och en fruktsmoothie. Senare tog jag mig till dansskolan och sen hem till landet. Igår drog jag till jobbet direkt efter skolan och jobbade till stängning. Nu ska jag iväg och jobba igen, stänger ikväll också. Så jag är hemma igen runt halv 9. Puss!



9e Februari 2012

God morgon solstrålar! Sov så himla skönt inatt. Somnade som en klubbad säl igår efter allt jobb, haha. Jag ska se mig i en spegel lite snabbt, äta frukost och packa ner det sista i träningsväskan. Torsdagen den 9onde Februari innebär att min 50 poängskurs på IV-valet börjar idag. Småföretagande A, taggad? NAJ! ;) Känns lite smått jobbigt att jag har 2 och en halv vecka framför mig full med lära om "hur man bokför", "hur man startar ett eget företag", Blöh! Jag är fullt medveten om att det är sånt man behöver kunna när man som jag vill starta eget. Men det hade varit så mycket roligare om man bara kunde hoppa över det där.. tråkiga. Som vanligt tänker jag redan på vad det är för lunch i skolan, hah. Mat!


åhh så trött!

Hej på er snyggingar! Jag har precis kommit hem från ett 12-timmars pass på jobbet. Känner mig inte allt för fräsch nu! Tänker hoppa i OnePiecen packa väskan med gym och danskläder tills imorgon och sen dyka ner i soffan en stund. Puss på er!


Go' kväll!

Go' kväll! :) Jag har precis kommit hem från en mysig kväll på stan med middag och bio. Dock utan Elias.. Jag mötte upp pappa på stan, väntade in mamma och gick in på Taverna och beställde in varsin nachotallrik. Efter det gick vi ner till biostaden och såg HAMILTON. Enligt mig var det en sjukt bra film, någon av dom bästa jag sett. Så om ni inte sett den rekomenderar jag den starkt! Nu ska vi mysa i soffan med ett avsnitt av House och fruktsallad. :D


7e Februari 2012

God morgon babes ! ♥ hur är läget? jag mår prima! Har börjat vänja mig med att gå upp den här tiden nu. Går upp en timme tidigare nu när jag bor hemma än när jag bor i stan. Ska fixa mig lite snabbt och sen äta frukost. Väl i skolan ska jag göra klart några tavlor och sen hänga med Elias när vi slutat. :) Ha en fin dag!


Fika med en vän

Är hemma efter en skön skoldag och sen en fika på stan med en fin vän. Vi svängde förbi Wayne's och tog en varm choklad med minimarschmallows och varsin kladdkaka, haha fyfan jag är ännu mätt.. tre timmar senare. Nu vankas det soffmys och middag, blir förmodligen kvar i soffan resten av kvällen :p vad ska ni göra?


6e Februari 2012

God morgon på er! :) Det är näst sista dagen av IV-valet i skolan. Idag ska jag göra klart brandkårsbilderna till min lärare, skära och montera dom. Men vet ni vad? Jag längtar redan till lunchen!! hah, ovanligt eller? ;) Nu ska jag jobba vidare, vi hörssenare ikväll!
arkivbild.

Thailand 2012 #5


5e Februari 2012

Hello! :) Jag tog en lång sovmorgon idag. Hade en jättemysig eftermiddag och kväll igår. Först blev det middag och fika hos mormor. Sen åkte vi vidare till min morbror, där kollade vi igenom alla bilder från Thailand och fikade igen. Vi kom hem halv 12 och då däckade jag i sängen på direkten.

Ska byta om lite snabbt och sen gå en promenad med mamma i det fina vintervädret. Så länge solen skiner är det underbart. Men när solen går ner och termometern visar -18 känns det gaaaanska hopplöst!


Drar iväg på kalas

Nu drar vi iväg till mormor på födelsedagskalas. Har på mig svarta stuprör och en rutig skjorta från Cubus. Ha en fin lördag! :D


4e Februari 2012

Godmorgon! :D Vaknade pigg och utvilad för et stund sen och har precis ätit frukost. Idag blev det havregrynsgröt med lingonsylt och müsli. En kiwi & ett glas juice till det. Mums! Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för födelsedagskalas hos mormor. Det var ett tag sen jag träffade henne så det blir kul. Vad ska ni göra idag?


OnePiece & Tapet

Ikväll myser jag som en lycklig tjej i min OnePiece hemma hos mamma & pappa. Tänkte bara visa upp min nya fondvägg eftersom att några av er velat se den. Det kommer mer bilder när rummet är helt färdigt! :D Ha nu en underbar fredagskväll ♥


Svar på frågor

Din favoritlåt just nu?

Svar: Hmm.. jag vet faktiskt inte. Men en bra låt.. öhh, James Morrison - I wont let you go.

Vad vill du bli när du blir stor?

Svar: Haha när räknas man som stor? Jag är faktiskt lite rädd för själva vuxenlivet. Vill gärna leva kvar i min lilla tonårsbubbla ett bra tag till. Men ja.. fotografering är ju mitt största intresse och jag hoppas kunna ha det som yrke i framtiden.

Vad använder du för parfym?

Svar: Mina favoriter är Pink Suger- Sensual & Paris Hilton - Can Can.

Vad gör du mest på fritiden?

Svar: På fritiden umgås jag med vänner, pojkvännen & familjen. Tränar & dansar. Fotograferar, shoppar och fikar massa! :D

På sommaren, solar eller badar du mest?

Svar: Jag skulle säga att jag badar mest. Jag har alltid tyckt att det är jobbigt att vara så där riktigt varm. Så jag badar gärna och lapar sol samtidigt.

Går du på någon aktivitet?

Svar: Just nu är det bara dansen som är en ständig aktivitet, men annars tränar jag på gym & även hemma då och då. Förut spelade jag fotboll i 11 år och har även gått på badminton, ridning, volleyboll.. hah you name it!

Vilken typ av bloggar läser du helst?

Svar: Jag älskar fotobloggar & modebloggar. Mest för att få inspiration. :)

Hur lång är du & vad väger du?

Svar: Åh vilken klassiskt fråga! Jag är 169 cm. Väger mig inte jätteofta eftersom att det inte har så stor betydelse för mig. Men förra gången tror jag att jag låg på 56 kg. Vet bara att jag mår bra med mig själv & min kropp :)

Hur håller du kroppen i trim om du äter så mycket onyttigt som du skriver?

Svar: Misstolka mig inte, för det är inte så att jag äter onyttig mat. Utan maten är jag väldigt ordentlig med. Men jag har alltid älskat godis, bullar & kakor. Så något onyttigt slinker det ner varje dag.. tyvärr. Men jag håller igång kroppen genom att träna lagom, äta lagom mycket mat och lagom mycket godis ;)

Är du höger eller vänsterhänt?

Svar: Högerhänt :)

Vilken är din favoritaffär?

Svar: Jag har flera favoriter. Men H&M, Gina Tricot, BikBok & Carlings är några. På nätet är det Urban Outfitters & Chicy.

Vill du bo kvar på Gotland hela livet?

Svar: Det är en svår fråga. Jag älskar mitt Gotland. Jag vet helt säkert att efter gymnasiet ska jag ut och resa i världen. Asien, Australien, London, USA står på mitt schema. Men förmodligen kommer jag tillbaka till Gotland efter något år för att stadga mig och så.
Mitt fina Gotland! ♥

 

Varför bloggar du?


Svar: Jag fastnade för idén att kunna skriva en dagbok på nätet som jag sen kunde gå tillbaka och läsa i. När åren gick och jag skaffade den här bloggen blev jag mer intresserad av att inspirera andra med mina bilder och fototips eftersom att jag märkte att många gillade mina bilder och det jag gjorde.. så på den stigen är det.

Vad har du för skostorlek?


Svar: Ynka 36 :) Om jag har tur hittar jag samma skor, typ converse på barnavdelningen som passar och får dom till ett bättre pris.. haha.

 


Om du var en nutida skådis, vem skulle du vara?


Svar: haha oj.. eh. Jag tror jag skulle vara. Jennifer Aniston, Sandra Bullock eller Cameron Diaz. Bara för att dom är tre grymma kvinnliga skådespelerskor och har dessutom otroliga utseenden. Svinsnygga!

 

Vad kommer Kronprinsessans barn heta?


Svar: Åhh, haha det perfekta frågan! Om jag fick bestämma skulle barnet heta Bodil eller Björt om det blir en flicka och om det blev en pojke skulle han få heta Bosse eller Stig-Göran.


3e Februari 2012

God morgoooon! :D Jag är så himla trött idag! Vill bara åka hem igen och krypa ner under täcket. Men inte, nu kör vi sista skoldagen för veckan. WOHO!


Helt slut

Kom hem för en stund sen och har precis ätit. Mina ben är som sillmjölkar.. haha. Erkänner att det kanske inte var det smartaste att köra en timmes benträning på gymmet och sen en timmes dans direkt efter. Borde nog satsa mer på rygg och mage nästa gång jag släpar min lata stjärt till träningscentret. Lär ju ha smärre problem med att gå imorgon, hah.. men men det ska nog gå. :) Puss på er!




Drar till gymmet

Skolan är slut och jag har övertalat Bea att åka med mig till gymmet. Så tråkigt att träna själv! Vi är färdiga runt fem. Men jag har danslektion direkt efter så jag är hemma igen vid sju ungefär. Ha en underbar eftermiddag och kväll fram tills dess! :)
Arkivbild på mig & Bea.

Frågestund!

Tänkte ha en liten frågestund här på grund av mitt kassa bloggande idag. Det var ett tag sen sist. Så ställ era frågor här tills jag säger stopp. Sen väljer jag ut lite frågor som jag svarar på. :)


1a Februari 2012

Hello! Jag kom precis hem från jobbet. Fryser som fan nu så jag har precis hoppat i min OnePiece, gjort eld i kaminen och gjort en kopp varm choklad. Nu ska jag bara mysa i soffan framför en film en stund innan jag tar tag i mailen och lite arbete. Nu såg jag att det snöar jättemycket ute!! Alltså riktigt tunga, luddiga snöflingor, det ser sagolikt ut. Hah.


RSS 2.0