H&M SPORTSWEAR COLLECTION


29e Augusti 2012

God morgon! Nu är snart augusti också slut.. fan vad tiden rinner iväg!
Igår gjorde jag det dummaste jag gjort på länge, gick iväg till skolan trots att jag legat med feber i två dygn. Jag kände mig ju så pigg och liksom YEAH! när jag vaknade, men en timme senare när jag satt på bussen fick jag värsta feberfrossan, frös och svettades och frös igen. Solen gassade in genom bussfönstret och bussen var knökfull och jobbig. Ville bara spy på allt. Genomled hela dagen med en miljon nysningar och hostattacker, haha fan vad.. dum jag är!
 
Idag är det dock onsdag och det betyder ledighet. Känner mig piggare på riktigt idag :p och har ett 5 timmarspass på jobbet framför mig och ikväll ramlar skolårets första fest av stapeln. Är så sjukt taggad men tvekar eftersom att jag varit sjuk, vill ju inte missa Islandsresan.
 

BURGUNDY

Höstens hetaste färg är helt klart vinrött. Själv tycker jag att färgen är sjukt snygg och jag matchar den med millitärgrönt och svart. Klädkedjor världen runt har redan hoppat på trendtåget och börjat sälja alla möjliga plagg i olika vinröda nyanser. SVINSNYGGT!
 

Tappad?

Är jag helt tappad bakom vagnen eller är det inte bara för mig bilduppladdningen på blogg.se suger? Jag tar ju alla mina bilder med en systemkamera och ALLA bilder är över 8 MB men här på blogg.se går det bara att ladda upp bilder som är upp till 8 MB och därför måste jag göra om alla mina bilder jag lägger upp här till superkassa Paintbilder. Dom blir gryniga som fan och kvalliteten suger verkligen. Men när jag kollar på alla andras bloggar tycker jag att alla har fina skarpa bilder, hur gör jag?? HJÄLP!
 
 
 
 

27e Augusti 2012

God morgon! :)
 
Jag är hemma från skolan idag eftersom att febern ännu håller i sig. Tänker mysa i soffan med en filt och en mugg varm choklad hela dagen. Måste börja packa lite smått inför Island också, snart åker vi ju!! :D
 
En bild från lördagskvällen.

ISLAND

Jag har så mycket kul att se fram emot framöver! Om mindre än en vecka, på Lördag åker vi på klassresa till Island och det kommer bli en sån sjukt grym upplevelse! :D I januari drar jag iväg på praktik i Sydafrika i två månader, längtar så in i bomben!
 

26e Augusti 2012

God morgon bönor!
 
Jag har sjukanmält mig idag eftersom att jag har åkt på världens förkylning och hade även feber igår. Tog en välbehövlig sovmorgon och har precis ätit frukost. Har en hel del tvätt som jag tänkte ta tag i idag och jag behöver verkligen städa mitt rum också, vi får se hur det går med det :p
Ha en grym dag!
 

Dagens

Det blev världens sämsta bilder idag, en riktig fuldag utan inspiration över huvud taget. Och nej jag gick inte iväg med klackarna eftersom att jag för tillfället hoppar runt på kryckor. Haha.
 
 

En vecka i Tyskland

I lördags kom jag hem från en veckas semester i Tyskland. Eftersom att min farmor kommer därifrån åker vi dit med jämna mellanrum (haha jag snackar år när jag säger jämna mellanrum) för att träffa släkt och catcha upp med allt som hänt sen sist. Vi var drygt 40 pers i år som bodde tillsammans vid min farmors bror och bara umgicks, hade det mysigt och hittade på massa galenskap i en vecka. Vi firade födelsedagar med brakfest, tog fram våra barnasinnen och gick en heldag på Hansa Park. Åt massor med nutella och marmelad, njöt av det varma vädret och hade det alldeles underbart.
 
 

22a Augusti 2012

God morgon! :D
 
Har ni sovit gott?  Jag sov som en gud! Ska bara kasta i mig lite frukost, vaniljyoghurt med nektarin och björnbär, och sen iväg och jobba. Jag hoppas att ni får en underbar dag!
 

Lagar mat!

Här lagas det mat för fulla muggar (haha sjukt oklart uttryck?!) Jag gör tacopaj ikväll. Dansar runt bland stekpannor och pajdeg med spotify på högsta volym. Idag har jag haft en dunderbra första skoldag. Så himla kul att träffa alla man inte träffat på hela sommaren igen. När jag är klar med matlagningen ska jag skriva ihop ett inlägg med lite bilder och text om vad jag gjorde under min vecka i Tyskland :) Puss!
 

Det känns bra nu

Fan, jag har inte varit inne på blogg.se på en månad.. har bara jobbat 6 dagar i veckan och haft varken tid eller lust. Men jag har precis haft en underbar ledig vecka i Tyskland med familj och släkt, omgiven av massa folk som jag älskar mer än allt. Kom till Stockholm igår och hem till Gotland för någon timme sen. Nu känner jag mig pigg och uppvilad, trots att jag ska jobba imorgon igen känner jag mig sjukt pepp och taggad för skolstarten på tisdag. Nu kär vi! Wiiiiiiiiiio.

RSS 2.0