AVSLUTAD TÄVLING

Nu är tävlingen i samarbete med smyckesboxen.se avslutad. Vann ni inte den här gången ska ni inte bli ledsna, det kommer upp en ny tävling inom kort :) Jag vill nu att vinnaren skickar sitt fullständiga namn och adress till [email protected]
JAG SÄGER GRATTIS TILL..

18e Oktober 2011

Sitter i skolan och där lite smått, vi har Multimedia på schemat så jag har gjort klart dom sista intervjuerna jag skulle. Kollat mailen typ 500 gånger, just nu har jag en liten rast så jag sitter och svarar på era fina kommentarer :)

Och jag vet att jag skulle avslutat tävlingen om presentkortet från smyckesboxen.se igårkväll men mami kom förbi, åt mat och sov kvar så jag hann inte riktigt. Men jag avslutar den ikväll. Men egentligen är det ju en bra sak för er, eftersom att ni som inte anmält er ännu fortfarande hinner, eller hur! :D
NI HITTAR TÄVLINGEN HÄR! KOM IGEN, ANMÄL ER NU!





Du har väl inte glömt att anmäla dig?

NI HITTAR TÄVLINGEN HÄR!

Ha en underbar kväll!

Mitt rum är rent och fint och jag är nyduschad. Nu väntar jag bara på att Elias ska komma och på att pappa ska komma hem. Vi ska fixa mat och sen blir det mys resten av kvällen :) Ha en underbar kväll! ♥


TheJewelleryBakery

Alla som är ute efter söta, snygga, häftiga smycken måste kolla in hos Thejewellerybakery.se. Dom har underbart fina smycken till sjukt bra priser. Kolla in och fynda på direkten! :D


15e Oktober 2011

God morgon babes ! ♥
Solen skiner och på grund av det blev jag superglad direkt när jag vaknade efter en natt med hemska drömmar.. Jag ska passa på att gå ut och fota lite nu när vädret är så fint. Ska börja med frukost :D Sen måste jag även plugga massa matte och städa mitt rum. Lite senare idag kommer Elias, så det blir en mysig lördagkväll här hemma på landet. Ha en underbar dag!


Hittade den här bilden från i vintras.

städa, städa. varje fredag.

Nu har jag putsat, dammsugit, skurat, dammat & diskat varenda vrå i lägenheten, (nej jag har inte diskat lägenheten, bara disken ;)) Det är nästan så bra så att det luktar smultron när man kommer in (jag sa nästan,höh). Har även hunnit med 6 sidor i matteboken. Har prov nästa vecka.. kul!

Nu ska jag åka hem till mamma & pappa. Ha en mysig fredag framför tvn. Imorgon kommer min älskling ut till landet och stannar tills på söndag :) Vad ska ni göra i helgen?



14e Oktober 2011

Halli hallå!
Neej, jag har absolut inte glömt er. Har verkligen inte haft tid eller lust att skriva om något dom senaste dagarna. Men nu är jag back in buisness. Jag ska sätta igång med att svara på era underbara kommentarer, kolla igenom mailen och sen börja städa. Vi slutade tidigt idag så nu drar jag en riktig storstädning här i lägenheten.. det behövs! Men jag börjar med en kiwi, höhö :D


Ni har väl inte glömt att anmäla er?

Ni har väl inte glömt att anmäla er till tävlingen om ett presentkort på 150 kronor från smyckesboxen.se?
NI HITTAR TÄVLINGEN HÄR!

KOM IGEN ANMÄL ER, NUUU! :D

Jar of hearts.


I got my swag on

Har precis kommit hem från dansskolan. Det var verkligen svinkul ikväll!! Det bästa jag vet är typ att dansa till svetten rinner, haha nice va? ;) Men det ska kännas lite! Nu ska jag äta en kiwi och sen krypa i säng. Behöver min skönhetssömn. Jag hoppas att ni har haft en mysig kväll!

Juste, i tisdags slängde jag i en ny hårfärg så nu är jag rödbrunhårig, mer åt det bruna hållet. Blev riktigt nöjd faktiskt :)


Höh, söt bild.. jag vet!


Fika med Terese

Jag har precis ätit lite mat och ska snart röra mig bort mot dansskolan. Efter skolan (som för övrigt var helt galen idag) mötte jag upp min fina kusin Terese. Vi satte oss på Etage och fikade. Stackaren opererade sin hand igår, strongt att ens gå upp ur sängen! Vi pratade massa och catchade upp. Det var ett tag sen vi sågs sist :)
Medans vi fikade blev vädret bara värre och värre, det har blåst som fan och varit kallt hela dagen men då börjde det spöregna också.


TÄVLING - SMYCKESBOXEN.SE

NU DRAR JAG IGÅNG EN TÄVLING I SAMARBETE MED SMYCKESBOXEN.SE
Förlåt för den minimala texten i bilden, hoppas ni kan se vad det står.
TÄVLINGEN AVSLUTAS MÅNDAGEN DEN 17 OKTOBER OCH BÖRJAR NUUUU!
LYCKA TILL!

6e Oktober 2011

God morgon! :D

Jag har precis kommit till skolan, fick reda på att vi ska iväg på en liten utflykt och fota och filma lite. Det känns jävligt härligt med tanke på att det blåser så att halva hjärnan sitter utanför, haha.
Var med Elias igårkväll, han var så gullig. Körde 7 mil hem till mig på landet för att hämta mig och åka in till stan. Om några minuter börjar han sin uppkörning. Han kommer klara det galant! :) Puss på min älskling!

En outfit jag glömde visa upp


Klänning H&M, Strumpbyxor Åhlens, Skor Converse, Skinnjacka H&M, Scarf H&M.

JA, JAG ÄLSKAR H&M! :D


5e Oktober 2011

Hej snyggingar! ♥
Har precis kommit hem från jobbet. 9-17.. så nu ska jag plana ut i soffan framför en film. Måste bestämma mig om jag ska ta bussen in till lägenheten sent ikväll eller om jag ska åka med mami imorgon också. Det är frågan.
Men nu ska jag rulla in mig i en filt, haha. Fryser som en gris! Missa inte att det kommer upp en tävling i samarbete med smyckesboxen.se här imorgon!



Metallic


Kanellbullens dag!

Idag är det den 4e Oktober och det betyder att det är Kanelbullens dag!! :D Jag är ingen stort fan av kanel så jag brukar ha i kardemumma och socker istället. Det blir MINST lika gott! När jag kommer hem ikväll ska jag sätta igång med bullbaket på direkten. Ska ni baka/äta bullar idag?


4e Oktober 2011

Har landat i skolan igen. Ska ha lite telefonintervjuer snart och renskriva dom efter det. Är fortfarande helt uppspelt efter morgonens tjohej. Jag och Elias låg kvar i sängen tills 10 minuter innan vi var tvungna att gå till bussen. Flög upp ur sängen när jag insåg det, (men det var mest mitt fel, höhö)

Men nu ska jag jobba vidare, ha det fint! Puss ♥

H&M


3e Oktober 2011

Godmorgon sunshines! ♥
Sitter i skolan och chillar nu, tar det lugnt och dricker lite kaffe. Ska sätta igång med min hemsida snart. Har Mediaproduktion B hela dagen så det blir en ganska soft dag :) Jag hoppas att ni har en bra dag i skolan, på jobbet eller vart ni än är!
Ska umgås med min älskling hela kvällen ikväll så kommer inte sitta så mycket här, men hinner nog slänga upp något inlägg.

2a Oktober 2011

Hej babes ! :D
Hade en galet kul kväll igår även fast jag var så trött så att jag nästan somnade.. vi åt supergod mat, efterrätt och hade det allmänt mysigt. Jag och Linn hamnade i soffan framför The Last Song tillslut och vi kom hem någon gång vid 2, då däckade jag i sängen på direkten.
Idag har jag hunnit plugga lite matte, och inte så mycket mer..haha. Har sån himla huvudvärk, men jag hoppas det går över snarast! Ska träffa Elias ikväll och då vill jag må prima! :)

1a Oktober 2011

Heliga makaronisar! Nu har jag inte varit sååå himla aktiv med bloggandet.. inte ett enda inlägg sen i tisdags. Sorry! Jobbade både i Tisdagskväll och hela onsdagen. Var helt slut när jag kom hem så jag däckade typ på direkten. I torsdags kom jag till skolan vid 10, hade inget att göra förens klockan 13 så jag och Elias drog hem till honom en stund (han bor precis brevid skolan) När jag kom tillbaka till skolan gjorde jag två telefonintervjuer innan vi slutade. Då följde Elias med mig en stund och på kvällen hade jag dans.

Skolan igår var helt okej, matte hela förmiddagen och idrott efter lunch. När jag kom till lägenheten kom Lucas förbi en sväng för att låna min dator, hans är trasig.. stackare! Mötte upp pappa efter det och åkte hem hit till landet. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för att möta upp klassen inne i stan. Vi ska jobba på något som heter Visbydagen/Kulturnatten. Jag stannar dock bara till klockan 18, eftersom att vi är bjudna på middag ikväll :)

Och ja, jag tog massa Dagens-bilder igår men glömde kameran i lägenheten, fanfanfan!


RSS 2.0