Gårdagens

Top from BikBok // Skirt from H&M // Shoes from DinSko // Marc by Marc Jacobs watch

Underbar dag

Jag har haft en underbar dag idag, ledig från jobbet så jag passade på att träffa tre kompisar. Och nej, inte samtidigt utan vid tre olika tillfällen ;) hej fullspäckad dag!
 
Började dagen med en rejäl sovmorgon innan jag mötte upp Bea för en fotostund och resten av dagen känns det som att jag bara fikade, fikade och fikade med fina vänner.
 
 

En fin vän

Hallå! :D Hur är läget? Med mig är det bra! Jag tog sovmorgon idag, lunchade med mamma innan lägenhetsvisningen. På eftermiddagen mötte jag upp Matilda för en fika på stan. Jag ska kasta mig i säng nu och kolla på ett avsnitt Grey's. Börjar 7 imorgon så klockan ringer halv 6. Godnatt! 
 
 

Måndag

 
Godmorgon snyggingar! Efter att ha jobbat 9-21 hela helgen fick jag för mig att jag inte var så hemskt förkyld längre. Så sent igår kväll gav jag mig ut för att springa en sväng, något jag inte skulle gjort. Efter 400 meter kunde jag knappt andas och såg förmodligen ut som en halt kossa som satt något i halsen. Praise the lord för att det var mörkt!! Haha. 
 

Godmorgon

God morgon mina sköna bönor! Hur är läget? Min förkylning tycks bara bli värre så jag stannar i sängen ett tag till med massa grönt te och några avsnitt av favoritserien Grey's anatomy. 


Höstinspiration

Nu när hösten är här känner säkert många av er att inspirationen och glädjen försvinner med mörkret. Men jag känner mig faktiskt mer taggad än någonsin. Förutom en riktig envis förkylning som attackerat mig känns allt bra. Jag har flyttat tillbaka till min gamla lägenhet inne i stan, börjat träna igen efter ett uppehåll på 4 månader och bokat en resa till Sydafrika!!! I januari får jag äntligen åka tillbaka och hälsa på alla och dessutom tar jag med mamma och visar henne allt jag fick uppleva förra gången!  :D 
 
 

RSS 2.0