Klickat hem

Har klickat hem den här jackan från H&M, 499 kronor. Perfekt till den sena hösten eller vintern :D


Soft dag i skolan

Bara en halvtimme kvar tills jag slutar, men den här dagen har varit soft :) Har suttit och pillat med hemsidan hela dagen. Sa hejdå till Elias förut, det sög! Jag hoppas att 17 dagar går fort som fan, men vet ju att han kommer ha så sjukt kul. :D Tänkte åka hem och hälsa på päronen ikväll, är ju ledig imorgon.
jag just nu.

Ett riktigt kap

Fyndade ordentligt igår när jag var en sväng på stan. Hittade dom här bootsen på DinSko för bara 399 kronor. Har ett par liknande i brunt som jag hade förra vintern. Men face the truth, svart passar till allt.

30e augusti 2011

God morgon! :D
Har gjort mig klar för skolan, ska bara kasta i mig lite frukost innan jag möter upp Elin och går till bussen. Är taggad på skolan, skönt att schemat kört igång igen! Den här dagen har ett STORT minus också.. Elias åker på klassresa imorgon.. i 17 dagar!! :( Jag kommer sakna ihjäl mig.

© Elin Sandelin


29e augusti 2011

Hej älsklingar! ♥

Sitter i skolan och funderar lite kring min hemsida. Lyssnar på lite chillmusik och har det allmänt bra :) Ska en sväng ner på stan med mami lite senare och kolla in en par skor.


Rabattkod till mina läsare

 

Nu har jag fått chansen att ge mina läsare en rabattkod från Smyckesboxen.se
Ni får 15% rabatt på eran beställning om ni uppger ELINBOX kassan. Kolla in deras underbara smycken, NU! :D


28e augusti 2011

God morgon! :D

Jag har precis ätit frukost ute i solen men gick in precis för att det kom ett stort grått moln och förstörde allt! hah.
Jag är fortfarande i chock efter natten och morgonens väder.. jag kom i säng vid hmm 02.30 i natt och efter någon timme började det spöregna, åska och blixtra som aldrig förr! Det blev strömavbrott också, lyckades somna tillslut och när jag vaknade imorse var det solsken, fågelkvitter och typ 25 grader, GALET!!


© Elin Sandelin


27e augusti 2011

Godmorgon bloggen! ♥

Är hemma på landet hos Mamma & Pappa. Riktigt skönt att bara komma hem och koppla av. Har jättemycket bilder som ska redigeras och lite ändringar på g i bloggen. Får se vad som händer idag förutom det :)


Vinn en macbook air



Ska du plugga vidare? Eller vill du helt enkelt bara ha chansen att vinna nya Macbook Air? Kolla in på studeravidare.se


25e augusti 2011

Hej hej hej!

Skoldagen har varit helt okej, vill faktiskt bara att alla lektioner ska dra igång på riktigt nu! Imorgon har vi typ en lekdag (alla klasser på skolan är uppdelade i olika grupper, varje grupp har ett tema som ska bestämma vad man ska klä ut sig till och så tävlar man på olika stationer).. Sen är det redan helg och första veckan i tvåan är slut. :)

Har precis sovit en stund, haha slocknade direkt när jag kom hem.. ska fixa lite mat och höra av mig till Elias. Puss!


darkred

Jag hade planerat länge att färga mitt hår i den här färgen. Men i Tisdags kom min vän Vik till skolan, och JAA hon hade färgat sitt hår mörkrött!! Nu kan ju inte jag också göra det. Skjut mig i huvudet! (älskar dig vik) haha..


24e augusti 2011

God morgon solstrålar!

Har uppdaterat riktigt dåligt dom senaste dagarna.. Umgicks med Elin hela kvällen i måndags (plus att jag inte hade internet då) Igår började skolan igen, första dagen i tvåan. Det var en helt okej dag, ganska seg faktiskt.
Tänk att det redan är ett helt år sen jag stod där på skolgården helt ensam, kände inte en kotte på hela skolan och var rädd & nervös. Tiden går så himla fort när man har roligt!

Idag ska jag göra massa ärenden, men börjar med frukost. Puss!

Ja juste, har såklart glömt min kortläsare hemma på landet (ovanligt att jag glömmer saker, höhö). Så jag har lite bildbrist nu ett tag..



22a augusti 2011

God morgon sunshines! ♥

Tog sovmorgon såhär sista dagen på sommarlovet. Idag går sista flyttlasset in till lägenheten och imorgon börjar skolan. Tar med mig Elin in till lägenheten sen, det var länge sen vi umgicks och nu är ett perfekt tillfälle eftersom att hon börjar på samma skola som jag imorgon :)


haha gud.. jag & elin för 3 eller 4 år sen.


Ny frisyr?

Ska jag ha den frisyren jag har eller klippa en galet snygg page??


21 augusti 2011

Godmorgon!

Hur är läget med er? Allt är fint med mig. Men jag känner att jag har en riktigt dålig dag idag, utseendemässigt.. haha usch! Ska springa en sväng innan jag tar itu med tvätten, flyttar in till lägenheten ikväll :) Skolan drar igång om två dagar och jag är riktigt pepp faktiskt, det ska bli kul!


little little grasshopper


LillasysterE

Satt och letade efter lite smycken, hittade den här underbara sidan. LillasysterE.se
Hittade jättemycket fina smycken som jag funderar på att beställa! :D


20e augusti 2011

Hej babes! ♥

När jag vaknade imorse spöregnade det! Liksom fan, bra start på dagen eller? haha. Kom iallafall hem från jobbet för ett tag sen. Nu var sista dagen avklarad! Och det är riktigt skönt :D

Tre dagar kvar till skolstart och jag längtar faktiskt, sommaren har varit fylld med jobb.. så jag har knappt hunnit umgås med dom jag vill.


Svar på frågestunden

Favoritfärg?
Jag gillar nästan alla färger men favoriterna är grön, lila och klassikerna grått och svart.

Favoriträtt?
Mhm mat, jag älskar mat :D Favoriten är Kyckling, ris och curry.

Favoritdjur?
Elefant & Giraff definitift!



Din favoritårstid?
Jag älskar sommaren på grund av värmen och hösten på grund av allt det mysiga höstmodet. :)

Har du några syskon?
Japp, jag har tre syskon. En bror och två systrar. Men jag håller helst familj och släkt utanför bloggen för deras eget bästa :)

Varför började du blogga?/hur gick tankarna när du kom på att du skulle börja blogga?
Började nog för att jag ville visa upp mina bilder och ha någonstans att skriva av mig och inspirera andra på.

Vem är din idol?
Hmm, svår fråga! Jag har nog inte någon idol så. Inspireras av så många olika personer.

Drömresan?
Som dom flesta vet älskar jag Thailand så drömresan går nog dit. Men mitt mål är att ha satt foten på alla kontinenter innan jag dör!

Drömjobbet?
Mitt drömjobb är som fotograf, antingen med egen studio eller som frilansare. Bra betalt ska det i alla fall vara ;) höhö.

Vilka hårfärger har du haft?
Blond (som är min naturliga), svart, ljusbrun, mörkbrun, rödbrun, rosa & blå lugg, haha..det var två av dom mindre smickrande.

Hur gammal är du?
Fyller 17, är född 1994 :)

Känner du dej som den åldern eller yngre/äldre?
Haha både och faktiskt. Har den där barnsliga och lekfulla sidan kvar.. som man ska! :D Men ibland känner jag mig äldre än mina vänner när dom pratar om sin vardag. Typ som att jag bor ensam och så.

Vad gör du på fritiden?
Jag fotar massor, spelar fotboll, dansar street & hiphop. Umgås med vänner och familj. Bara njuter helt enkelt :D

Ditt fullständiga namn är?
Elin Marléne Sandelin

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Jag skulle nog resa, spara mycket, skämma bort nära & kära. Och det klassiska svaret, ge bort en del till någon organisation.

Har du några djur?
Nej inte för tillfället :) Har haft häst, en katt och en kanin.

Hur ser din drömframtid ut?/Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Jag vill må bra, ha ett bra jobb, tjäna bra och vara upp över öronen förälskad! :D

Är du kär i någon?
Jaa! I min pojke Elias, han är världens bästa!



Jobbar/Pluggar du?
Jag har jobbat på Konsum två somrar, och jobbar extra och helger resten av året. Pluggar, ja. Går på Mediaprogrammet på Donnergymnasiet :) Börjar andra året på tisdag.

Vad är det bästa som har hänt dig?
Att jag föddes såklart, annars hade ju inget annat hänt ;)

Smått & Gott


Favoritlacket & En underbar parfym.


Syster

Hej! Är hemma från stan. Hittade lite smått och gått. Vi tog en mysig fika på Fiket, det behövdes eftersom att vi var så blöta och kalla efter allt regn :) Nu ska vi fixa mat och ha en mysig systerkväll.



19e augusti

God morgon solstrålar!

Har precis vaknat, ska äta frukost, duscha och göra mig klar. Sen drar jag och syster in till stan en sväng. Hon ska kolla efter en ny mobil och jag ska köpa lite bra att ha grejer :) Juste, vi måste en sväng förbi banken också!

Svaren från frågestunden kommer upp lite senare idag. Ha en underbar dag! Puss ♥


we♥it


FRÅGESTUND!


18e augusti 2011

God morgon bloggen! ♥

Hur är läget med er? Allt är bra med mig, förutom dom där jävla myggbetten jag har över hela kroppen :p Har precis ätit frukost och städat undan lite. Har inga jättestora planer för dagen. Vädret är ganska tråkigt så jag borde städa ordentligt, fixa tvätten och skicka iväg arbetet till min lärare, (ja det är klart men måste samla mod för att skicka iväg det, haha) Är inte jättenöjd med det jag skrivit, men det får fan duga!


read my lips, the words make sense

Hej! Är hemma från träningen, det gick jättebra. Men jag är ändå pisst off, det var miljontals myggor som attackerade, gaaah! Jag måste ha jävligt gott blod.. :p Nu ska jag mysa ner mig i soffan resten av kvällen. Puss!


17e augusti 2011

Har precis kommit hem efter en sväng till stan med mami. Vi har kört in lite grejer till lägenheten, gjort några ärenden och lunchat :) Nu måste jag kolla igenom mailen och verkligen göra klart uppsatsen till skolan (dom andra gångerna har jag glidit in och kollat på typ..skor istället, haha)

Om några timmar ska jag iväg och träna småtjejerna så jag måste verkligen jobba på nu. Puss!




Det här kallar jag skor.

Jag är helt jävla upp över öronen förälskad i dom här bootsen. Kommer göra allt för att få tag på ett par, haha.
Gillar ni dom?


Thailandsdrömmar

Det här ser väl inte helt fel ut va? Längtar som bara tusan till resan i Januari, det kommer bli så skönt! :D


16e augusti 2011

Hej älsklingar! ♥

Har precis gått en promenad och kommit hem. Nu börjar det åska så det var tur att jag inte gick längre :) Måste sätta mig och göra klart en uppsats som ska lämnas in när skolan börjar.. blööh, så himla tråkigt! Sen ska jag börja packa ihop lite saker som ska med in till lägenheten när jag flyttar in igen. Fick reda på att jag inte ska jobba imorgon heller, på ett sätt känns det jävligt surt men det är ändå så himla skönt!





Bäääh, typ.

Har precis kommit hem från en timmes powerwalk med mami. Ska bara hoppa in i duschen och sen mysa ner mig i soffan, äta mat och se någon bra film :) Är ledig imorgon också så då hoppas jag på fint väder!


haha älskar den här bilden!


15e augusti 2011

God morgon solstrålar! ♥

Åkte ju till Elias i Lördags, kom dit ganska sent så vi kollade på film. Water for elephants. Den var ganska seg.. men den hade nog varit grymt bra om jag inte varit så trött så att jag nästan somnade :p

Igår låg vi kvar i sängen till typ haha jag vet inte, halv fyra? Men gud så skönt det var, bara ligga och mysa med min älskling! Vi fixade frukost och gick iväg till bussen. När vi kom dit insåg vi att vi (haha eller jag) hade kollat fel, så bussen gick inte förens efter en timme. Vi hittade en plats i skuggan, la oss i gräset och bara pratade. När jag kommit in till stan fick jag vänta en timme på att nästa buss skulle gå hem hit till landet. Jag menar, måste bussarna gå så jävla dåligt på lördagar och söndagar? det är väl då dom flesta är lediga och kanske åker buss?



I väntan på bussen.


13e augusti 2011

Är hemma från jobbet :D Bara två dagar kvar, fffaan vad skönt!! Och igår bokade vi en resa till Thailand i Januari, åhh vad jag längtar! Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig klar och sen sätta mig på bussen in till stan och vidare med buss till min älskling. Är hemma igen någon gång imorgon :) Puss!



Thailand December 2010.


Till hösten


lips to lips

Har varit hemma från jobbet i några timmar nu. Det börjar lugna ner sig och det märks att sommaren lider mot sitt slut. 4 arbetsdagar kvar och 7 dagar till lön :D Jag ska springa en runda, duscha och sen ringa till min älskling. Behöver lite sällskap över telefon eftersom att jag är ensam hemma. Börjar tidigt imorgon så det är ingen idé att hänga med någon ikväll..

 


12e augusti 2011

God morgon! ♥

När jag kom hem från träningen i onsdags bestämde vi oss för att åka ut till Fårö. Vi kom ut dit vid 21.30 och då satte vi oss bara och pratade, hade det mysigt och åt ostbågar, haha.. mina gula små krokiga favoriter :D
Vi kom hem igår kväll, vi tände grillen på direkten och hade en till mysig kväll här hemma.


Jag har precis vaknat. Ska äta frukost, duscha och göra mig klar för jobbet.. det är bara fem arbetsdagar kvar :D woop wooop!


Och jaa, vad hände med sommaren? 12e Augusti? Blööh! Nu känns det verkligen som att hösten har börjat.. det blåser, solen skiner men det är inte alls samma värme. Man tar fram en stickat tröja för att inte frysa ihjäl på eftermiddagen. Vafan! Det hade gärna kunnat vara sommar i två veckor till. Men när jag tänker efter älskar jag ju höstkläderna. Skinnjackan, dom stora mysiga halsdukarna, bootsen och stickade tröjor.


10e augusti 2011

Hej alla fina! ♥♥

Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen, det kändes segt idag.. men snart är det slut :D Nu ska jag bara ta det lugnt i några timmar, ringa några samtal och så. Vid fem ska jag åka till den första träningen efter sommaruppehållet. För er som inte vet är jag tänare för ett litet tjejlag i fotboll utöver mitt eget spelande. Eller litet och litet, dom var små när vi började för 3 år sen :p Men tyvärr kommer jag sluta efter den här säsongen, alltså i December... på grund av att jag inte kommer hinna med skolan, min egen fotboll, dans, vänner och pojkvän. Det blir liksom för mycket. 


Älska mig

Mamma & Pappa drog med mig på äventyr förut. Vi tog båten ut till en ö och bara gick runt där, fotade och så. Det var riktigt mysigt. Vi gjorde massa sånt när jag var mindre men nu blir det inte av så ofta.. åhh ibland vill jag bara vara lilla söta blonda Elin, 5 år igen. Då hade man inga bekymmer alls! Men nu närmar sig vuxenlivet med stormsteg. Vuxenlivet skrämmer mig lite ibland.. visst, det är sjukt skönt att bo och klara sig själv mrn ibland vill jag bara komma hem varje dag, hem.. till mamma & pappa.

Jag har i alla fall precis sett filmen Älska Mig. Det var nog bland dom bästa jag sett.. gud vilken stark film!


9e augusti 2011

Good morning loves! ♥

Hur är läget med er? Här är det ganska bra. Mår i alla fall bättre än igår :) Huvudvärken har släppt men förkylningen sitter kvar.. Men äsch, man ska inte klaga! Jag och mamma funderar på att ta en liten tripp in till stan för att göra några ärenden och kolla in Medeltidsveckan. Vi är inte några stora fans av den men det kan vara kul att bara kolla på folk och kolla in läget lite.

Nu ska vi fixa frulle, Puss!


Mobilblogg - från sängen

Ligger i sängen och fryser som en gris.. det började på jobbet och har ännu inte tinat upp. har riktigt ont i halsen och huvud med, ahh stryp mig långsamt! Och det här betyder att jag inte kan åka till min älskling, gaah.




8e augusti 2011

Heeelllooo! Har precis sprungit 5 km, det gick inte så bra idag eftersom att det är typ 30 grader redan.. man började ju liksom svettas redan innan man sprang, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen, äta frukost och göra mig klar för jobbet. Lyckas ju jobba varje dag det är fint väder, det är ju underligt?!

När jag har slutat åker jag och träffar Elias, sover vid honom och så :) mysigt! Är hemma igen någon gång imorgon. Puss!



allt det där som gjorde oss till det vi blev


7e augusti 2011



Godmorgon sunshines! :D
Jag och mamma tänkte börja dagen med en powerwalk och sen en god frukost. Senare idag är tanken att jag ska träffa Elin en stund, skulle fota henne med vädret är så himla tråkigt idag.. grått och jävligt! Vi får se hur det blir.

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT JAG SÄLJER MIN CANON EOS 1000D + 18-55 mm? HÄR!


ELIN TÄVLAR

Jag är med och tävlar om en goodiebag från BikBok hos Jylice & Fanny

VAR MED DU OCKSÅ! :D

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN.


TILL SALU

NU SÄLJER JAG MIN CANON EOS 1000D, INTRESSERAD?

Säljer min Canon EOS 1000D + 18-55 mm objektiv & Lowepro Cirrus TLZ 15 kameraväska.
Byter upp mig till en nyare. Kameran är inköpt 2009 och använd flitigt men fortfarande hel och i fint skick. Det är en perfekt nybörjarkamera som tar superbra bilder och är lättanvänd. Nypriset var 6.999 kronor och nu säljer jag den för 4.000 kronor och då ingår kameraväskan värde 799 kronor.

Levereras med orginalkartong och alla tillhörande böcker, skivor, laddare & överföringskablar.

ÖVRIG INFO OM KAMERAN HÄR!





Lowepro Cirrus TLZ 15 kameraväska

En lättvikts kameraväska som skyddar din digitala systemkamera och objektiv från yttre faktorer. Innuti har väskan ficka för minneskort, och trikåfodring som skyddar LCD skärmar och objektiv från damm och repor. Yttermaterialet är både vattenresistant och tåligt, och väskan har justerbar axelrem samt vadderat handtag.

Kapacitet: En digital systemkamera med objektiv monterat, minneskort och mindre tillbehör.



INTRESSERAD? Maila till: [email protected]


Flottig pizza, check ✔.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan framför en film med varsin nybakt pizza från Grannens Pizzeria! :D Fan vad gott med en flottig pizza! Haha, nej men dom är verkligen supergoda. Även fast dom har typ den fulaste kartongen i världshistorien på sin pizzor smakar dom bra.. faktiskt ;) Ha en underbar kväll!


Ska vi plocka smultron i min trädgård, du & jag

.. whaowhaowhao.




back in the days, it was you and me. So god, so fine

Guten tag! (får ju börja använda mina tyska gener lite mer, eller vad säger ni? ;)) Har precis kommit hem från jobbet.. övertid som vanligt men ordet pengar ekar om och om igen i mitt huvud, haha!

Ska fixa lite grejer med min kamera nu och sen fixa middag :)


back in the days när jag var brunett.


H&M


Träning

Hade tänkt cykla 5 km på träningscykeln nu, ta en dusch och sen hoppa i säng. Det jobbigaste med jobbet är tiderna, dom suger verkligen.. men just nu försöker jag jobba så mycket jag kan eftersom att jag vill åka iväg i vinter, köpa MASSA kläder jag kollat på & köpa en fin present till Elias :)


Its all about the money, money, money

Nu är jag hemma från jobbet igen, det har varit sjukt stressigt idag men varje gång jobbet blir sådär allmänt jobbigt tänker jag bara lön, lön, lön. Nu är det lön om 15 dagar och jag längtar som fan! :D höhö.

Ska kolla igenom mailen, svara på era underbara kommentarer & sen fixa mat. Tror jag ska göra Ris & Korvstroganoff! :) Har inga större planer för kvällen eftersom att jag börjar vid 6 imorgon, mindre kul!



Och så vill jag bara säga att jag saknar min älskling!


sommarkänsla


5e augusti 2011

Godmorgon sunshines!

Ni fattar inte hur skönt det var att få sova ut idag, haha.. jag var helt död efter gårdagens äventyr. Jag började dagen med att jobba i några timmar, när jag kom hem slängde jag mig i duschen och fixade till mig lite snabbt. Jag & Mamma åkte till stan för ett besök hos doktorn och sen en sväng på stan. Hittade massa fina saker men plånkan är ju ganska empty.. Vi lunchade och handlade mat innan vi åkte hem. Sen när pappa kom hem drog vi iväg och badade i Smöjen, det var 24 grader i vattnet, underbart! När vi kom hem frös jag som en gris så jag hoppade i säng och somnade.

Nu laddar jag med yoghurt och mina cheerios för några timmars jobb! :D


Äntligen hemma!

Puuhh! Jag är hemma efter många timmars jobb, det blev från 06-17.30, utan rast.. så nu är jag helt slut! :p fryser som en gris och vill bara krypa ner under täcket och sooovaaaaaa! Men jag måste ta tag i mailen och ett skolarbete. Istället kollar jag på resor till Thailand och drömmer mig bort, haha.. Vi hade det ju så himla underbart i december. Vad har ni gjort idag? :)


3e augusti 2011

Godmorgon solstrålar! :D Uppe, pigga & vakna? Jag är fan inte pigg eller vaken .. :p men uppe är jag!

Jag ska snart iväg och jobba, måste bara försöka få i mig lite frukost först. Vet inte exakt hur länge jag kommer jobba idag men till 13 ungefär, skulle jag tro. Nu måste jag skynda vidare, Puss!


2a augusti 2011

Hej snyggingar! Nu är jag hemma igen efter två dagar på Fårö. Igår när jag kom ut dit var det redan kväll men vädret var jättefint så vi satt ute och grillade och hade det mysigt hela kvällen. Idag har det också varit underbart väder. Så efter frukosten packade vi väskorna och drog iväg till stranden. Där låg vi hela dagen och nu har jag precis kommit hem efter lite mer chill & grill :D Var ju tvungen att åka hem eftersom att jag jobbar tidigt imorgon.. annars hade jag gärna stannat några dagar till!


Tävling, avslutad

 Nu är tävlingen om det personliga halssmycket från Ritaz Design avslutad. Grattis till vinnaren och alla ni andra, det kommer fler tävlingar inom kort! :D

VINNAREN


Nu vill jag att du hör av dig till mig så fort som möjligt.
Mail: [email protected]
Skriv hela ditt namn & din adress så landar smycket i din brevlåda inom några dagar :)


1a Augusti 2011

Heej! :) Har inte haft varken ork eller lust att blogga dom två senaste dagarna, har inte haft mycket tid heller för den delen.. I lördags hade jag en hemmakväll för mig själv, kollade på film och åt ostbågar, love till dom små gula krokiga sakerna!! I går var jag på kalas vid min kusin sen åkte jag direkt till min Elias, vi åkte direkt till Kneippbyn och så kollade jag på grabbarnas spelning hela kvällen. När vi kom hem till Elias igen var vi riktigt frusna så vi gick och la oss och myste, mös?? haha vad fan säger man? äh skitsamma, ni fattar ;)

Vet att jag är lite seg men eftersom att jag inte var hemma igår avslutade jag inte tävlingen.. men jag gör det idag så fort jag kommit hem från jobbet. Måste kila.. puss!


RSS 2.0