Dag 01 – Presentera mig själv

okej, nu är det meningen att jag ska presentera mig själv..
mitt fullständiga namn är Elin Marléne Sandelin, när jag var liten hatade jag mitt namn Elin för det första gillade jag inte namnet bara och för det andra är det ju grymt svårt att hitta på ett smeknamn till Elin ;)  och Marléne var ju inte heller något att ha.. därför tvingade jag alla att kalla mig för massa andra namn och vi försökte konstant komma på ett smeknamn, när jag var kanske runt tolv år fick jag smeknamnet blondie, att vi inte kom på det tidigare, haha det var ju så uppenbart, jag var ju typ vithårig.. superblond från dagis upp till fyran. Efter det fick jag smeknamnet SandElin på grund av att mitt förnamn fanns med i mitt efternamn och när alla upptäckte det tyckte dom ju såklart att det var ascoolt och jätteroligt.

jag är sexton år, fyller 17 i år, född 94, fyller år i november och om det är något mina föräldrar har gjort fel är det väl det, jag har hatat dom så många gånger för att jag är född så sent på året, haha ja det är sant..

 

Jag bor på Gotland, med mina föräldrar på landet, Lärbro. Och jag bor i en fin lägenhet ensammen här i Visby :) Har tre syskon, alla äldre än mig, jag har alltid varit pappas lilla flicka, blink blink med ögonen så kunde man få nästan vad man ville.. haha. Bara min yngsta storasyster bor hemma, min andra syster och min bror bor där uppåt i landet någonstans.

 

Eh haha nu pratar jag ju inte riktigt om mig själv längre. Så, hur var jag som liten egentligen? jag gick hos en dagmamma tills jag var två så det kommer jag ju inte ens ihåg, började dagis efter det, skaffade massa nya kompisar och dom flesta har jag kvar ännu. När jag började lekis kom det ytterligare lite nytt folk som man lärde känna, och ja resten av skolåren upp till 6an var väl ganska normala, jag var en ascool tjej, trodde jag i alla fall, som blev ganska populär i mellanstadiet, hade massa olika pojkvänner men det fanns ju två speciella killar som jag har mest minnen med, men mer om det i ett annat inlägg ;) jag började ganska tidigt också umgås med folk som är äldre än mig, vet inte vad det berodde på, hade ju kompisar min egen ålder också men vissa av dom var ju så sjukt omogna! När vi skulle börja 7an fick vi byta skola till Fårösund, där var allt läskigt och stort första året, och niorna ja dom var ju sjukt stora och ashäftiga! Precis som jag var sen när jag gick i nian ;) mina tre år i Fårösund var jättebra, fick mycket nya vänner massa nya minnen som jag aldrig kommer glömma, det härliga var att när vi gick ut 9an var alla nior på skolan verkligen tajta, vi kunde ha så kul tillsammans allihopa! Högstadiet gick bra för mig, jag har alltid haft många vänner och varit omtyckt av dom flesta.

Jag älskar sport, just nu håller jag bara på med dans och fotboll men tidigare i mitt liv har jag också spelat volleyboll, badmindton och ridit.
 

Jag vet inte om jag sagt så mycket klokt om mig själv men hoppas ni får ut något kul av det i alla fall, ENJOY!

UPPDATERING; haha fan ibland är jag så efterbliven, jag glömde ju skriva att just nu går jag första året på Donnergymnasiet, mediaprogrammet. min största passion är att fotografera. jag bär med mig kameran, seriöst vart jag än går. och drömmen är såklart att starta ett eget fotoföretag med studio och så :) puss


Kommentarer
Postat av: Pinkpiercing ♥

svar: yes, ska bara hitta en lista som passar mig först! :D

2011-01-26 @ 12:33:21
URL: http://pinkpiercing.webblogg.se/
Postat av: Ella

Anmäl dig till dagens blogg!

http://ellaager.blogg.se/2011/january/dagens-blogg-1.html#comment

2011-01-26 @ 12:43:57
URL: http://ellaager.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Kul att få veta mer om dig! :)

Ok, ha det så bra idag!

2011-01-26 @ 13:46:50
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Rebecka - My photo diary

hihi,jagmed! på sommaren när vi är i Halland brukar jag typ höra ugglor ibland, hihi ;D cute.

och tack för svar!

2011-01-26 @ 14:23:15
URL: http://flickanheterrebeckaa.blogg.se/
Postat av: Kajsa - En feskardotter i mode

Sv: Joo det är la bra, är bara hur sur som helst :O :)

2011-01-26 @ 16:00:04
URL: http://kajsafashionmagazine.blogg.se/
Postat av: ellensjo

Hej! Allt bra med dig? :)

Kram

2011-01-26 @ 16:09:04
URL: http://ellensjo.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

sv: tack så mkt :D

2011-01-26 @ 17:54:28
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej, inte så mycket. :) Ska du göra något roligt till helgen då? :)

2011-01-26 @ 18:18:27
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: Åh ja visst är den! :)<3

2011-01-26 @ 19:00:48
URL: http://emmabjelkert.blogg.se/
Postat av: felicia

Gå in på min blogg och kolla in mitt senaste inköp & hur jag som frisör får inspiration från djur ;) KRAM

2011-01-26 @ 22:28:40
URL: http://felicccciaa.blogg.se/
Postat av: Alexandra

du låter som en härlig tjej :)

2011-01-26 @ 22:52:53
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback