RADIO

Sitter i caffis och skriver rent manuset till radioprogrammet. Det går ganska bra faktiskt. Tror att programmet kan bli ganska roligt och om det blir bra kan ni kanske få höra slutresultatet här i bloggen. Men bara kanske ;)

Nu ska jag jobba vidare den sista timmen innan vi slutar. Puss!


29e November 2011

God morgon snygga peeps!
Har precis kommit till skolan, tar det lite lugnt innan matten börjar. Vi har matte hela förmiddagen och Multimedia på eftermiddagen.. då ska vi nog fortsätta med våra radioinspelningar. Följer nog med Elias hem efter skolan, tar mig till stan senare ikväll och åker hem till landet och tar det lugnt med mamma :)
Thailandsfeeling.

28e November 2011

Nu har en ny skolvecka dragit igång. Vi har en ganska soft dag i skolan idag. Min lärare letar desperat efter jobb åt mig eftersom att jag ör klar med det mesta.. haha. Aja, får väl hitta på något.
Ska möta upp mamma efter skolan, gå en sväng på stan och köpa lite presenter. Ska kolla efter julklappen till min pojkvän också. Ha en fortsatt fin måndag!



Arkivbilder från November 2010.

Nu är det inte långt kvar

Som dom flesta vet älskar jag att resa. Har haft turen att få resa mycket hela livet. Förra December var vi i Thailand och blev helt förälskade i landet så nu i Januari åker vi tillbaka. Det ska bli så himla skönt att komma iväg till värmen ett tag! Sola, bada, shoppa, äta och bara leva livet i två veckor. Eftersom att det bara är fem veckor kvar tills vi åker tänkte jag lägga upp lite inspirationsbilder från ett av hotellen vi ska bo på. Njut!


Saknade sommar

I det här hemska stormvädret vi har över hela Sverige idag blickar vi tillbaka till den saknade sommaren med några härliga sensommarbilder. Hu för hösten just nu!



27e November 2011

God morgon babes!

Vi hade en jättemysig kväll vid min kusin igår, hade sån himla huvudvärk när vi kom hem bara.. och den håller fortfarande i sig. Idag har jag massa plugg att ta tag i, så det är väl vad jag ska roa mig med idag.
Vad ska ni hitta på den här söndagen?


Utvilad tjej.


Ha en bra kväll!

Nu drar vi iväg :) Ha en underbar lördagskväll! ♥


DENIMVEST

Tog precis en gammal jeansjacka och klippte av armarna på den. Så nu har jag en snygg jeansväst att ha över en skjorta eller en vanlig tröja. Ni får se resultatet någon dag snart! :)


BROWN LEATHER


Mina nya kängor, DinSko 699 kronor. Äkta läder.


26e November 2011

God morgon! :) Hur är läget? Allt är prima skinka här! Har varit uppe ett tag och ätit frukost med mami. Vi tänkte ta och gå en långpromenad snart och sen adventspynta lite i huset. Ikväll är vi bortbjudna till min kusin. Så det blir en lugn och mysig lördag. Vad gör ni idag?


Trött & sliten tjen!


Lussebulle

Jag och en kompis gick och köpte lussebullar förut, har tryckt i mig två stycken, haha.. det är ju så gott! :D Man får liksom lite julfeeling av dom små gulliga bullarna, (fast dom här var enorma, HUGE!)

Vad tycker ni om lussebullar?

 


Skogalen tjej

Kom precis hem till lägenheten, efter skolan gjorde jag ett ärende på stan och sen umgicks jag med en kompis tills hon skulle dra hem. Tänkte bara ge er en liten sneak peak på skorna jag köpte igår. Ska nog ta en dagens-bild snart så den kommer upp senare tillsammans med kloka bilder på skorna :)


Följ mig så missar ni ingenting

Om ni inte redan följer mig på bloglovin och om ni gillar min blogg får ni jättegärna börja följa mig där. Jag följer inte alla som frågar eftersom att det känns onödigt att följa en blogg man inte är jätteintresserad av. Eller vad tycker ni? :) Men som sagt, gillar ni min blogg? Följ den på Bloglovin så missar ni inget.

Klicka på bilden eller länken här under för att följa mig.

FÖLJ MIG VIA BLOGLOVIN HÄR!

25e Novemberr 2011

God morgon, äntligen fredag! :D

Jag måste bara fråga, hur kunde November bara försvinna sådär utan att man märkt att det varit typ? Hela månaden försvann fortare än vinden och nu går vi snart in i December. Igår var det bara en månad kvar till julafton, julafton?!! Stod ju nyss på hamnen och hälsade det nya året välkommen med raketer och massa vänner. Men nu är det redan dags igen. Helt sjukt!

När jag kom från skolan igår gick jag till banken och sen sprang jag in en snabbis på DinSko och hittade ännu ett par skönheter. Sen pluggade jag arslet av mig resten av kvällen och däckade i sängen framför filmen No Strings Attached vid halv 10.


24e November 2011

Kom till skolan för ett tag sen, åkte hemifrån mamma och pappa i morse. Vi har precis varit och ätit lunch och börjar snart igen :) Efter skolan har jag massa plugg att ta tag i och senare ikväll ska jag dansa. Det har inte varit någon dans på två veckor så det ska bli jättekul.. och skönt att röra på sig lite!

Vad gör ni idag?


Häng med Lucas i skolan.


23 November 2011

Kom precis hem från jobbet, slutade lite tidigare idag. Har massa plugg som ska vara klart nästa vecka så det måste jag ta tag i nu.

Igår efter skolan gjorde jag några ärenden på stan innan jag gick hem, fixade mat och kollade på filmen Jägarna. Hade inte sett den innan och kände att jag var tvungen att vara lite uppdaterad innan vi skulle se Jägarna 2 senare på kvällen. Halv 9 kom pappa och syster och hämtade upp mig, vi drog ner till bion och köpte biljetter. vi såg som sagt Jägarna 2 och jag tyckte att den var jättebra. Man grips verkligen med i filmen. 5 av 5 toasts! ;)


Matte

Matte rullar på men nu är jag riktigt hungrig! Bara en halvtimme kvar.. ge mig MAAAAT!

22a November 2011

Godmorgon sunshines! :D

Det blev inga fler inlägg igår och kvällen blev inte som tänkt. Men ganska bra ändå :) Började med att se New Moon så fort jag kom hem, såg den första filmen för typ 2 veckor sen så skippade den. Sen pratade jag med Viktoria och vi bestämde oss för att skjuta upp bion några dagar eftersom att hon inte kunde ta sig in till mig. Istället satt jag och pratade med en kompis från Holland i typ 3 timmar över msn. När jag la huvudet på kudden somnade jag direkt.

Väntar på att klockan ska slå nio nu, matte hela förmiddagen och multimedia A på eftermiddagen. Ha en underbar dag! ♥


35 minuter kvar

Bara 35 minuter kvar i skolan, sen ska jag hem och ha Twilight-marathon med mig själv. Är inte ett jättestort fan som tycker att det är det bästa i världen och definitivt inte att dom är SÅÅÅÅÅ snygga som alla verkar tycka :p Men Har sett Dom andra filmerna på bio måste man ju se alla, eller hur? :) Taggar för Breaking Dawn Del 1 med Viktoria ikväll! Woho :D


21a November 2011

God morgon snyggingar! ♥

Dax, dags, dax? Vad fan skriver man? Äsch.. DAX för skola igen. Vi ska designa lite julaffischer till en julmarknad för att marknadsföra skolan :)

Spenderade kvällen igår med Elias, vi gick och la oss riktigt tidigt men vaknade ändå helt dötrötta i morse, man måste ju typ bli trött av att sova jättelänge? Vi blev i alla fall jättestressade och fick nästan springa till bussen..´


Morgonflirt.


På Donken med B

Godmorgon och god dag! :D

Sov lite längre i morse, duschade lite snabbt och satte mig på bussen till stan. Vi har en timmes dötid här innan nästa buss går vidare till skolan så vi gick och satte oss på Donken med stort D. Tog en cheesburgare till frukost och nu är vi pigga och glada! Jag hoppas verkligen att det slutar regna snarast eftersom att vi ska stå ute hela dagen.. är hemma igen vid 6 ikväll. Puss!

Jag tummar upp för frukost på McDonalds.


Lagar mat med mami

Är mitt uppe i matlagning med mamma, vi gör köttfärspaj och en härlig sallad till. Mums! Det blir en hemmasittarkväll ikväll med god mat och mys i soffan framför en bra film. Latar mig rejält ikväll eftersom att min skolvecka börjar redan imorgon, ska stå på en julmarknad och dela ut lite flyers till ett kommande projekt och också göra lite reklam för skolan :)

Nu myser vi vidare här, ha en underbar lördagskväll! ♥


Back On Track

ÄNTLIGEN! Jag mötte upp mamma för lunch igår och när vi ätit gick vi in på Expert och jag slog till och köpte en dator, för nästan hela lönen (som kom in på kontot igår, höh.. men pengar är till för att rulla)

Idag har jag jobbat, kom precis hem och landade i soffan på direkten. Gaah det känns så himla skönt att ha en dator igen! :D


Galet glad tjej med ny dator!


Snart slut

Bara en och en halv timme kvar i skolan den här veckan. Ikväll hänger jag med min pojkvän och imorgon kommer lönen in på kontot, BAM! Då ska jag äntligen gå och köpa en ny dator innan jag tar mig hem till mamma och pappa på landet :D

Åh jag har sån himla bildbrist nu.. det känns så värdelöst att ta massa bilder när jag inte har någon dator att lägga in dom på.

Jag & Lucas precis efter sommaren.

17e November 2011

Godmorgon babes! :D

Kom precis till skolan efter en lite längre busstur än vanligt eftersom att det var en olycka på vägen. Sånt är alltid läskigt här på Gotland eftersom att det är en liten ö och alla känner praktiskt taget alla.. inte riktigt :p men nästan!

Igår jobbade jag heldag och när jag kom hem däckade jag i soffan, åt mat med familjen och sov hemma på landet. Efter skolan ska jag vara med Elias och imorgon är vi lediga :D Så himla skönt med en extra helgdag!

Följ min blogg med Bloglovin

Jul/Nyårsklänningar #3

Här har ni ännu fler snygga partyklänningar till jul/nyår. Dom kommer från GinaTricot och är defintivit värt varenda öre. Dom kostar inte mycket alls, in och fynda!


15e November 2011

Lunchen är avklarad och det var GOTT SOM FAN! höh. Mat är typ det bästa som finns! :D Nyss när vi satt i matsalen kom jag på att jag inte ätit något sen lunchen igår. Hur kunde jag glömma att äta igår kväll? Skumt!

I alla fall, igår efter skolan gick jag en sväng på stan och fyndade lite fina saker. Vid 18 mötte jag upp Lucas för att se på bio. vi såg filmen In Time och det var den bästa filmen jag sett på länge. Sjukt bra! Vi var bara 4 stycken i biosalongen eftersom att den gått ett bra tag redan. Det var jätteskönt med typ privat salong. Kom hem lite innan 21 och då kastade jag mig i sängen direkt och väntade på att min älskling skulle ringa upp. Vi låg och pratade ett bra tag tills jag somnade.


Mobilblogg - Chill i caffis

Sitter i caffis och tar det lugnt, vi behövde en paus från matteräknandet. Och även från det satans kalla klassrummet vi sitter i! Det är typ 15 grader så alla får sitta med jackan på, förut hade jag till och med vantar, men det blev lite svårt med pennan då ;)

Häng i skolan

Har typ slutat för dagen nu, vi sitter bara och chillar lite i väntan på bussen som kommer om drygt en halvtimme. När jag kommer in till stan ska jag gå och hämta ut lite grejer till ett skolarbete, gå till DinSko och klaga lite på skorna jag köpte för en månad sen som redan gått sönder, handla mat och lite så :)

Eftersom att jag fortfarande inte har någon dator kommer min uppdatering och svar på kommentarer fortsätta att vara lite dålig i ungefär en vecka till. Den 20e är det löning och då smäller det!


Jul/Nyårsklänningar #2

Här kommer lite fler snygga jul/nyårsklänningar. Dom här kommer från asos.com och det finns det tusentals übersnygga festklänningar! :D

14e November 2011

God morgon sunshines ! :D

Sitter i skolan igen efter en grymt bra helg. I lördags kom släkten och firade mig, Elias var också med och jag fick mycket fina presenter och blev lite rik på kuppen. Dom sista åkte hem ganska sent vi gjorde inte mycket mer än hamnade i soffan en stund innan vi däckade i sängen.

I går låg vi kvar i sängen ganska länge bara för att vi kunde :) Sen tog vi oss upp och åt frukost och efter ett tag sa jag hejdå till Elias och gjorde mig klar för en middag med mamma och pappa eftersom att det var Fars Dag. Vi åkte in till stan och åt på Thairestaurangen. Bästa middagen på länge!

Världens bästa pappa!

Jul/Nyårsklänningar #1

Tänkte börja tipsa er om lite snygga klänninhar till jul och nyår. Jag vet inte hur ni vill ha det men jag gillar i alla fall att klä upp mig lite vid dom här tillfällena. Börjar med att visa dom här godingarna, dom kommer från H&M allihop och man får dom för en egentligen ganska litet peng. Enjoy! :D


11-11-11

Snacket som går på allas läppar idag "Åh, det är den 11 i 11 2011, WOW!!!!!" Haha vafan det är väl inte en sån stor grej? ;)

Jag hade i alla fall en underbar födelsedag igår, det enda minuset var att jag inte fick träffa Elias på heeeelaaa dagen.. men det var en bra dag ändå :) Fikade med pappa när jag kom från skolan, glass o bullar..Mums! Sen mötte jag upp mamma, moster och en kusin för att gå och äta på Restaurang Allén, det var galet mysigt och massa god mat.

Kände mig minst 7 kilo tyngre när jag gick därifrån, speciellt efter fikan med pappa precis innan. Och ja vet ni vad? När vi kom tillbaka från restaurangen bjöd min moster också på glass. Gaah det var galet...GOTT! Men vid 10 snåret rullade jag bokstavligt talat ut till lägenheten och landade i sängen ganska snabbt.

Mami sov kvar hos mig och i morse tog vi det ganska lugnt och åt frukost tillsammans innan jag drog till skolan

Pillade ihop något snabbt i photoshop, höh.

Ny header!

Nu har jag blivit klar med min nya header. Den känns lite höstigare än min gamla. Vad tycker ni om den? :D





Idag är det min dag


Idag är det den 10e November och det betyder att det är min födelsedag! :D Fyller hela 17 år, vilket suger eftersom att det inte händer något annorlunda än när man är 16.. men jag är glad ändå! :D

Sitter i skolan nu och gör ett mediaprov, det är lite praktiska grejer i photoshop och så. Ska fika med papi när jag kommer till stan igen. Och senare ikväll blir det födelsedagsmiddag med mamma. Mysigt! Vet ni vad jag kom på nu? Jag har varken sett eller hört ifrån min pojkvän idag :p mystiskt!

9e November 2011

Hej snyggingar! ♥

Idag är det den 9e november och det betyder att jag fyller år imorgon! :D Även fast att 17 är det tråkigaste att fylla eftersom att precis inget nytt händer och att man inte får göra något mer än året innan så är jag jävligt pepp!

Idag på min lediga dag har jag jobbat och sen bakat dom sista kakorna till släktkalaset, fixat naglarna, badat bubbelbad och haft ansiksmask. Plockade även fram resväskan och började fundera lite på vad jag ska ha med till Thailand (haha jag vet att det ännu är 8 veckor kvar, men jag gillar att ha allt klart i god tid ;).)

Ikväll myser jag med mamma hemma i soffan på landet, vi har ätit god mat och nu sitter vi bänkade framför Bonde söker fru.

Imorgon spenderar jag först min födelsedag i skolan och sen kommer pappa förbi och fikar innan han börjar jobba. Senare ska mamma & jag ut på födelsedagsmiddag och vi får kanske sällskap av min moster och hennes familj.


7e November 2011

Nu är det redan måndag igen, det betyder att jag sitter i skolan, har mediaproduktion och vi håller på att planera lite inför julkortsplåtningen vi ska ha om några veckor.

Jag hade en underbart mysig helg med Elias och hans släkt! :)

I fredags
åkte vi ut till Gammelgarn som är en ort här på Gotland och intog stugorna (som för övrigt var mer som hus än stugor) Dom var verkligen jättefräscha och übermysigt. Vi åt god mat och bara umgicks. Lekte lite lekar och pratade massor.

I lördags gick vi en långpromenad på förmiddagen, över stock och sten tog vi oss fram i skogen. När vi kom tillbaka åt vi lunch och tog det lugnt ett tag innan lekarna drog igång igen. Senare åt vi en galet god middag och fortsatte med mer lekar. Kvällen slutade med att Elias och hans systrar sjöng för sin mormor som fyllt år, dom är så sjukt begåvade alla tre. UNDERBART!

I söndags vaknade vi ganska tidigt, åt frukost, packade in oss i bilarna och åkte hemåt.

Några bilder som Elias tog med mobilen, glömde bort att ta med min kamera så fort vi gjorde något så jag tog knappt några bilder alls.

4e November 2011

Hej snyggingar! ♥

Sitter i skolan och fredagar står det Multimedia A på schemat. Har gjort ett bildspel till en kund som jag snart ska skicka till dom. Vet inte exakt vad som händer nu efter lunch, vi hoppas på något roligt! :)

Efter skolan går jag med Elias hem och så ska vi vara med varandra hela helgen. Vi ska bo i ett hus med hans familj och några av hans släktingar i tre dagar. Jag tror att det kommer bli galet mysigt nu när det är lite ruggigt höstväder.


1a November 2011

Hej sötsaker!
Förlåt för min dåliga uppdatering och dåligt svar på kommentarer i över en vecka nu.. Skolan har sparkat igång igen efter lovet men torsdagen innan lovet gick min dator sönder, den var bara helt död. Jag var helt förkrossad över det eftersom att jag trodde att allt skulle försvinna, jag har hela mitt liv i datorn, ungefär 10 000 bilder. Det skulle kosta flera tusenlappar att laga felet så jag bestämde mig för att jag lika gärna kunde köpa en ny, vi lyckades rädda hårddisken så jag har allt kvar, lyckligtvis! :D Nu väntar jag bara på nästa lön så att jag kan köpa mig en ny burk.
Får försöka sköta bloggen så mycket som möjligt på skoltid och så fort jag är hemma på landet hos mamma och pappa.
Puss på er för att ni har fortsatt kolla in och kommentera trots min dåliga uppdatering och svar på kommentarer! ♥

RSS 2.0