TÄVLING - EAR CUFF




Lökigt värre

Det är så sjukt varmt idag, 27 grader i skuggan. Lökigt värre!
Sitter i skolan nu och bara väntar på att få åka hem igen, slänga på mig jeansshortsen och gå ut i solen med vännerna! :D Jag hoppas att ni har en underbar dag i solen! Puss på er ♥

31 maj 2011

Godmorgon sunshines! ♥

Jag är klar för att ta mig till skolan. Har bara Samhäll idag eftersom att vi blev klara med Engelskan förra veckan. Ska lämna in min uppsats, Hur man startar ett eget företag, idag. Jag är nervös för vilket betyg jag kommer få på den. Men jag är i alla fall nöjd. Har jobbat med den i tre veckor nu så G borde jag klara i alla fall. Efter skolan ska jag grilla med ett gäng, förmodligen nere på strandpromenaden och så drar vi nog hem hit till mig en stund efter.

På Onsdag åker jag hem till Mami & Papi, säger hejdå till dom eftersom att dom åker på semester i drygt en vecka nu. På kvällen har jag dansuppvisning, och jag har inte fixat hippiekläder äääääääääääänuuuuu!

Nu har jag varit en tidsoptimist igen.. som vanligt då alltså. haha. Måste springa, puss!


Från H&M

Nytt i elins garderob. Allt kommer från H&M :)


30e maj 2011

Hej på er fina!

Jag har varit hemma från skolan ett tag nu. Skoldagen var helt värdelös, dom hade verkligen ingenting till oss att göra. Nu sitter jag och skriver det sista på min uppsats i samhällskunskap som ska lämnas in imorgon. Har ni haft en bra dag än så länge? :)


Bilder från Göteborg #3


Bilder från Göteborg #2


Bilder från Göteborg #1


Mors dag

Hej, sorry för att jag inte skrivit tidigare idag.. jag var på fotboll hela förmiddagen, när jag kom hem firade vi mamma och sen drog vi iväg till mormor och fikade där. Nu har jag precis kommit till lägenheten efter lite mat-shopping med Mami. Ska göra tacopaj, plugga och sen ut och springa och duscha. Hoppas ni har haft en bra dag!


Hemma igen

Jag har precis kommit hem efter konfirmationen och efter åkte vi hem till Terese och åt & fikade. Det var verkligen jättefint och grymt mysigt! Ska springa en sväng nu, haha jag vet att jag springer mycket.. men det är skönt! :) När jag har sprungit, duschat och så ska vi laga mat. Det blir en lugn hemmakväll med god mat och bra film. Jag hoppas att ni har en grym dag! :D


Kamerasmycken


Kolla in dom här grymt snygga kamerasmyckena och mycket mer på http://www.beccadesign.se/


,


28e maj 2011

Godmorgon solstrålar!

Jag har precis varit ute och sprungit, ska hoppa in i duschen och göra mig klar nu. Vi åker mot kyrkan om drygt en timme, så jag får nog skynda på nu..haha. Ha en underbar dag i solen :D!



Glöm inte att följa mig via Bloglovin!

http://ritazdesign.blogg.se/


Godnatt

Nu hoppar jag ner i min säng, ska upp vid 8 imorgon, tänkte springa en sväng innan vi ska iväg på Tereses konfirmation, köpte ju en present idag och jag är riktigt nöjd med det jag hittade! :) Köpte en morsdagspresent till Mami också. Vad ska ni ge era mammor?

Sov gott, puss ♥


EarCuf

Nu sitter jag i soffan hemma hos Mami & Papi, vi kollar på någon läskig film. Eller jag håller på med bilder meen.. Ska snart hoppa in i duschen och krypa i säng. Men först vill jag visa er min snygga EarCuf Jag fick hemskickad från RitazDesign, jag älskar den!! Tack så mycket! :D Och ja, gissa vad? Om några dagar startar en tävling här på min blogg om ett likadant! Så jag hoppas ni är med då :D



http://ritazdesign.blogg.se/


Fotobomb - Stora Karlsö #3


Fotobomb - Stora Karlsö #2


Hjälp mig!

På onsdag har jag dansuppvisning och vi ska vara utklädda till Hippies, och nu behöver jag er hjälp. Vad ska jag ha på mig? Jag har redan ett band till håret och kanske en batiktröja, men mer då?? Peace!



i skolan

Sitter i skolan nu, ska snart iväg och luncha.. samma mat som jag åt igår, kul! Sen taggar vi för idrott och när jag kommer in till stan igen ska jag handla en present till Terese och sen tar jag mig nog hem till landet, till Mami & Papi.
Det blir en lugn helg med konfirmation på Lördag (i min nya klänning, iiihhhh) :D Fotboll på Söndag och sen börjar en ny skolvecka igen. Men snart är det sommarlov! Snart, snart snart.

27e maj 2011

God morgon sunshines!

Jag flög upp ur sängen vid halv 7, gjorde mig klar för skolan och nu sitter jag här med frukosten brevid mig. Ska snart springa iväg till bussen, haha ja i mitt fall blir det alltid bokstavligt talat springa.. eftersom att jag är världens största tidsoptimist, ähh jag hinner!

Jag är grymt taggat för skolan plus att det är fredag, det betyder helg, med massa soft häng och trevliga saker! :)
 
Men seriöst, nu måste jag springaaaaa!


Fotobomb - Stora Karlsö #1


Are you the hero of my dreams

Äntligen fick jag igång internet! Det har strulat jättemycket dom senaste veckorna.
 
Träningen ikväll gick bra, har sån värk i mitt knä bara.. men man ska inte klaga :) Nu ska jag hoppa in i duschen sen diska och efter det hoppar jag nog i säng och kollar på en film.

Imorgon i skolan har vi foto på förmiddagen, då ska jag göra klart min panoramabild från Stora Karlsö. Utställningen öppnar ju om två veckor :) Efter lunch har vi idrott och jag hoppas på något riktigt kul! Vet inte om jag ska träna imorgon för vi måste köpa en present till Terese eftersom att vi ska på hennes konfirmation på Lördag. Och juste på tal om det.. jag köpte en ny klänning idag (ja det var nödvändigt) ;) Måste ju ha något fint på mig på lördag. Ni får se bilder antingen imorgon eller på lördag kväll. Puss! ♥



Ge mig, nu!

Hittade den här grymt snygga ringen. Den står högt på min önskelista just nu.
Kolla in den grymma smyckessidan Ritaz Design, där finns det sjukt mycket fina smycken!

26e maj 2011

Heeej!
Jag hann inte fixa något inlägg imorse, var så himla stressad! Men nu sitter jag i skolan, slutar om drygt en timme. Då ska jag gå en sväng på stan och sen träna :) Måste fortsätta jobba, ha det grymt!
jag & vik i vintras

H&M och BikBok

 

Och kolla in dom här två grymma sidorna fullspäckade med snygga smycken & accessoarer!
http://www.beccadesign.se/
http://ritazdesign.blogg.se/


25e maj 2011

Godmorgon solstrålar, jag tog en riktigt lång sovmorgon idag..kände att jag behövde det. Har varit så himla trött nu senaste veckan. Ska äta frukost med papi nu, sen väntar vi på att syster ska komma hem så att vi kan fira henne lite med tårta och paket. Hon fyller hela 21 år idag! :D

Om någon timme tänkte jag ut och springa en sväng, senare ikväll har jag träning med småtjejerna och dans och efter det ska jag ta mig in till lägenheten igen. Men nu ska jag slå in paket och fixa färdigt här. Ha en underbar fortsatt dag!


Mina rädslor

Några av er har frågat om jag är rädd för något.. eller någon, haha! Men ja klart jag är.

Jag är livrädd för ormar, och nu i fredags när vi var på väg till Göteborg och stannade för en kisspaus säger jag till pappa; Tänk om det finns ormar här?! Min kloka pappa sa; Nej Elin det finns inga ormar här. Pfff säger jag bara!! Det första jag gjorde var att trampa på en, jag blev helt jävla panikslagen, skrek och började gråta. Haha ehm ja.. hu för ormar!


Två saker till jag hatar är valar och ubåtar. Jag vet att jag är typ konstig, men det får man faktiskt vara! ;)
Tänk typ att ni är ute och badar och så ser man bara en stor mörk skugga under sig. Ahhh panik! Oftast badar man ju inte på sååå djupt vatten men... det kan ju faktiskt hända..typ.



ser ni den stora valen eller? ;)


Har ni några rädslor?
Glöm inte att följa mig via bloglovin!





Pancake ♥

Nu ska jag och syster fixa pannkakor, med sylt och glass :D Asgott!

Idag i skolan hade vi engelska på förmiddagen och då gjorde jag pratdelen i nationella. Jag tyckte att det gick jättebra. Precis innan lunch fick vi reda på våra betyg i alla kurser i 1an och jag är grymt nöjd faktiskt :) precis innan vi drog hem vid 12 fick jag reda på hur det hade gått på alla Engelska nationella och jaa det hade gått skitbra på alla. Glad tjej! :D Ha en fin kväll, puss på er! ♥


Grown Ups, grym film!

Har varit hemma från skolan ett tag, vi slutade tidigare eftersom att vi får jobba med samhällsuppsatsen hemma. Gick en sväng på stan och köpte lite nya underkläder. Nu sitter jag i lägenheten, kollar på filmen Grown Ups.. haha grym! och väntar på att Papi ska komma förbi och ta en fika innan han börjar jobba :)


24 maj 2011

Nu sitter jag i skolan, har inte haft tillgång till internet sen i lördags. Har inte riktigt haft ork och lust heller.. Men nu är jag tillbaka, på topp! :D Vi ska snart dra och luncha och vi hoppas på goood mat! Efter skolan blir det kanske träning, men förmodligen inte eftersom att jag har mått hur illa som helst sen igår kväll, it sucks!
Men nu ska jag jobba vidare, puss!

Liseberg

Vi har haft en grym dag på Liseberg, vi drog dit vid 12 och stannade tills nu med bara en timmes paus för att se lite på löparna. Har tagit massa bilder, och jag skrev att jag skulle lägga upp några ikväll men det orkar jag faktiskt inte.. plus att jag sitter uppflugen i en våningssäng och kortläsaren ligger nere på golvet.. jobbigt! ;)

Nu ska vi sova och imorgon blir det upp tidigt och vi lämnar väl Göteborg vid 1 kanske, sen väntar 7 timmar i bil och 3 timmar på båt. Hoppas ni har haft en grym dag/kväll! :D puss!

21 maj 2011

Nu är vi vakna här i Göteborg, har ätit en god frukost och ska snart dra ut på stan. Igår åkte vi ju bil hela dagen, stannade några gånger och så på vägen :) Vi var framme vid typ 7 och fick se den långa kön in till Liseberg med alla som skulle se Maggio, det var seriöst minst 3 km kö. Så vi hoppade över att gå in där och drog och åt grymt god pasta istället. Eftersom att vi bor precis brevid Liseberg hörde vi lite av Maggio ändå.

Det kommer lite bilder från gårdagen och dagen ikväll. Jag har redan fått lite frågor om vem jag har åkt med. Det är Mamma, Pappa, Göran, Nicki och mina två kusiner. Tre stycken i gänget ska springa Göteborgsvarvet idag medans vi andra hänger på Liseberg :D Ha en bra dag!


Godnatt ♥

Förlåt förlåt förlåt, jag har inte hunnit uppdatera på hela dagen.

Men jag måste verkligen gå och lägga mig nu, ska upp vid 5 imorgonbitti och båten går vid 7. Efter det blir det ungefär 7 timmar i bil. Och på kvällen ska vi kolla in Veronica Maggio på Liseberg. Det kommer bli grymt! :D Men jag har datorn med mig så jag uppdaterar lite under helgen. Puss!


Laundry

Ska fixa lite lunch nu, sen måste jag verkligen sätta igång med tvätten. Tvättkorgen svämmar seriöst över.

Vid 5 ska jag börja röra mig mot träningen och direkt efter har jag dans. Så jag hör nog av mig mer senare :)





18e maj 2011

Tror ni jag kunde hålla händerna i styr på stan igår eller? Neeej.. haha jag bara älskar kläder oc hittade ett par grymt snygga mörkblåa chinos och en jättesöt persikofärgad blus typ. Fy Elin, fy! Måste in och kolla mitt konto genast, hoppas det finns några kronor kvar så att jag åtminnstone kommer in på Liseberg på Lördag.


17e maj 2011

Mötet på jobbet igår gick bra, den första timmen fick vi jobba eftersom att alla var på plats och så. Sen satte vi oss ner och gick igenom alla regler, inget hade ändrats sen förut.. Kom hem vid 9 och då orkade jag verkligen inte packa upp datorn så jag slängde mig på soffan, och somnade. Höhö.

Åkte med Mami in till stan imorse, mötte upp tjejerna och så drog vi ner på stan och filmade hela förmiddagen. Sen drog vi bort till Pastavagnen och åt lunch, efter det gick Vik & Jag hem till Marcus lägenhet och hängde där i några timmar.. pratade, kollade på tv, lyssnade på musik, hade det allmänt chill. Nu har jag precis kommit till lägenhet men jag tänkte snart gå en sväng på stan, kolla om jag hittar något fint :) Men jag sparar nog pengarna till Göteborg, åker ju på Fredag.


Hej o hå

Dagen började ju verkligen jättebra med att jag försov mig.. flög upp ur sängen vid halv 8, då ska jag egentligen gå till bussen. Haha.. jag fick kasta på mig kläder och springa till bussen, hann precis.

Men nu måste jag springa till bussen igen, ska på möte på jobbet. Men vi hörs senare! :D

Visby på torsdag

Är det bara jag som tycker att det här ser jävligt härligt ut eller? På torsdag vankas det grillning :D


Sorry, jag har syndat

Nu är jag hemma i lägenheten efter ett mysigt kalas med släkten och sen lite MAX-mat, så sorry gud, jag har syndat med skäpmat. Men vet du? Det var jag värd! ;)

Nu ska jag kolla på Hockey och sen blir det sängen. Taggar för en ny skolvecka, men nu är det inte många kvar! :D snart sommarlov, aaah så härligt! Ha en underbar kväll, puss!


15e maj 2011

Har varit på fotboll hela förmiddagen, så nu hoppar jag in i duschen och sen vidare på kalas hos mina kusiner Elias & Lucas som fyller år. Hör av mig ikväll när jag är inne i lägenheten igen :)


Lördagsmys

Nu ska jag och mamma mysa framför ESC med Tacos, min personliga favorit är det finska bidraget :) vem/vilka gillar ni?


Söta somriga linnen


14e maj 2011

Vaknade till ännu en dag med fint väder, såå härligt! :D Har suttit ute på terassen och ätit frukost nu. Tänkte gå en sväng innan jag ska iväg och jobba. Men jag fixar några tidsinställda inlägg åt er, så kika in här under dagen!


Nu blir det landet

Nu drar jag hem till landet, det blev ingen träning ikväll så jag hoppar på bussen till landet snart med alla låtar från Veronica Maggio's nya album, Satan I Gatan. Den bruden är så grymt musikalisk och jag älskar hennes musik! Men vi hörs senare eller imorgon, puss på er ♥



Snygga Maggio!


Inbrott.. igen

Nu är jag hemma efter en helt okej skoldag, blev lite förbannad när jag kom till skolan eftersom att vi hade haft inbrott igen, tror att det är 6e gången sen vi började i Augusti, riktigt tråkigt att sånt här ska hända. Dom som gör det fattar ju inte att dom förstör för oss, och våra arbeten..

Det blev inga inlines på idrotten eftersom att det regnade hela dagen, vi var inomhus och spelade goalball, (blindboll) istället. Sen spelade vi fotboll och basket också. En riktigt kul idrottslektion! :) Fast i fotbollen, knuffade Lucas in mig i väggen så att mitt knä vreds åt ett håll och kroppen åt ett annat. Skrapade upp knät lite och fick jävligt ont, men jag fortsatte ändå och gjorde mitt bästa.


Fredagen den 13

Idag är det fredag och jag drar snart iväg till skolan och sen är det äntligen helg. Det ska bli skönt med ett par lediga dagar. Vi har Foto och Idrott på schemat idag, tror att vi ska åka 2 mil på inlines om det slutar regna, annars har vi förhoppningsvis något annat :) Ha en grym dag, vad ni än gör!


Jag älskar mat

Kollar på ett program om en tjej som har anorexia. Hu! Boys and Girls, hamna aldrig där, okej? Älska mat! :D

Jag tänkte krypa ner i min säng och se filmen Love And Other Drugs nu, har hört att den ska vara riktigt bra. Så det hoppas jag på.

Imorgon i skolan har vi Foto på förmiddagen och Idrott på eftermiddagen, tror att vi ska åka 2 mil på inlines.. det kan bli.. kul ;) Men sov gott när ni kommer så långt, puss!



min vän Linus, på båten ut till Karlsö.


snart helg

Hemma igen, ska hoppa in i duschen och sen laga mat. Tror att det blir pasta ikväll. Sen bänkar jag mig framför tvn och kanske någon film. Sista skoldagen för veckan imorgon, riktigt skönt med helg! :) Hänger nog med Emelie en stund på Lördag, annars blir det nog en lugn helg, nästa åker jag ju till Göteborg.

Ha en fin kväll! ♥


Visbys smultronställen

Hejeee ! :)

Jag är hemma efter en lååång skoldag, gud vad segt tiden gick! Vi ska göra ett projektarbete på engelskan och jag ska tillsammans med tre andra tjejer göra en film. Vi ska filma här i Visby och typ tipsa om dom bästa ställena att hänga på och att se. Det blir ungefär som en guide till Visbys smultronställen ;)

Nu ska jag träna, men jag skriver så fort jag är hemma igen. Har ni haft en bra dag?



novemberbild.


12 maj 2011

Jag är färdig för skolan, ska bara äta lite nu sen springa bort till bussen. Vi har en heldag med engelska idag, soft :) meeen, nu hinner jag inte äta, får äta i skolan, puss på er!


natti

Nu är jag hemma i lägenheten, dansen gick asbra ikväll och nu är jag dötrött, godnatt!



I can still recall our last summer

Jag har inte min dator med mig hem till landet så jag sitter vid mammas så länge.

Igår efter skolan skyndade jag hem till lägenheten för att hämta lite grejer sen satte jag mig på bussen igen till kvällens träning. När jag kom hem började jag fixa lite i mitt rum här på landet, fick upp lite nya hyllor och så :)

Onsdag, det betyder att jag är ledig, har legat ute i solen och läst en stund nu. Så himla skönt! Ska gå ut igen så fort jag har publicerat inlägget. I eftermiddag väntar plugg, en powerwalk och senare dans. Tar mig in till lägenheten efter dansen och då har jag min dator igen. Puss på er! ♥



en bild från förra sommaren


of to school

Godmorgon, jag har precis blivit klar, ska bara knyta på mig skorna nu innan jag springer iväg till bussen. Solen skiner idag också så jag tror att det här kommer bli en alldeles, alldeles.. uuunderbar dag! :D

Jag är redo för en ny skoldag men prov och hoppas att det kommer gå bra för mig och alla andra ettor som gör det idag, lycka till! :)







Sängen kallar

Nu är jag klar för att krypa i säng, ska försöka få 8 timmars sömn i natt. Känner att jag behöver det inför proven imorgon. Sängen kallar, godnatt!



bjuder på den otroligt sexiga bilden ;)


9 maj 2011

Äntligen funkar blogg.se som det ska igen!

Skoldagen var faktiskt ganska kul idag, vi åkte båt ut till Stora Karlsö och fotade massor. Själva uppgiften var inte så kul men det har varit en grym dag med klassen :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen mysa framför en film, imorgon har vi nationella igen. Läsförståelse.. Men det ska nog gå bra, engelska är ju ändå ett av mina bästa ämnen. Ha nu en underbar kväll, puss på er! ♥


Godnatt

Nu sitter jag i sängen med datorn i knät. Väskan för hela veckan är färdigpackad och jag funderar på att krypa ner under täcket och sova. Nu  taggar jag för en ny och bättre skolvecka. Snart sommarlov, snart sommarlov, snart sommarlov. Godnatt!


8e maj 2011

Sorry för att det inte har blivit något inlägg tidigare idag men jag kunde bara inte sätta mig vid datorn när jag såg solen skina utanför fönstret.. Direkt när jag vaknade imorse var jag ute och powerwalkade i lite mer än en timme, när jag kom hem igen åt jag frukost ute i solen och efter det har jag duschat, hjälp pappa med lite grejer och solat en stund. Gaah vad jag älskar solen :D haha.. ni har hört det en hel del nu men det är ju så himla skönt!


Elin ♥ Solen

Fan vilken soldyrkare jag är! Haha jag älskar verkligen solen, våren, sommaren och sköna resor till värmen. Men missuppfatta mig inte nu, jag älskar ju vintern också och fjällen men ja varje år när den första vårsolen tittar fram blir jag bara helt lycklig :D

Har fixat lite i mitt rum här på landet idag, bytt ut massa foton och möblerat om lite, skönt med lite nytt.

Nu ska jag äta grillat med familjen. Grillad fläskfille med potatisgratäng, gud så gott!





the sun will shine for you cuz' i adore you

 








7e maj 2011

Jag orkade verkligen inte skriva ett inlägg när vi kom hem från middagen i natt. Vi hade det verkligen jättekul och supermysigt. Kom hem vid halv ett och då hoppade jag direkt i säng och somnade som en liten gris.

Än så länge har jag hunnit gå en promenad och ätit frukost ute i solen med papi. Har inte större planer för helgen alls, vill bara bli helt frisk och njuta av solskenet :D Ska kanske möta upp Elin något för att plåta henne men vi får se hur det blir.


Promenix

Har bara tagit det lugnt i solen hela dagen, tänkte gå en sväng nu och sen hoppa in i duschen. Ikväll ska vi iväg på middag, känner mig inte så jättepepp.. men det blir nog kul :)




6e maj 2011

Godmorgon :D!

Solen skiner, mitt humör är på topp, förkylningen börjar försvinna och jag älskar livet! Haha, nej men seriöst det gör jag. Alla fina människor jag har runt omkring mig, alla möjligheter jag har haft och ännu har framför mig, jag bara älskar precis allt. Ha en grym dag!


Nu myser vi.

Nu myser vi ner oss i soffan, mami och jag haha :D fast hon sover typ redan på soffan här breve, men jag satte mig och svarade på era fina kommentarer och det tog lite längre tid än väntat.. men äsch vad gör det då? jag älskar era kommentarer ! ♥ Men ha en fortsatt fin kväll så hörs vi imorgon, puss!


B&J

Sitter och mumsar på Ben & Jerrys Half Baked nu, åh så gott! Jag älskar verkligen glass! :D Skulle kunna äta det till frukost, lunch & middag varje dag haha. Samtidigt kollar jag på Jessica Simpsons - The Price Of Beauty, ett grymt program om jag får säga det själv.


Det här står högst på min önskelista just nu


© Elin Sandelin


5e maj 2011

Godmorgon, jag känner mig lite piggare idag men det är ändå inte helt okej. Ska vila mig frisk hela dagen idag, bara ta det lugnt och pyssla om mig själv :)


Looking in those green eyes, and i see you smile

Nu ska jag äta mat med mami och sen klistrar vi oss framför tvn resten av kvällen.


© Elin Sandelin


Who says I can't get stoned?

Nu har jag mitt minneskort igen :D Och alla bilder vi tog förra veckan, härligt!

Jag tror att nationella idag gick bra, det var uppsatsen som skulle skrivas. Men man var inte alls nervös den här gången som man var när man gjorde det i 9an, riktigt skönt. När jag kom från skolan åkte jag direkt vidare hem till landet, det blir ingen skola för mig imorgon för jag tänker vila mig frisk och förhoppningsvis kommer jag iväg till skolan på fredag, nu är jag trött på att vara sjuk!




4e maj 2011

Vafan, det har snöat hela natten?! i Maj? När jag gick upp förut var det typ 5 cm som låg på marken och sen dess har det regnat så allt är nästan borta. Men ändå? Från 15 grader och solsken till 2 grader och snö. Fan vad härligt!


en gammal bild till, men idag får jag tillbaka mitt minneskort :D


Tidigt i säng

Tänkte hoppa in i duschen nu och sen fixa till naglarna och gå och lägga mig. Ska upp vid halv 7 imorgon och ta bussen härifrån vid 8, sen vidare från stan till skolan vid halv 10. Puss !


en favorit från nelly


3e Maj 2011

Godmorgon, jag känner mig lite piggare idag men hela natten har jag legat och chippat efter luft som en guldfisk, haha hu det var hemskt! Har precis fått i mig en god frukost och nu tänkte jag mysa ner mig i soffan framför en bra film. Imorgon måste jag ta mig till skolan eftersom att vi har nationella i engelska, det ska nog gå bra :) Har inga större planer för resten av veckan, mer än att bli frisk.


Godnatt ♥

Gaaah, Jag är så himla sjuk!! Åkte in till stan förut eftersom att jag skulle gå en kurs som inte gick att avboka och efter det tänkte jag stanna i lägenheten och ta mig till skolan imorgon. Men nej det gick bara inte, så jag satte mig på bussen hem till mami och papi igen. Kom hit för en liten stund sen, tänkte krypa ner i sängen snart och förhoppningsvis sova bort sjukheten. Godnatt finisar ! ♥


From the H to the M


2a maj 2011

Jag ligger hemma, känner mig helt död. Hade ju lite ont i halsen och började bli riktigt förkyld i lördags. På kvällen, på valborg var vi ju ute hela kvällen och det var riktigt kallt och det gjorde nog inte saken bättre. När jag vaknade igår hade jag feber, åkte hem och låg däckad resten av dagen. Så ingen skola för mig idag och förmodligen inte imorgon heller.. men på onsdag måste jag dit eftersom att vi har nationella i engelska. Jaja nog om mig, Jag hoppas att ni har en grym dag i skolan, på jobbet eller vart ni än håller hus :D !


Ahhh, sliten!

Jag är hemma på landet hos mami och papi igen. Hade en kanon kväll igår med mycket kul folk, kvällen slut var lite oväntat men det är sånt som händer ;) Nu ska jag krypa ner under en filt i soffan, kvällens partajande gjorde inte förkylningen bättre precis, men vad gör man inte. haha.. Det togs inte bilder igår, eller någon var det säkert som fotade men inte jag, orkade inte bära runt på systemkameran..tyvärr. Ha en bra eftermiddag/kväll! ♥


RSS 2.0