Hej. Jag har gröna ögon. Hejdå


Elin Sandelin (jag)


8 dagar



ser inte det här helt underbart ut?
Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag landar i Thailand, är så sjukt spännd över den här resan, tror att det kommer bli massa nya upplevelser, spännande utflykter, sköna dagar i solen, två härliga veckor helt enkelt :)

Lördagen den 27 November 2010

Gud så fort tiden går, November är snart slut och jag lämnar Gotland om 9 dagar :D Och åker till thailand om 10, ska bli så jävla härligt!

Idag är det i alla fall lördag, har hunnit med en sväng på stan med mamma, köpte lite julklappar till kusinerna och så.
Ska bara hoppa in i duschen nu sen åker vi till min kusin Tilde som har fyllt år, det blir en mysig lördag kväll med släkten :)

Puss ♥


.

Oj oj oj, dålig uppdatering!
Har helt enkelt inte orkat att blogga bara.. slänger nog in ett inlägg eller två imorgon :)
Ha en underbar helg!

P-p-prosit

Sitter här i soffan och kollar på Halv åtta hos mig och nyser.. vill verkligen bli frisk tills vi åker.
Imorgon blir det skola och sen dans på kvällen :)


Elin Sandelin (
jag)
Canon EOS 1000 D

Skolan

Sitter i skolan nu och jobbar med mitt arbete om A Non Smoking Generation... lite sådär småtråkigt.

Det enda som finns i mitt huvud just nu är att jag åker till Thailand om 15 dagar, det är ju lite mer än två veckor men alltså har typ resfeber redan nu, knas men sant ;) Längtar så in i HELVETE!



Nose

Jag vill så gärna pierca mig i näsvingen, men för det första vet jag inte om jag vågar och för det andra; tänk om jag gör det och nte blir nöjd då har jag slängt dom pengarna åt helvete..

Snyggt eller inte?


21 November 2010

Nu är det redan söndag igen och min förkylning har blivit ännu värre..
Tänkte ta en lång och skön promenad om det bara kunde sluta regna men annars blir det nog bara att ta det lugnt fram tills kl halv 5 när jag ska träna mina söta småtjejer :)



Elin Sandelin

Sitter hemma i Lärbro efter en lång dags dansande på Gråboskolan.
Nu ropar mamma att maten är klar, mums! det blir en sitta hemma och mysa kväll med familjen.. är ju så sjukt förkyld :(  Puss ♥


farsdagsbilder


Förkyld

Förkyld som bara Fan! Hu vad jag hatar det, och jag åker ju om tre veckor och då vill jag inte vara sjuk..
Försov mig idag, såklart.. vaknade på fel sida och märkte att bussen gick om 3 minuter plus förkylningen, härligt!
Kom i alla fall till skolan vid 10 och då blev jag genast på bättre humör när jag fick träffa tjejorna :) hade idrott efter lunch och sen slutade vi.


farsdag

Godmorgon Farsdag!
Jag ska bara hoppa in i duschen nu och sen åker jag och mamma till morfar och fikar där, sen ska vi handla något gott att äta ikväll och senare laga en fin middag till pappa när han kommer hem från jobbet :)

Puss ♥


Springa eller cykla?

När morbror och kusinerna gick ut genom dörren kom pappa in, det vart en trevlig fika med dom och nu ska jag antingen ut och springa eller cykla på träningscykeln.. kan inte riktigt bestämma mig :)

Imorgon är det fars dag och jag tror att jag ska bjuda min pappa på middag, vad ska ni ge era pappor?


clothes and accessories

lite nytt som ska beställas.




Velbon DF-60 F

Godmorgon den 13 November.
Det är 3 dagar sen jag fyllde år men igår fick jag mitt stativ och jag är heltnöjd! :D 

Just nu är min morbror och tre av mina kusiner här och klipper sig, blir väl lite fika med dom sen och senare ska jag ut och springa och efter det blir det ett varmt och skönt bubbelbad.


Velbon DF-60 F

Icecream and fruit

Blir ett snabbt inlägg mitt i IDOL, är hemma på landet ikväll och har en mysig hemmakväll.
Nu ska jag äta glass och frukt. MUMS!

Kofta


199 :-  H&M

Veckan

Jag kom precis hem till lägenheten efter en dag i skolan och efter det en runda på stan.
Köpte en jättemysig kofta :D

I söndags kväll kom i alla fall Bea till mig och vi pratade och hade det mysigt, i måndags skulle vi jobba på rockturnén i slite med skolan men vi lyckades komma på en buss som inte gick över slite.. haha. så vi fick hoppa av i othem och vänta på att våran lärare anders hämtade oss, det blev mycket skratt under tiden :p
När vi hade slutat åkte jag med Bea hem till rone och sov där, och i tisdags jobbade vi på rockturnén i Hemse.. sen åkte jag hem till lärbro. Igår fyllde jag år och idag har det varit en jätteskän dag i skolan eftersom vi bara var 3 stycken där :)

Bilderna från rockturnén;





Underbart

Min födelsedag har varit underbar, massa trevligt folk, god mat, fina paket :)
Och min snälla mamma sa att jag kunde få åka med henne in till stan imorgon så att jag slipper åka in till lägenheten ikväll.
Nu har jag en riktig huvudvärk så jag ska krypa ner under täcket och somna till en bra film, godnatt! <3

Fira fira fira, mig mig mig

Släkten har varit här i några timmar nu och ätit smörgåstårta och så, några har redan åkt hem men dom flesta är ännu kvar.. har så himla stor släkt så att det blir lite jobbigt efter ett tag, därför smet jag undan lite för att blogga ;) av släkten har jag fått ett kamerastativ som jag ville ha :D och massa pengar som jag tänker spendera i Thailand, och jusste fick massa GODIS också :D haha.


ett lyckligt födelsedagsbarn

Min Dag!

Idag är det min dag, MIN födelsedag :D Jag vaknade imorse av att mamma och pappa sjöng för mig och jag fick min dator i paket, sen dess har jag bakat tre kladdkakor, gjort två smörgåstårtor och städat igenom hela huset, duktigt tycker jag! Ikväll kommer släkten och firar mig, mysigt ;)

Äventyr

Hemma i Lärbro efer två dagars äventyr med Bea, haha måndagsmorgonen var inte så himla lyckad om jag säger så ;) skriver mer om vad som hände imorgon. Och mer om rockturnén också :)

Idag är det den 9 November.. det betyder att jag fyller år IMORGON! :D

Köttbulle

åh jag är så grymt hungrig, pappa ska jobba så jag sitter och väntar på mammas stuvade makaroner och köttbullar, så otroligt skönt att slippa laga mat själv :) MUMS!


godmorgon eller något

Nu är klockan 14.00 och jag har inte gjort något klokt alls idag.. sov länge, åt frukost sent och fassnade framför reprisen av IDOL även fast jag redan sett det :p
Ska städa undan lite i mitt rum och plugga lite innan Bea kommer hit ikväll :D


Elin Sandelin & Beatrice Jakobsson


räknar dagarna

Nu är det;


4 dagar till min födelsedag

31 dagar till Thailand

48 dagar till julafton

55 dagar till nyårsafton

56 dagar till 2011


den 6 November 2010

Idag sov jag länge, alltså riktigt länge :)
Vaknade pigg och utvilad, hela dagen har jag bara tagit hand om mig själv, riktigt skönt! Pappa har precis åkt iväg till jobbet och mamma lagar mat åt henne, syster och mig, blir bara en skön hemmakväll och imorgon kommer Bea och hälsar på i mitt hus på landet för första gången.

Hamnplan5

Jag hade en kul kväll med Bea och Emma igår, vi dansade rent ut sagt arslet av oss på Hamnplan. haha :D
Innan vi drog dit förfestade vi med MAX-mat och rosévin.
En helt klart lyckad kväll! Kom i säng vid 04.30 och gick upp pigg och glad till skolan vid 06.30.



home

Hemma igen efter en dag i skolan, faktiskt en ganska lugn dag så det var skönt :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, äta och sen drar jag bort till Bea och är där med några och ikväll blir det partaj på Hamnplan5. Puss!




Boots


@DinSko


Igår när vi var på stan hittade jag dom här snyggingarna på DinSko och jag köpte dom :D
Dom ser inte så snygga ut på den här bilden men dom är grymt snygga på.
DinSko 499 :-

Emelie ♥

Jag har precis varit och lämnat av Emelie vid sin skola och kommit tillbaka till lägenheten, vädret är verkligen hemskt idag och promenaden till hennes skola som brukar ta ungefär 20 minuter tog idag 30 för att det regnade och blåste motvind som bara fan, inte okej!

Vi hade i alla fall en jättemysig kväll i går, vi åt först på MAX. haha. Sen gick vi en sväng på stan och kollade lite i affärer. Efter det gick vi till lägenheten och kollade på film och bara hade det mysigt. :D


♥ Bags

Jag behöver en ny väska och jag tycker den här är snygg, vad tycker ni? :)


fyfan

Haha, jag blev så jävla rädd nyss.. jag satt och kollade på film och skrev lite så hör jag hur det knackar på fönstret och då kollar jag upp men sen inget, sen knackar det igen och då ser jag en hand. FYFAN vad rädd jag blev, men det var bara dumma Christoffer som skulle skrämma mig lite. haha. jävla jävel!

RSS 2.0