DIP DYE INSPO


29e Juni 2012

Herregud snart är hela Juni också slut?! Jag har inte gjort något annat än att jobba, måste verkligen få igång det sociala lite igen. Idag har jag jobbat hela dagen och nu har jag hela 2 dagars ledighet. I helgen ska jag hälsa på farmor och farfar som jag inte träffat på ett tag.
 

26e Juni 2012

Hej puddingar! ♥ Jag är hemma efter en heldags jobb och är helt slut.. men glad ändå :D Ska fixa till lite mat och sen mysa ner mig i soffan. Börjar vid 6 imorgon bitti igen så det blir tidigt i säng ikväll. Puss!
 

MIDSOMMAR 2012

I år firade jag Midsommar tillsammans med familj och släkt eftersom att jag jobbat hela helgen. Har haft en otroligt mysig midsommarhelg i alla fall och bara myst och umgåtts med världens finaste människor!

 
 

Wanties från STYLEGODIS

Här är tre snygga wanties från StyleGodis. Underbart!


15e Juni 2012

Hej snyggingar! Jag tog en riktigt lång sovmorgon idag, vaknade för undefär en timme sen och har precis ätit en rejäl frukost. Nu ligger jag i soffan och degar.. vädret är inte särskilt roligt idag, grått och mulet.

Jag försvann lite från bloggen i onsdags efter lunchen och det berodde på att jag åkte 1,2 mil på inlines, lagade mat snabbt och vid midnatt åkte vi till min morbror för att skjuta lite gevär, sätta upp roliga skyltar och tjoa och tjimma lite eftersom att han fyllde 40 år, det kanske tycks lite konstigt för några av er men det är en tradition som funnits i våran släkt i biljarder år, haha :p



Lunch

Lyxar till det lite såhär första dagen på sommarlovet med hembakta knutbullar till lunch, fyller dom med ost, gurka och tomat och till det ska jag mixa ihop en smoothie. Mums!


13e Juni 2012

God morgon! :D Det är första dagen på sommarlovet och vädret är underbart! Jag har precis ätit frukost ute på terassen och tänkte ta med mig en filt och en bra tidning ut och lägga mig i gräset och njuta av värmen. Ni som inte slutat skolan ännu får ha en grym dag, snart är det eran tur! Puss.


Summer Inspiration


we♥it


NY HEADER SAMMA ELIN

Jag har precis bytt ut min header, kände att bloggen behövde en ny touch av sommar! :) Har också gjort bloggen lite smalare och därför kommer bilder i gamla inlägg vara ytterst lite kapade, som ni ser på bilden i inlägget under. Hoppas ni gillar den!


12e Juni 2012

Hello! ♥ Idag har jag haft skolavslutning, det har varit en underbar och fin dag men blir också ledsen när jag tänker på alla fina människor som gått ut och som faktiskt inte kommer stå där, taggade för ett nytt skolår när vi börjar igen i Augusti. Men vafan, nu har jag SOMMARLOV! :D


Dagens


E.L.F COSMETICS

HJÄLP! Jag är på jakt efter nytt smink. Har testat en hela rad olika foundations och puder men letar fortfarande efter de där perfekta. Har hört att mineralsminket från E.L.F ska vara bra, någon som har någon erfarenhet utav det och kan rekomendera vilka produkter som är bra? :)



11 Juni 2012

Hej på er och HERREGUD. Det är skolavslutning imorgon, jag slutar 2a ring, helt sjukt.. det känns som om det var igår när jag stod utanför nya högstadieskolan i nyköpta kläder och skulle börja 7an! Det är självklart otroligt skönt att jag har två månaders sommarlov framför mig, trots att jag kommer jobba 6 dagar i veckan. Men det som gör mig mest ledsen är människorna som jag träffat dagligen i två år försvinner, inte försvinner ur mitt liv men liksom.. försvinner. Förra året kändes det inte lika jobbigt eftersom att det bara var ett fåtal personer i trean på skolan som jag kommit riktigt nära. Men nu, nu är det betydligt många fler underbara människor som går ut. Åh jag kommer sakna dom! ♥



5e Juni 2012

Hej på er! Hur är läget då? Jag mår jättebra :) Tänkte berätta lite kort om vad jag gjort dom senaste dagarna. I söndags åkte Bea och jag in till stan för att se treornas bal, har var så himla fina i år också. Vi kom hem till landet vid 7 och några timmar senare däckade jag i sängen. I måndags åkte hela klassen till Naturum för att fixa våran utställning. Efter skolan följde jag med Bea hem och vi mös runt hela kvällen. Idag skulle vi inte ha någon lektion på förmiddagen så vi tog sovmorgon men precis när vi skulle ta bussen till skolan fick vi reda på att eftermiddagslektionen också var inställd. Vi åkte till skolan i alla fall för att fixa lite småsaker innan vi satte oss på bussen hem.


2a Juni 2012

Hello! :) Jag kom precis hem från jobbet, har jobbatr hela dagen och nu ska jag mysa ner mig i soffan med en filt. Fy vad kallt det är ute! Lite senare ska jag iväg och sjunga. Det kommer upp lite bilder från veckan som gått senare :) Puss!


Svalde hjärtat

Ser ni att jag har som ett vitt hjärta på tanden? Det är vad som blev klar efter mitt tandsmycke, som jag nyss svalde? (?!) när jag åt mat.. Jag gillade verkligen det och det känns kasst att det bara satt där i ett par månader!


THE RETURN OF THE MONSTER BURGER

Möt min nya tröja från Carlings, fyndade den på Drottninggatan för 249 kronor. :D


1a Juni 2012

1a juni, SERIÖST??! Tiden går så sjukt fort. Första dagen i månaden bjuder i alla fall på regn och rusk, men solen börjar äntligen titta fram mellan molnen så jag hoppas på en fin kväll! :)

Början av veckan har bjudit på massa skoltimmar och bra umgänge, hängde med Elias i måndags, och med Bea i tisdags. I onsdags gick Bea och jag upp tidigt för att ta båten till Stockholm med två härliga grabbar för en dags shopping och lite fotografering. Det blev mest av det första eftersom att storstaden bjöd på mindre fin väder.. Vi landade i våra sängar hemma på Gotland vid 1-tiden. Igår tog vi sovmorgon innan jag tog mig hem till landet och jobbade kväll. Idag bjöd skoldagen på idrottsteori och Expo. Nästan alla kurser är avklarade, håvade in ett VG på naturkunskapen så det känns bra. Ikväll ska jag mysa hemma med min papi, det var ett tag sen vi träffades nu! ♥


RSS 2.0