NEW IN


Poncho med fransar - Åhlens, 199 kronor.


Halsduk - Åhlens, 199 kronor.


Ett till exemplar av favoriterna - Åhlens, 49 kronor.

 
Blus/Linne - BikBok, 149 kronor.


Transparent skjorta - BikBok, 199 kronor.


Rensar garderoberna

Jag har precis rensat mina garderober. Det tog ett par timmar att ta sig igenom allt.. haha. Men nu är jag äntligen färdig och har rensat ut en hög med kläder som jag aldrig använder. Det känns bara onödigt att ha dom i garderoben när dom inte kommer till användning. Då kan lika gärna någon annan som har mer nytta av dem få dom! :)




Thailand 2012 #4


31a Januari 2012

God morgon! Idag är det den sista Januari. Helt sjukt vad fort tiden går. Dagarna bara springer förbi i rasande fart.. Jag är hemma från skolan idag också, det kändes onödigt att åka dit och smitta alla andra också. Då skulle det bara gå runt i klassen sen och göra alla sjuka gång på gång.

Sitter framför ett avsnitt av Extreme Home Makeover och äter frukost. Det är sjukt hur mycket folk det finns ute i världen som verkligen behöver hjälp.. Hade jag den inkomsten hade jag lätt gjort något för att hjälpa andra. Jag säger inte att pengar är ett måste för att hjälpa. Det kan räcka med ett "hej" för att hjälpa någon i sin vardag. Men ja.. ni förstår vad jag menar.


Ha en underbar kväll!

Nu har jag fixat färdigt mina naglar helt. Det blev en hallonröd färg på både händer & fötter. På fingernaglarna fäste jag små stjärnor. Det blir en söt liten touch! Resten av kvällen ska jag mysa i soffan i min OnePiece med en kopp rabarberte. Ha en underbar kväll! ♥


CHOKLADBOLLAR

Jag fick ett enormt sötsug och chokladcravings (är ju tjej, hah.) Så jag ställde mig och gjorde chokladbollar i stora lass. Dom står i kylen nu och vilken sekund som helst ska jag springa ut i köket och trycka i mig några stycken, haha.




Gillar du min blogg?
FÖLJ MIG VIA BLOGLOVIN HÄR!


Bättre än orginalet


Favoriter från MONKEYSTORE.SE



MONKEYSTORE.SE


30e Januari 2012

God morgon! Hur är läget med er? Fortfarande lite krassligt här. Vaknade med bultande huvudvärk också så jag stannar hemma idag. Vilar mig i form och går till skolan imorgon.
Ska bara ta hand om mig själv idag. Tänkte ta ett bubbelbad. Med hårinpackning & ansiktsmask. Fixa naglarna i någon somrig färg som matchar det återstående av solbrännan.




NIKE AIR PEGASUS 28

Mina nyköpta Nike Air Pegasus 28. Dom skönaste träningsskor jag någonsin haft på mig. Herregud! Den här modellen är vårmodellen 2012, jag tycker att färgerna är superfina och dom passar verkligen min personlighet. Underbara skor! 1200 kronor.


Thailand 2012 #3


PW

Det var otroligt skönt med en powerwalk på 7 kilometer i det fina vintervädret. Börjar vänja mig mer och mer med kylan men det är fortfarande sjukt stora kontraster jämfört med Thailand. Har redan börjat kolla på en resa nästa år med bästis, haha.

Nu ska vi tapetsera, fondväggen kommer upp idag i alla fall :D


29e Januari 2012

God morgon! ♥

Hur är läget? Här är det lite krassligt. Vaknade med en rinnande näsa och en borttappad röst. Därför blev det inget jobb idag. Istället tänkte jag ta en promenad i solskenet och sen ta det lugnt här hemma resten av dagen.


Renovering på G



Nu är renoveringen av mitt rum igång. Det blev tyvärr ingen tapetsering idag på grund av att det var ganska mycket som behövdes spacklas & slipas. Men imorgon börjar vi tapetsera fondväggen i alla fall :)

Känner mig inte riktigt hundra ikväll, lite huvudvärk & hosta.. Därför blir det en lugn kväll hemma med god mat och massa mys i soffan. Ha en underbar lördagskväll! ♥




Shopping Thailand #2


28e Januari 2012 - Glad tjej

Heeeej! Jag har precis kommit hem från jobbet och hoppat i mjukisbyxorna. Det är ju trots allt lördag ;) Med mig hem hade jag ett paket som verkligen gjorde min dag. Min nya kamera! :D Så glad för att den äntligen kommit. Ska bara sälja min 1000D och sen är det bara att köra med den nya fina 600D. ÅHH!


Shopping Thailand #1



Jag lyckades få med mig två par Converse från det gigantiska köpcentrumer Central Festival i Phuket Town, Thailand. Ett par vita med grå/gröna snören och silvriga detaljer & ett par svarta i skinn med guldiga detaljer.
Priserna på Converse i Thailand är ungefär det halva som här hemma.


DETAILS OF THE DAY


Waynes

Fikar med Lucas på Wayne's eftersom vi slutat tidigt och har flera timmars dötid på stan. Puss!


27e Januari 2012

God morgon! :) Kom precis till skolan och insåg att jag har hela klassrummet för mig själv, hela dagen! Känner mig pigg & alert också eftersom att Elias bor på andra sidan vägen från skolan, så man kan sova riktigt länge. Skönt att kunna ramla in i klassrummet en minut innan man börjar.


Elias

Nu hänger jag med pojkvännen resten av dagen :) hörs imorgon. Puss!

Favoriter från URBAN OUTFITTERS


26e Januari 2012

God morgon! ♥
Kom precis till skolan, känner mig faktiskt riktigt utvilad idag. Lite fräsch liksom, hah. Ska rama in dom sista bilderna idag och montera panoramabilderna. Sen är det bara hängning kvar. Känns kul och spännande med en liten utställning :)
en gammal bild i brist på annat.

underbar eftermiddag

Hej! :) Kom precis hem efter några timmar hos farmor & farfar. Vi catchade upp, pratade massa om thailandsresan och vad som hänt sen vi sågs sist. Fikade massa, herregud!.. fika i mängder, stora mängder. haha.

Nu ska jag hjälpa pappa med maten & sen väntar sängen. Ny skoldag, nya tag imorgon.


Thailand 2012 #2


träningscykel

I somras var jag så himla duktig och sprang flera gånger i veckan. Tränade i stort sett hela tiden när jag inte jobbade. Men sen kom hösten och vintern med mörka, gråa, kalla kvällar. Då var det bara dansen som höll igång den här lata kroppen..haha. Måste verkligen få igång träningen igen! Dansen börjar igen nästa vecka men jag börjar redan nu! Har precis cyklat 5 km på träningscykeln så nu väntar duschen och sen ska jag göra mig klar för att åka till farmor och farfar. Där säkert massa gott fika, perfekt med en kaloribomb efter lite träning ;)


25e Januari 2012

God morgon babes! Hur är läget? Allt är bra med mig, vaknade tidigt imorse.. pigg och utvilad :) Är ledig idag, ingen skola som vanligt men inte heller något jobb. Därför tänkte pappa & jag åka och hälsa på farmor och farfar eftersom att farfar fyllde år förra veckan när jag ännu var på resande fot. Ska börja med frukost, havregrynsgröt med lingonsylt + ett glas juice. Mums!


Thailand 2012 #1


blir så irriterad.

Har försökt ladda upp massa bilder från Thailand hela dagen. Men det går varken i skolan eller hemma.. blir så irriterad! Får helt enkelt se om det går bättre senare ikväll. Nu ska jag äta bullar. Hej!




Spring 2012 - Florals & Pop Color

Åh så fint med färg! Bilderna kommer från BikBok's vårkollektion.

24e Januari 2012

God morgon solstrålar! :) Jag har precis landat i skolan och börjat pilla lite med mina bilder som nästan är klara för utskrift. Som det matvrak jag är längtar jag redan till lunch, hah! Tror det var spaghetti och köttfärssås idag, galet bra jämfört med gårdagens pyttipanna. HU!


Myser i soffan

Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Det tar ett tag att ta sig hem nu när jag bor hemma. Med två olika bussturer tar det ungefär 2 timmar att ta sig hem från skolan. När jag kom hem var jag frusen från topp till tå.. hu vilket väder! Det är mysigt med snö, men kylan är överskattad. Tror att min kropp ännu är anpassad efter 40 grader och solsken.
 Har precis hoppat i mjukisbyxorna, tvättat bort sminket och myst ner mig under en filt i soffan. Vi ska snart börja med maten här men funderar på att göra chokladbollar innan, är så himla sötsugen efter 2 veckor med ris.. haha.


Dagens

Blus - ESPRIT, Jeans - H&M, Boots - Ellos.

STREETSTYLE


22a januari 2012

Hej! :) Jag har precis kommit hem till landet efter en mysig lördagskväll hos Elias, eller rättare sagt hos hans mormor och morfar. Igår kväll åt vi mat där och sen kollade vi på en massa gamla filmer från 70-talet. Sjukt mysigt!

Idag har vi städat ur det sista ur lägenheten. Känns lite sorgligt att flytta ut nu efter 1 och ½ år. Men nu bor jag hemma några veckor innan jag intar mitt nya boende.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför Hälsoresan. Imorgon ska jag se till att få upp en bildbomb med bilder från Thailand och ett inlägg med det jag köpte i Thailand :) puss!


Gårdagens


Jeans - Lee (köpta på Central Festival i Thailand), Linne - Central Festival.


21a Januari 2012

Godmorgon! ♥ Idag lyckades jag i alla fall sova till 06.30.. jag kan inte minnas att min kropp hade så svårt att ställa om sig förra gången vi kom hem. Men nu har det gått flera dagar och jag är ännu helt död runt 18 på kvällen och vaknar hur pigg som helst runt 3 på natten.

Tänkte i alla fall berätta lite om vad vi gjorde dom sista dagarna i Thailand som aldrig kom upp här på grund av den dåliga internetuppkopplingen.

Söndagen den 15e Januari. Vi hängde vid poolen och en stund på stranden på förmiddagen. Efter lunch blev vi uphämtade och skjutsade till nationalparken i Khao Lak och där ligger Sairung Elephant Camp. Där skulle vi rida elefant och bada med elefanterna i en sjö. Vi blev tilldelade varsin elefant, mamma & jag fick det största hannen men dom största betarna jag någonsin sett, hah :p Vi fick rida en halvtimme innan det var paus och ett stopp för att kolla på The Elephant Waterfall. När vi skulle upp på elefanterna igen och rida ännu en halvtimme frågade våran mahutt (elefantens ägare, tränare) om jag ville rida precis bakom öronen, alltså direkt på elefanten utan stol. Det var en sjuk upplevelse, helt underbart! När vi kom tillbaka till "lägret" började det ösregna så vi hoppade in i bilen och åkte till sjön där vi skulle bada med våran elefant. Tråkigt nog slutade det aldrig regna så jag kunde inte plocka fram kameran. Men en i gänget badade inte så hon tog lite bilder. Trots regnet kastade vi av oss kläderna och gav oss ut i elefantsjön i bara bikini. Jag fick samma elefant som jag ridit på tidigare. Mahutten fick elefanten att doppa sig, lägga sig på sida och spruta vatten. Alltså ni förstår inte vilken upplevelse det var, jag har aldrig varit med om något liknande.. det var så jävla häftigt! Vi lämnade Nationalparken och åkte till marinkårens sköldpaddsuppfödning för att kolla på omhändertagna sköldaddor från 15 dagar upp till stora på över ett år. Tillbaka på hotellet gjorde vi oss i ordning och gick ut och åt.

Måndagen den 16e Januari. Hela måndag förmiddag hängde vi vid poolen, solade och badade. Vid lunh tog vi oss bort till Memories Beach Bar.. åt mat och badade på stranden precis nedanför. Efter lite mer häng vid poolen gjorde vi oss klara för middag. När vi kom tillbaka till hotellet gick Fredrik & jag bort till Memories, beställde in dricka och umgicks med personalen hela kvällen. Det är verkligen ett underbart gäng som jobbar där och dit ska jag definitivt tillbaka.

Tisdagen den 17e Januari. Vi blev hämtade vid 8 på morgonen och åkte till andra änden av stranden. Där väntade en longtailbåt på oss som skulle ta oss till Thaplamu Pier för snorkling, bad & lunch på en privat strand. Vi åkte båt ungefär en timme innan vi stannade till för att kolla på små apor, har ingen aning om vad dom heter men dom såg ut som Herr Nilsson ;) Sen åkte vi vidare för att snorkla, men när vi kom i vattnet såg man absolut ingenting, tre dagar tidigare hade det varit jordbävning i Indonesien så havet var oroligt och helt grumligt på grund av det. Just då tapade man humöret lite med det steg snabbt igen när vi kom till den fina privatstranden, fick lunch och mata och se tusentals strandkrabbor. Vi kom tillbaka till hotellet på eftermiddagen och då tog vi vara på den sista dagen med sol och bad. Innan vi gick iväg och åt på Memories fixa mamma & jag naglarna på stranden. När vi ätit gick dom andra tillbaka till hotellet och packade färdigt men Fredrik & jag ville göra något roligt sista kvällen så vi stannade kvar hos gänget vid baren och hängde där med dom i några timmar innan vi var tvugna att säga hejdå och gå tillbaka till hotellet.


20e Januari 2012

Hej! :D Sitter i skolan och pillar lite med mina bilder. Har lugn och ro för mig själv inne i fotostudion eftersom att mina vänner inte vill umgås med mig på grund av att jag är så himla brun. Dom flyr som antiloper från en tiger. hah.
Efter skolan åker jag direkt hem till landet och landar på soffan. Min kropp är fortfarande så himla seg och inställd på Thailandstid. Puss!

19e Januari 2012 - Home Sweet Home

Tja! Jag har precis vaknat i min säng hemma hos mamma & pappa. Är fortfarande lite seg efter tidsomställningen.. Vi blev upphämtade på hotellet klockan 04.10 igår morse och åkte buss ungefär en timme till flygplatsen. När vi tagit oss igenom alla säkerhetskontroller hade vi en massa dötid på flygplatsen som aldrig tog slut. Till slut lyfte vi och landade på Arlanda 12 timmar senare. Vi stannade och åt i Kista innan vi rullade ner mot Nynäshamn och båten. Där hade vi ännu mera dötid att slå ihjäl.. vi satt i bilen i drygt två timmar och jag tror aldrig jag frusit så mycket i mitt liv, började packa upp väskan för att hylla över mig kläder, haha. Vid det laget hade vi varit vakna i över ett dygn så jag däckade i en stol på båten i tre timmar. När vi var hemma var klockan typ 01.00 svensk tid men då kunde jag ju självklart inte sova eftersom att kroppen är inställd på Thailandstid. Somnade i alla fall tillslut och vaknade nu :)

Uppdateringen dom sista dagarna der nere var inte allt för bra eftersom att internet var så segt. Plus att vi bara njöt av dom sista dagarna och gjorde massa utflykter (berättar mer sen!)

Nu ska jag äta frukost.. MASSA frukost! :D


14e Januari 2012

Hej! :) Är allt bra? Jag har det underbart här i Thailand, njuter som bara den!

Igår låg vi på stranden hela dagen, det var runt 36 grader i skuggan. På kvällen firade vi Mia, min morbrors tjej. Det gjorde vi på en av hotellets mysiga strandrestauranger precis i strandskvalpet med tårna i sanden. Det var också middagsunderhållning nere på stranden. Thaiboxning. Har aldrig sett det förut, så det var en häftig upplevelse. Även fast två små taniga thaikillar endast iförda shorts som står och sparkar och slår på varandra som två ungtuppar inte riktigt är min grej, men det var en upplevelse! ;)

Den här dagen har börjat med KAOS! Vi hade bokat en minibuss på hotellet som skulle köra oss till skolan här i Khao Lak, så att vi skulle få se den thailändska skolan och träffa barnen. Men när vi kommer dit står det millitärer utanför att säger att vi inte för komma in just idag för att det är Barnens Dag här i Thailand. Efter det skulle vi åka till ett tempel och kolla in munkarnas kultur. Då kör chaffisen (som för övrigt inte förstår ett ord engelska) oss ut in the middle of nowhere och frågar om vi vill åka bambuflotte.. haha nej? TEMPEL! Till slut kom vi fram till templet och gick runt där och kollade i en timme, men ingen munk inom synhåll.. Efter det skulle vi åkte till ett sköldpaddsakvarium men då körde han oss tillbaka till hotellet. Aja vi fick se ett tempel i alla fall.. utan munkar.

Vi håller oss på hotellet resten av dagen, haha.. nu väntar lunch! :D Puss!


11e Januari - Khao Lak

Kvällen är ung här i Khao Lak och jag sitter med datorn i Lobbyn eftersom att det bara är här internet funkar.

Imorse åt vi frukost och tog ett sista dopp i poolen på hotellet i Karon, sa hejdå till en vän och packade in oss i en buss och åkte mot Khao Lak vid lunchtid. Vi kom fram till det nya hotellet efter 2 timmar, checkade in och chillade en stund i lobbyn. Efter en fartfylld vecka i Karon kom vi till den absoluta motsatsen. Det är lugnt och fridfullt. Själv tycker jag att det är perfekt att få lite av varje precis så här som vi får. Här är sanden heöt kritvit, det är 20 meter mellan poolen och havet. Rummen är sprillans nya och sjukt fräsha. Det finns inte alls många solstolar, barer och restauranger nere på stranden här på grund av att Khao Lak var stället som blev mest drabbat av Tsunamin 2004. Men det är inget minus, snarare ett stort plus. Inga försäljare som springer efter en vart man än går, inget tjo och tjim överallt. Det här kommer bli en underbart avslappnad vecka men sol & bad, relaxing och fulländad njutning.


10e Januari 2012 - Sista kvällen i Karon

Go' kväll snyggingar! vi har precis kommit tillbaka tillhotellrummet efter våran sista kväll här i Karon. Vi har haft en underbar vecka här med mycket sol & bad, shopping, vi har träffat massa fina människor och bara haft det allmönt bäst! Imorgon vid halv 12 går en buss härifrån hotellet som tar oss till Khao Lak. Där väntar nya äventyr och förhoppningsvis en lika underbar vecka som den vi haft här på Karon.

Godnatt ♥




CENTRAL FESTIVAL

Hej hej hej! :D det är redan den 9onde januari? Vi har snart varit här en vecka och har bara halva semestern kvar.. bara ;)

I lördags åkte vi tillbaka till stranden vi bodde på förra året, Kamala. Det var underbart att få träffa människorna vi fick kontakt med förra gången.. jag blev så himla paff över att dom ens kände igen oss när vi bara gick förbi, det går ju några hundra tusen människor förbi på stranden varje dag. Men dom kom springandes mot oss med stora leenden. Vi badade, tog thaimassage, pratade och catchade upp med lokalbefolkningen. Jag måste säga att jag gillar Kamala mer än Karon, det är liksom mindre och mysigare med många restauranger på stranden. :)

Igår hängde vi vid poolen på förmiddagen och gick till stranden på eftermiddagen.

Nu sitter jag i hotellsängen och gäspar, klockan är snart 23.00 här. På eftermiddagen idag åkte vi in till Phuket Town till ett gigantiskt köpcentrum som heter Central Festival. Shoppade loss som galningar. Bland annar Converse som man får så mycket billigare här än hemma även fast det är äkta vara.


7e januari 2012

Godmorgon! :D Klockan är 08.25 här i Thailand. Vi har precis vaknat och ska gå ner och äta frukost. Det är något speciellt med hotellfrukost utomlands, eller hur? Hemma äter jag nästan ingen frukost alls men här med all färsk frukost och massa godsaker skulle jag kunna sitta flera timmar, haha.

Idag blir det häng vid poolen på förmiddagen och sen tar vi en Tuktuk till en annan  strand som heter Kamala, det var där vi bodde förra året. Vi åker tillbaka och ser om det förändrats något, hälsar på lite människor vi fick kontakt med förra gången, badar och tar thaimassage.




Vi kollade runt i lite "butiker" när vi gick hem från middagen igår, då köpte jag en bikini jag kollat på länge men i en lite annan modell. Jag tycker det är så himla roligt att USA-flaggan har blivit så poppis. För ett år sedan när jag köpte mina skor var det nästan ingen som använde USA-kläder men nu ser man det överallt! :)


6e Januari 2012

Heeej! Jag har det underbart här i Phuket Thailand. Vi har haft solsken och runt 35 grader hela dagen. Idag blev det poolhäng hela dagen eftersom att alla inte känt sig på topp. Nu har vi precis gjort oss klara för att gå iväg och äta på en mysig strandrestaurang. Tänkte slänga upp lite bilder från igår.

 

Thailand - 5e Januari 2012

Hej snyggingar! Ska bara göra ett snabbt inlägg innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar för middag.

Idag har vi haft en underbar dag med strålande solsken och runt 40 grader. Vi låg vid poolen hela förmiddagen sen gick vi ner på stan en sväng och åt middag. Vi har legat på stranden hela eftermiddagen och precis kommit tillbaka till hotellet.


Thailand 4e januari 2012

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig med bloggandet igår. Vi kom till hotellet i Arlanda stad ganska sent så vi stupade nästan på direkten. Åt en god hotellfrukost innan vi packade ihop oss och åkte mot terminalen. 13.30 lyfte flyget och 11 timmar senare landade vi i Thailand, Phuket 06.10 Thailändsk tid. Solen hade precis gått upp och det var 26 grader varmt. Åkte buss en timme till hotellet. Redan då började minnena komma tillbaka, dofterna och sakerna vi såg förra gången vi var här gjorde sig påminda och fick mig att än en gång tänka.. Thailand är mitt land.

När vi kommit till hotellet imorse checkade vi in och bonade in oss i våra fina rum. Bytte om och gick ner till restaurangen och åt frukost. Jetlaggade och lagom trötta la vi oss vid poolen i några timmar innan vi behöve en liten powernap.

Nu är klockan lite efter 22 här och vi kom tillbaka från en promenad och middag här i Karon för ett litet tag sen. Nu ska vi luta huvudet i några timmar innan nya äventyr väntar.


Mot båten!

Nu drar vi oss in till stan, mot båten. Vi är framme i Nynäs lite efter 20 ikväll så vi hörs väl när jag är framme på hotellet eller imorgon bitti :D Ha en underbar kväll!


2a Januari 2012 - Grattis Mamma

Godmorgon snyggingar! Och grattis till världens bästa Mamma! :D
 Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar. Om några timmar åker vi in till stan, tar båten till Nynäs och bor på hotell ikväll. Planet lyfter från Arlanda imorgon lite efter 13. Hör av mig senare. puss! ♥


Färdigpackat

Nu är det allra sista färdigpackat. Bara tandborsten som ska slängas ner imorgon innan vi åker ;) Vi lämnar ju ön imorgon och på tisdag lyfter planet från Arlanda till Phuket - Thailand. Jag har längtat tillbaka så himla mycket eftersom att vi hade en underbar resa förra året, eller ja.. 2010. Jag har datorn med mig så det ska komma upp minst ett inlägg om dagen i alla fall :)


Nytt

Beställde lite nytt till Thailand för ett tag sen och det kom för ett tag sen. Kände att jag behövde lite nytt till sommargarderoben, perfekt att fynda det nu när det är rea på allt sånt :D Allt kommer från H&M



1a Januari 2012

2012 var det ja.. Hade en underbar kväll igår med underbart sällskap. Jag ångrar lite nu att jag inte plockade upp kameran en enda gång under hela kvällen, men men.. vad gör väl det om 100 år :)

Vi hängde hemma hos en killkompis, lagade mat pratade och hade det allmänt bra. Vi spelade spel, ölspelet och jag har aldrig. En stund innan midnatt kom en taxi och hämtade upp oss. Vi åkte ner till hamnen och kollade på fyverkerier, det samlas typ 500 ungdomar där varje år för att fira in det nya året vid tolvslaget. När hela gänget fortsatte kvällen på krogen gick Elias, Leo & Jag upp genom stan, en sväng in på bageriet för att värma oss och sen till donken för påfyllning i grabbarnas magar. Vid halv halv 2 tog vi en svarttaxi hem till Adam igen eftersom att det är totalt omöjligt att få en taxi så dags på nyår. Vi kollade på King Kong innan vi gick och la oss precis när dom andra kom hem.


En bild som blev tagen under kvällen, underbart gäng!


RSS 2.0