Söndagsfrukost

Hej puddingar! Jag sov riktigt länge idag, och det känns som att febern äntligen gett med sig. FINALLY! :D Jag har precis ätit en enorm frukost med gröt, jordnötssmör, banan, äpple och blåbär. Känns som att jag kommer rulla fram i flera månader! 
 
Planerna för dagen är att ge mig ut på en springtur och sen göra mig klar för kalas, min minsta kusin fyller 1 idag.
 

Runda solrosbröd


God morgon Lördag!

God morgon hörrni! Jag vet inte hur många gånger i år jag sagt att jag ska ta tag i bloggen men ändå inte gjort det. Så nu tänkte jag prova att bara säga "Jag ska blogga när jag känner för det och verkligen har inspiration att skriva något" Det känns som att det kan bli lite lättare, som att det inte kommer kännas lika påtvingat liksom. :) 
 
Jag har precis ätit en rejäl lördagsfrukost med blåbär & hallon som jag åt med 1dl vaniljyoghurt och två skivor av mitt hembakta bröd (recept kommer upp här senare) med ost och jorddnötssmör. Mums!
 

6e April 2013

Hej puddingar! Äntligen lördag igen, vaknade hemma i min säng i Lärbro imorse (haha, nu lät det som att jag inte visste hur, men jag är fullt medveten om hur jag kom hit)
 
Jag har haft en grym första vecka i skolan efter lovet, nu är slutet nära.. så sorgligt men samtidigt så jävla kul!! Har i alla fall precis ätit en stor frukost och ska ge mig ut och springa en sväng. Puss!
 
Har lånat bilden från Beatrice.

God morgon!

Jag ligger ännu i sängen eftersom att det är onsdag, min lediga dag. Jag ska ta mig upp snart och göra en rejäl frukost innan jag ger mig ut på en lång pw :)
Todays
RSS 2.0