Some Nights

Godkväll! Jag sitter här i sängen med min lilla My knut och har det bra. Första dagen i skolan efter lovet är avklarad och det har varit en ganska lugn och bra dag :) Vi har mest förberett och riggat för gymnasiemässan som är imorgon och på onsdag. Där alla gymnasieprogram/skolor visar upp sig för 8or och 9or för att dem sen ska kunna göra ett lättare val när det väl är dags. Efter skolan hann jag med en liten runda på stan innan jag fick mysa med en favorit. Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och se på film. Puss!!
 

28e Oktober 2012

Godmorgon! :D Har ni kommit ihåg att ställa tillbaka klockorna en timme? Jag blir lika förvirrad varje gång det är dax, en timme fram eller bak? Gör mobilen det av sig själv eller inte? Haha. Idag är det sista lovdagen för mig så jag ska bara mysa runt i OnePiecen och kanske ta mig ut och springa en sväng, men ni vet hur tungt det kan vara att få tummen ur ibland!
 

Hall of Fame


81 dagar och full av förväntningar

Jag har nämt det på bloggen några gånger förut men för er som missat det ska jag berätta lite kort. Om exakt 81 dagar åker jag till Sydafrika tillsammans med min klasskompis Lucas. Vi kommer att ha praktik där nere i 5 och en halv vecka på ett mediaföretag. Vi kommer bo hos Lucas släktingar i Kapstaden, 300 meter från stranden och precis innanför Nelson Mandelas fängelseö Robben Island.
 
Biljetterna är bokade sedan några dagar och jag har redan börjat planera. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom att det ännu är ett bra tag kvar. Jag är i alla fall sjukt tacksam för att jag får chansen att göra det. För sanningen är att trots att vi betalar hela resan själva hade det aldrig blivit aktuellt utan Lucas kontakter i Sydafrika och utan världens bästa friskola Donnergrymnasiet!
När vi är iväg kommer jag försöka blogga och uppdatera så mycket som det bara är möjligt. Jag är i alla fall övertygad om att vi kommer ha en grym resa med underbara, sjuka, bra och dåliga upplevelser! :D
 
Bilderna är tagna från Google.
 
 

27e Oktober 2012

God morgon! ♥ Höstlovet har satt sina spår och hållt mig vaken in på småtimmarna nästan varje natt. Jag som nästan annars aldrig sover längre än till 9 har sovit till 11, 12 varje dag. Men vafan man har ju bara höstlov en gång om året, och det är ju faktiskt mitt sista någonsin! Idag vaknade jag vid halv 12 med världens magvärk. Jag vet mycket väl att det beror på att jag inte åt någonting överhuvud taget på hela dagen igår, det är inte så att jag hoppar över mat med flit (jag äter konstant annars, haha) men igår kunde jag bara inte få i mig något, kände mig inte hungrig för fem öre. Jag ska göra en ordentlig frukost och få igång kroppen igen nu. :)
 

Höstiga marmelader och födelsedagsbak


 

Favoriter från Fringley


Klicka på bilden för att komma till Fringley!

en vanlig torsdagskväll på Othemarsgatan


Hemma på landet

 
Hej! Jag är hemma på landet hos mamma och pappa.. igen :p Kan inte riktigt hålla mig härifrån, jag är ju bara ett baaaaarn! Nu är det bara två skoldagar kvar innan lovet. Och morgondagen kommer bli en bättre dag. Roliga ämnen i skolan, mys med en fin vän, danspass och sen parteeeey. Här på Gotland har vi något som kallas treakort och treafester, vet inte hur det är i resten utav Sverige? Med treakortet får vi massor av rabatter i princip hela stans butiker under hela tredje året på gymnasiet. Det annordnas också tre eller fyra treafester som hålls på någon krog i stan där bara tredjeklassare med treakortet kommer in. Så himla taggad! :D
 
Och ja juste, jag har fått glasögon?! Hämtade ut två par idag så det känns än så länge väldigt ovant!

14e Oktober 2012

Hello! Hur är läget? :) Här är det jättebra, jag kom nyss hem från jobbet och ska slänga mig i ett varmt bad en snabbis. Senare ska jag packa ihop mig och ta en buss in till stan för en ny skolvecka. Det är den sista veckan innan höstlovet som början imorgon så jag ska tagga till ordentligt och slutföra arbeten som måste bli klara. TAGG!
 

10e Oktober

Halva skolveckan har gått och nu är jag hemma och hälsar på mamma och pappa. Fast tyvärr är ingen av dom hemma just nu så jag ska lägga mig i bubbelbadet och mysa ett tag. Senare ska jag träffa en gammal kompis och bara umgås med henne hela kvällen! :)
 

random sunday pics

 

7e Oktober 2012

Godmorgon! Redan den 7e Oktober?! Känner mig som en gammal senil tant, var det inte September igår liksom? Höstvädret är i alla fall igång. Det blåser som bara den och solen som visar sig då och då försvinner snabbt bakom stora gråa moln igen.
 
Jag ska försöka lyfta stjärten ur soffan och gå en promenad innan jag förmodligen landar här med en kopp te igen! :)
 
Såhär såg jag ut för ungefär två veckor sen.

Dagens höstiga


3e Oktober 2012

Min bloggtorka verkar visst ta till väldigt ofta nu för tiden. Känner ingen lust och ork över huvud taget. Men jag älskar ju att blogga!
 
 

RSS 2.0