Dagens

Shorts BikBok // Top BikBok
 
As simple as that.

Triss i favoriter

Dem här tre par shortsen är mina absoluta sommarfavoriter! Faktum är att jag älskar alla jeansshorts med nitar, färg och lite attityd! :D
 
Rosa från Bikbok // Blåa från Bikbok // Lila från Gina Tricot

30e Januari 2013

God morgon! Klockan är lite efter halv 11 här (1 timme efter Sveriges tid) och idag är det än så länge "bara" 22 grader och ganska molningt. Vi hade planerat att åka upp till Table Mountain idag men för att man ska kunna göra det måste det vara finare väder, i princip molnfritt för att man ska kunna se något där uppifrån. Vi blir istället kvar hemma, jag har lite plugg att ta tag i och sen blir det förmodligen en sväng ut på stan. Hur är läget hemma i Sverige? Hörde talas om plusgrader :)
 

A few from SHM

Jag varken orkade eller vågade ta med mig systemkameran på konserten i söndags, så jag tog kort med min halvkassa mobilkamera (som blivit dålig efter allt för många fall i backen)
 

YUMMIE

Jag kör på en riktig superfrukost idag efer en timmes PW. Flingor med mjölk, vattenmelon, vindruvor och kiwi. YUMMM!
 

28e Januari 2013

Hello lovers! Jag har haft en dunderskön dag här i Kapstaden. Jag måste bara börja med att säga att Swedish House Mafia konserten igår var grym!!! Vilket tryck, vilken stämning!
 
Idag tog vi en "day of" haha inte för att våra vanliga dagar här är särskilt ansträngande. Projektet går ju ut på att samla materiel, foton och filmer till ett stort slutgiltigt arbete. Så det blir ju i princip en semester, förutom att vi inte ligger så mycket på stranden utan mer åker runt och upplever, upptäcker och ser staden. Jag är i vilket fall som helst sjukt tacksam över att jag fått möjligheten att göra det här! :)
 
Anyway, idag sprang jag en sväng på 6 km i 34 grader?! Jaa, you heard me, 34 heta grader! Trodde ärligt talat att jag skulle dö när jag vände efter 3 km och kände att det var världens motvind! Ungefär såhär tror jag att min inre röst lät "öööäääöhhh madddddafackka!!!" Något sånt ;) Pallrade mig i alla fall hem till slut och kastade mig i poolen. Nu ikväll har vi varit en sväng i köpcentret The Bayfront och jag fick med mig tre söta peplum-toppar och en klänning. Det är ju så farligt billigt här om man jämför med hemma i Sverige.
 

SHM ONE LAST TOUR

Nu är vi klara för en gaaaaalen kväll här i Kapstaden!! Vi ska till The Ostridge Farm och se SWEDISH HOUSE MAFIA, ONE LAST TOUR. Jag är verkligen övernaturligt taggad och skulle bara kika in här och skriva NU KÖÖÖÖÖR VI!!!
 

Cape Town I'm In Love

Åhhhhhhh herregud vad jag älskar det här stället!! Jag är kär i Sydafrika, i Kapstaden! Vi har varit här en vecka nu och jag har fått uppleva och vara med om så mycket redan, jag blir helt glad i hela kroppen bara av att tänka på att jag ännu har 4 veckor kvar i detta paradis! :D

Inga bilder

Jag lyckades inte med ett inlägg med bara bilder.. internet är helt enkelt för segt här. Jag ska försöka komma åt ett snabbare internet på ett cafe eller något någon dag :) Alla jag känner påriktigt kan ju såklart se alla bilder på facebook! :)
 
När jag skrev i lördags skulle vi precis tända grillen och ha en liten BBQ, vi hade verligen jättekul hela kvällen och långt in på småtimmarna. Sydafrikaner är så sjukt sköna!
 
Igår, söndag, åkte vi ner till Bayfront, en stor strand med strandpromenad här i Kapstaden och bara hängde i några timmar. På eftermiddagen drog vi ut med varsin longboard och filma jättemycket med goprokameran, jag tror att resultaten blev grymt!
 

Cape Town

Vi kom fram till flygplatsen i Kapstaden igårkväll efter 38 timmar på resande fot. Lagom svettiga, trötta och ofräscha! Vi blev upphämtade av Cliff, Lucas farbror. Helskön kille! Igårkväll närvi kom fram tog vi bara en dusch, gick en sväng i kvarteret, lagade mat och sen däckade och vaknade efter lunch idag. Det är otroligt skönt att det bara är +1 timme här så att vi slipper allt vad jetlag heter.
 
Idag åkte vi en sväng in till något gigantiskt köpcenter och gissa vad, jag köpte ett par skor (jag vet mamma, jag behöver dom egentligen inte! haha) Ett par Vans. När vi promenerat hem i 34 grader, ja 34!! La vi oss vid poolen resten av eftermiddagen. Nu är klockan lite efter 8 på kvällen och jag har precis gjort mig i ordning för en liten get toghether som Cliff kallade det. När jag frågade hur många som kom fick jag "bara 12-15 people" till svar. Haha jaa BARA! Vi ska tända grillen och bara umgås!
 
Internetet i Sydafrika är inte så snabbt över huvud taget så jag ska göra ett inlägg med bara bilder senare ikväll eller imorgon! :D
 
 

I Istanbul

Hello! :D Jag hann inte blogga imorse innan vi gav oss iväg.. för gissa vad. Jag försov mig!!! Vaknade 3 min innan jag skulle bli upphämtad. Jag som skulle duscha, så jag fick åka iväg mot båten alldeles onice! ;)
 
Efter båtresan från Gotland tog vi oss till Arlanda och var där till 17.20 då det första flyget gick. Nu har vi suttit på flygplatsen i Istanbul, Turkiet i en timme och ska sitta här en timme till innan flyget till Johannesburg, Sydafrika går. Här är det 20 grader, apvarmt jämfört med kalla Sverige!
 
Vi hörs när jag är framme i Kapstaden! Puss.

Gårdagens

 Jeans från H&M // Boots från DinSko // Tröja från H&M

Mysfika x2

Jag har hamnat i sängen efter en lång dag. Efter en skoldag som kändes som en evighet mötte jag upp världens bästa Terese på stan för en mysfika. Vi satte oss på Waynes ett tag och bara pratade och catchade upp. Efter det hann vi med en sväng på stan och även fota dagens (som kommer upp imorgon). När vi stått utan jackor i minus 7 ett tag hamnade vi återigen på ett fik för att mysa, prata och dricka te.
 
Nu ska jag prata med Jonas i skype sen knäppa på en film och sova. Imorgon taggar jag till sista skoldagen för mig på 6 hela veckor!
 
 

Favorit just nu


Söndagsrutin

Hello beauties! Jag kom precis från gymmet, förkyld som bara den. Så jag körde bara ett kort pass. Jag har precis kastat i mig lite mat och sen intagit den vanliga söndagsrutinen. Ansiktsmask, te, film, sängen. Redo för en ny skolvecka!
 
Men den här veckan blir ju inte som alla andra. Går bara måndag och tisdag. Onsdag är som vanligt våran lediga dag och på torsdag ÅKER VI! Är så sjuuuuuuukt taggad på Sydafrikaresan nu, vill bara komma iväg! :D
 

Den där ljuvliga morgonlooken

Jag har länge funderat på om alla tjejer i bloggvärlden verkligen vaknar upp och ser sådär jävla snygga ut som dom alltid gör på sina bilder i sitt första inlägg för dagen. Liksom, alldeles perfekta i både hår och ansikte. Att jag inte ser allt för tjusig ut när jag vaknar är i alla fall fakta. När jag vaknar på morgonen med mitt trollhår och sätter på mig glasögonen för att inte få världens huvudvärk. Innan jag plattat eller stått och slitit ut mina lockar med hårborsten, innan jag ens sett mitt face i en spegel, innan jag kletar på det där nedrans sminket. Då tar jag dessa vackra bilder till morgonens första inlägg. Så seriously finns det fler fula morgontjejer där ute? Höh :D
 

Så himla lycklig!

Ja, idag på förmiddagen klockan 10.33 exakt fick jag mitt KÖRKORT! :D Jag kan säga att jag faktiskt är så sjukt stolt över mig själv. Övervann nervositeten och körde bättre än någonsin förr. Guuuuud är så glad!!
Efter att jag haft min uppkörning tog jag bussen (ja bussen?!) till skolan, kändes lagom kul när man precis fått körkort. Hängde i skolan ett tag och sen hela kvällen har jag umgåtts med Bejsi. Vi fikade med två fina killar och sen lånade vi en bil och körde runt på stan. Vilken frihetskänsla!
 
Nöjd tjej som precis klarat kortet!

Reporting from sängen

Guten morgen!
 
IDAG HAR JAG UPPKÖRNING!!!!! WALALALALALA! Jag är just nu så sjukt jävla nervös. Sitter i min säng och bara skuttar. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, prutta eller fisa, lever eller dö. Aaaaah nu kör vi! Önska mig lycka till! :D
 
 
 
 
 
 
 

9e Januari 2013

2013 var det nu ja, inte 2012! Det är samma visa varje år, lär mig typ skriva 2013 när sommaren kommer, haha.
 
Onsdag är ju vår lediga dag på skolan, då brukar jag oftast åka hem och hälsa på mamma & pappa och jobba men eftersom att dom är i Thailand och inget jobb stod på schemnat stannade jag i stan under dagen. Jag har peppat inför körkort, kör upp imorgon!!! (HJÄLP!!) Och sen kört en timmes pass på gymmet. Nu har jag precis käkat lunch och ska hoppa in i duschen. Senare ikväll ska jag faktiskt åka ut till landet ändå och umgås med en gammal kompis. Det kommer bli hur mysigt som helst, vi har så mycket att catcha upp!
 
 

Mysfika

Myser runt på stan med Bejsi såhär efter skolan, vi kollar runt i lite butiker och nu har vi satt oss ner för att fika! :)




8 dagar kvar

Nu är det bara 8 dagar kvar tills vi börjar våran resa till Sydafrika, Kapstaden. Jag är så jäkla spänd och full av förväntningar men ändå så rädd och nervös. Fick i alla fall skypa med mamma alldeles nyss så nu känns allt lite bättre. Just nu är dom bästa tidpunkterna på dagen när Jonas och Mamma & Pappa loggar in på skype. Jag tror att allt kommer kännas lite bättre sen när jag också är iväg och har massa andra saker att tänka på. Just nu saknar jag dom SJUKT mycket!
 
Skolan drog igång idag igen för min del och jag myser bara runt med Bejsi dom här dagarna innan vi åker. Kommer sakna henne så otroligt mycket! ♥
 
 
 
 

Let's hit the gym

Jag kände mig lite halvkass och febrig igår så jag stannade hemma från skolan idag (första dagen jag vet!) När jag vaknade vid 11 idag kände jag mig pigg och tog en promenad bort till gymmet där jag precis kört ett lätt pass. Nu ska jag traska hemmåt! :)

Marängsviss helt enkelt

This is what happens när två gamla barndomskompisar går lös på lite marängsviss!
 
 

Fit inspo


HUMOR

HAHAHAHAH En utav mina absoluta favoritbloggar är ClarasLife, där snackar vi om en tjej med humor. Människor som känner mig vet att humor är det bästa och också viktigaste jag vet, jag tror på att skratta sig genom livet. Det ska ju vara roligt eller hur?
 
 

5e Januari 2013

Hola! Jag tog en välbehövlig sovmorgon idag, känner mig pigg, utvilad och glad. Jag ska gå en långpromenad så fort jag ätit en gigantisk frukost, dagens bästa mål! ;)
Nu när både Jonas och mamma & pappa är iväg så lever vi i lite olika tidszoner vilket gör det ganska svårt för oss att hålla kontakten, men på något vis ska det nog gå att lösa med hjälp av Skype och Facebook.
 
På mitt skrivbord just nu.

Jobbigt

Nu är det bara 12 dagar kvar tills vi börjar resan till Sydafrika. Jag ska vara uppriktigt ärlig och säga att just precis nu känns det otroligt jävla jobbigt. Jonas drog iväg på sin resa igår och är borta i 8 veckor och idag, precis nyss åkte mamma & pappa hemmifrån för att åka till Thailand i 2 veckor och jag hinner åka innan dom kommer hem igen. Så här sitter jag ensam, ja ensam är ordet. Känner mig bara jävligt ensam. Peace!
 

RSS 2.0