30e april 2011

Godmorgon!

Jag kände redan igårkväll att jag började få lite ont i halsen, så jag tog några halsabletter och gick och la mig. När jag vaknade för ett litet tag sen kändes det verkligen som att typ en lasbil hade kört över mig, backat, kört över mig igen minst tio gånger, helt död! Men jag tänker inte låta det stoppa mig, jag tänker knapra halstabletter, knarka nässpray och dricka flera ton med te tills jag ska iväg ikväll. Ahh vilken otur jag kan ha.


Ha en bra kväll!

Sitter bänkad framför tvn, just nu kollar vi på Talang och senare hoppas vi på att det blir någon bra film. Vi tar det lugnt såhär kvällen innan Valborg. Ha en fin kväll!


Faaaaaaaan

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! Jag glömde mitt minneskort i datorn i skolan idag, fanfanfan. Och nu får jag inte tillbaka det förens på måndag. Skit också. Jag som hade massor med nya bilder från dagen, men så var det med det. Ni får stå ut med gamla bilder så länge helt enkelt..


you better run, run, run away

Jag är hemma i lägenheten igen. Åkte iväg för att äta med papi och Olivia förut, vi landade på max.. så efteråt åkte jag och pappa ut till spåret för att springa. Jag fick ihop 5 km och nu känner man sig inte riktigt lika skamsen efter målet på max ;) Ska hoppa in i duschen nu, sen väntar sängen. Taggar inför helgen också, Valborg ju! :D


Silver

Jag är hemma från en ganska soft skoldag, engelskan gick fint och när jag kom in till stan gick jag och köpte ett nytt nagellack och lite andra småsaker :) Nu väntar jag bara på att papi ska höra av sig så att vi kan åka och äta. Jag hoppas att ni har en underbar dag i solskenet!


Min finaste Emelie


jag älskar dig bästis!

 


28e april 2011

Jag försoooooooooov mig.. så jag tar nästa buss som går om drygt en timme. Men måste ännu göra mig kla så jag hinner inte få in några bilder i datorn nu. Det är en heldag med engelska i skolan idag och nu i eftermiddag ska jag redovisa mitt arbete om Thailand-Tsunamin.

Det blir nog ingen träning ikväll heller eftersom att min brors barn är här på ön. Så jag ska nog gå och äta någonstans med henne och papi. Nu måste jag skynda vidare, Puss!


Grattis till två favoriter

Jag vill bara säga Grattiis till två av mina favoriter. Min fina storebror och min söta kusin. GRATTIS! :D



(Bilderna är inte mina)


27e April 2011

Ni förstår inte hur skönt det var med sovmorgon. Onsdag betyder ju ledighet för min del och jag äääälskar det! :D Vädret är ju så himla fint idag också, man kan ju undra om det håller i sig ända fram till sommaren? Vi kan ju hoppas på det i alla fall. Nu ska jag powerwalka en sväng, puss !


min utrustning


Maaaaaaat

Nu är jag hemma efter träningen, det var riktigt skönt. Har precis fixat mat till mig och satt mig i soffan. Ikväll äter jag tomatsoppa och rågbröd. Ska kolla om det är något bra på tv annars blir det nog en film :) ha en fin kväll!


jag vet att min mobilkamera suger!


På trappan

Jag hittade snabbt ett par svarta jeans på VILA. Nu sitter jag på trappan med datorn i knät, lyssnar på chill musik och går igenom lite bilder. Dumma jag glömde ju kortläsaren på landet så jag får inte in några nya bilder i datorn.. Nu ska jag ringa några samtal, puss!


skolan

Sitter i skolan, nu väntar samhällskunskap. Efter skolan blir det en sväng på stan. Så vi hörs senare :)
just nu

Min fina Emelie

Jag har haft en underbar dag med Emelie, vi har ätit glass, gått en lång promenad i solen. Softat och bara pratat. Nu ikväll har farmor och farfar varit här och ätit middag. Massor av favoriter samlade på samma ställe, familjen + Emelie ♥

Ikväll tänker jag gå och lägga mig tidigt, imorgon väntar skolan.. när jag kommer hem igen kommer bilder från dagen. Godnatt ! :)


Väntar på emelie

Jag är färdixfixad och nu väntar jag bara på att Emelie ska komma, vi har inget planerat direkt. Det blir nog mest att ta det lugnt och prata massa i det fina vädret. Helt sjukt att vi har ännu en dag med strålande solsken!



Det blir bättre

Ikväll har vi kollat på Det blir bättre, nu kollar vi på filmen Out Of Sight. En actionkommedi, ganska bra faktiskt. Det här blir det sista ni hör från mig idag. Jag hoppas att alla har haft en underbar dag i solen och en himla fin kväll. Puss på er ♥


ha en fin kväll

Har varit ute i solen precis hela dagen, så sjukt jävla skönt! :D Har precis duschat och ätit efter en långpromenad med mami. Nu kollar på film och bara myser.

Imorgon kommer min bästa Emelie hit och även farmor och farfar på eftermiddagen. Efter det ska jag ta mig in till lägenheten och på tisdag väntar skolan igen. Ganska skönt faktiskt, saknar massa folk.




22 grader i skuggan

Det är 22 grader i skuggan, helt sjukt! Det känns liksom som att vi hoppade över våren i år och gick direkt till  sommaren. Jag tänker lägga mig på terassen med en resekatalog och njuta av solen, vi hörs senare! :D


24e april 2011

Godmorgon ♥ Läget? Det är strålande solsken här idag också, så med mig är allt prima. Vi blir ju så bortskämda med allt det fina vädret som har varit. Härligt! Jag har precis ätit frukost ute på terassen och nu ska jag hoppa in i dushen sen börja packa för den kommande veckan.




Söta kusin & jag härom dagen



Godnatt

Jag har haft en grym dag med massa fint folk och hela kvällen har jag myst framför filmen Juno med ost och kex. Nu kryper jag i säng och imorgon ska jag försöka få ordning på min design :) puss & godnatt !



conversen ni aldrig fick se någon bild på


Glad påsk

Glad Påsk alla ! :D

Idag ska jag bara umgås med familj och vänner, äta gott och bara ha sjukt kul.

Men just nu vill jag att ni ska ge mig tips på riktigt bra filmer som jag kan ha att se på nu när skolan börjar igen och jag bor själv i lägenheten. Film är perfekt för regninga kvällar eller typ när man är själv.
Så kom igen nu, massor med filmtips till mig!



Jag & Vik


Det finns så mycket jag vill säga

Dom små påskkärringarna åkte hem för ett tag sen, efter det har mami och jag gått en promenad och nu ska vi äta och mysa framför tvn hela kvällen. Jag hoppar över festandet ikväll, börjar bli sjuk igen.. Och ja, jag har precis sett på Dear John igen, det är verkligen min absoluta favoritfilm och även fast jag vet precis vad som ska hända och vad dom ska säga så bölar jag lika mycket, VARJE GÅNG! Åh vilken bra film.



Candy

En sak är säker, Elin Marléne Sandelin ska aldrig släppas lös med ett påskägg. Jag äter sällan godis men nu när vi fick varsit av Nicki & Göran kunde jag bara inte låta bli. Jag bara smockar i mig, hahah sååå gott!


22a april 2011

Hej på er fina ♥

Jag har precis vaknat och tänkte sätta mig på terassen och äta frukost i det fina vädret. Snart kommer två av mina små kusiner hit och vi tänkte grilla lite korv och bara mysa senare. Förutom det har jag inga jättestora planer för dagen. Vet inte hur det blir med träningen ikväll så vi får se. Är ju bjuden på fest också, får höra runt lite om vad som händer och sker. Ha en underbar dag!

bye bye bloggsvar

Nu tar jag bort mitt bloggsvar från bloggen på grund av att jag håller på att göra om min design. Men ni kan självklart fortfarande fråga mig precis vad ni vill i en vanlig kommentar :)

 


gott, gott, gott!

Nu har papi kommit hem och efter jobbet hade han varit hos Nicki och Göran för att hämta något som visade sig vara ett tack för att vi tog hand om deras barn några dagar när dom var i London. Det var en korg fylld med massor av goda saker. Ost och kex, vindruvor, påskägg fyllda med godis, vin, påskmust... gud så gott!



21/4 - 2011

Jag har lite problem med att svara på era kommentarer just nu eftersom att blogg.se har bestämt sig för att vara otroligt långsamt.. Men jag gör det så fort jag kan :)

Om en stund kommer mami och papi hem, då ska vi laga god mat och bara mysa hela kvällen. Skulle egentligen iväg på träning men kan inte ta mig hem sen så jag får hoppa över det idag. Nu ska jag fundera lite över hur min design i bloggen ska bli i slutändan. Vill ha något mer stilrent och inte så plottrigt. Puss ♥


from the bik to the bok


of to work

Ska bara äta frukost nu sen drar jag iväg och jobbar, idag blir det bara drygt två timmar så jag är hemma snart igen. Då ska jag svara på era fina kommentarer och äta godis :D


Favorit i repris

Promenaden var verkligen jätteskön. Men knät är inte bra alls, så nu är det jag som ringer till läkaren igen.
Nu tänker jag mysa framför Grey's Anatomy med familjen. Puss !


Leather and zips


Jag är äntligen hemma

Haha, ja det blev ju lite mer än tre timmars jobb idag. Men det gör inte mig något. Fick ett sms imorse och som tur var vaknade jag av det. Chefen skrev och frågade om jag kunde börja vid 9, så jag slängde i mig frukost snabbt som fan och drog upp dit. Jobbade till 15, åh vad jag längtar till löning nu!

Nu ska jag ut och powerwalka i det fina vädret. Ciao!


Jobbe?



Äntligen hemma efter en lång arbetsdag, är helt slut i benen nu. Men imorgon är jag på't igen, fast idag jobbade jag 7 timmar, imorgon blir det bara 3. Fast å andra sidan vet jag ju att pengarna i slutet av månaden sitter riktigt fint. Nu ska jag laga mat och mysa med familjen, ha en grym kväll!


Extraknäck

Chefen ringde förut och frågade om jag kunde jobba extra imorgon och jag ska självklart ja, vem behöver inte lite extra pengar liksom? Därför går jag och lägger mig i tid ikväll, för imorgon ska jag upp vid 07.00. Godnatt!



söta kusin


Cuz' i adore you

När jag och kusinerna var ute på äventyr i det fina vädret förut idag hittade vi en liten rackare som såg ut att njuta av den sköna vårsolen minst lika mycket som oss.


summer 2011


the sun will shine for you

Godmorgon alla fina ♥

Blev väckt idag igen då.. men det är ju sånt man får leva med. Nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta en riktigt god frukost ute på terassen, är så sjukt hungrig av någon anledning? Solen skiner idag också så vi hänger nog mycket ute, bloggen får vila. Men vi hörs såklart senare :)


Undervattensbilder från thailand - december 2010


otroligt smickrande bild.. jag vet!


otroligt sliten tjej



Det har varit en härlig dag i solen idag, men jag är så himla sliten efter en helg med kusinerna, haha.. jag skulle kunna däcka i ett hörn någonstans. Så nu myser jag ner mig i soffan med familjen framför tvn.
Och ja vi äter upp resten av godiset från igår!

Jag vet inte riktigt vad som händer imorgon, det blir förmodligen att vara med mina kusiner, sista dagen dom är här. Vi hoppas i alla fall på att det är lika fint väder som idag.


spring


Härligt härligt

Har legat på terassen nu i några timmar medans kusinerna har sprungit runt på gräsmattan, riktigt skönt! Termometern visar 16 grader i skuggan. Nu ska vi äta lite sen lunch och sen kanske gå ut en sväng igen.





Sooolen skiner



Det blev ju inte så mycket sovmorgon idag heller, fast det hade jag inte väntat mig heller. Blev väckt av kusinerna vid 7 och kunde inte somna om. Har suttit ett tag och svarar på era fina kommentarer nu och lyssnat på musik :) Men nu tänkte jag pallra mig upp och äta frukost. Puss på er!


Godnatt

Efter en mysig kväll med Taco, godis och film sover kusinerna och jag tänkte kolla på en film. Det kommer bilder från dagen imorgon :) puss !


Fyrkantiga ögon

Har hållit på i flera timmar nu och sorterat bilder och fått upp dom sista thailands-bilderna på facebook. Gaah, mina ögon är fyrkantiga. Nu ska vi gå ut och gå en sväng.



Conscious Collection by H&M


sovmorgon var det här



Godmorgon, har försökt sova sen klockan 6 imorse men det går bara inte. Min kusin har suttit uppe och lekt och pratat hur högt som helst... med sig själv!

Nu ska jag gå upp och äta frukost med gänget här hemma. Har lite att fundera på och reda ut under dagen så jag hör av mig senare.


...............

Avslutet på min dag sög. Nu kryper jag ner under täcket och stannar där. Ett bra tag. Godnatt!

Klantigt Bea, klantigt..



Nu sitter jag hemma hos mina kusiner. Fick sluta lite tidigare från skolan så jag och Bea gick ner till hamnen, till glassmagasinet och jag åt årets första glass. Det var sjukt gott. Vi några några fina bilder också men Bea har lyckats radera alla förutom en... klantigt jag vet ;) Nu ska jag äta äpple och kolla på barnprogram, vi hörs lite senare. Puss !


efterlängtade påsklov

Nu har vi slutat, och det betyder.. PÅSKLOV ! :D

In school

Jag hade det lite stressigt imorse så jag hann inte skriva något inlägg, nu sitter jag i skolan och börjar om 10 minuter. Har foto hela dagen, ganska soft dag. Hör av mig senare, puss!

Bilder från vik's födelsedag


fullspäckad dag




Nu är jag hemma i lägenheten efter en fullspäckad dag. Efter skolan gick jag till frissan, och ja nu är jag flintis. Nej men typ hälften är borta.. tur att det bara är hår, det växer ju ut igen :) När jag hade klipt mig åt jag inne vid Nicki och Göran sen åke jag och mami och handlade. Nu är jag hemma, tänkte hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig faktiskt. Hoppas ni har haft en bra dag, puss!


Ni får stå ut med gamla bilder när jag inte har min egen dator



Godmorgon fina läsare ♥
Jag är färdigfixad och redo för en heldag med engelska i skolan. Är ganska pepp på att komma till skolan faktiskt. Efter skolan ska jag klippa mig, det blir nog inget annorlunda..tror jag.
Men länka gärna till bilder på grymma frisyrer under dagen! :D


Fullt upp


(gammal bild)

Jag tog all tid jag hade att umgås med Pappa idag, träffar ju trots allt inte honom så ofta längre. Det blev en hel del plugg också när han var ute, men nu är jag klar med idrotten och engelskan, skönt!

Vi var bara tre pers på dansen ikväll så det blev inte mycket dansande.. vi satte oss och hade ett litet möte istället. Funderade lite över avslutningen oss så eftersom att det här är vår sista säsong tillsammans vill vi att det ska vara speciellt, många av oss har ju liksom dansat sen vi var riktigt små.

Nu ska jag göra mig klar för sängen och försöka somna lite tidigare än vanligt så att jag är pigg imorgon. För då blir det skola och efter det har jag klipptid och kanske träning på kvällen. Sov gott! Puss ♥


Hem till laaandet

Ska bara slänga i mig lite frukost nu innan jag ska skynda bort till bussen, åker hem till landet och träffar Totte och dansar. Stannar hemma vid Mami och Papi i natt också. Hör av mig senare när jag är hemma!

Godnatt



Har precis tagit en lång dusch, riktigt skönt efter en lång dag. Nu kryper jag ner under täcket och ser en film. Onsdag imorgon, det betyder att jag är ledig, tar bussen vid 12 till landet, då får jag träffa min fina vän Totte :D Imorgon kväll ska jag förhoppningsvis dansa. Vad ska ni göra imorgon?


HHHEETAA TRÄNINGSSHORTS FRÅN H&M


den 12 april 2011

Jag har haft en superbra dag idag, åkte till skolan och hade engelska hela dagen. Sen åkte jag och Bea med Vik hem för att fira henne men hon blev jättesur för att hon inte fick några presenter av sin familj, haha.. så söt!
När vi hade fikat i typ tre timmar kändes det som, pratade vi massor och sen fick vi skjuts till bussen och åkte in till stan. Jag sa hejdå till Bea och gick hem, bytte om och nu har jag precis kommit hem efter 1 timmes powerwalk. Kändes skönt efter alla kakor hemma hos Vik. But you gotta love cookies! Right?.

Nu ska jag ta en dusch, fixa mat till mig och trycka igång en bra film :)

Grattis bästa Vik!

Jag gick och la mig med ett jättedåligt humör igår.. tar inte upp något här. Men gaaah så sur jag var. Vaknade i alla fall lite gladare men det beror nog mest på att BÄSTA VIK FYLLER ÅR :D! Så nu ska jag skynda iväg till skolan och hopppas att hon får en grymt bra dag. Puss!


Sorry



Jag har inte hunnit få upp ett inlägg på hela dagen.. hade jättebråttom till skolan imorse, även fast jag hade sovmorgon. Hade prov i fototeori och sen slutade vi, gick runt en sväng på stan med Bea och pratade om Vik´s födelsedag som är imorgon, hon ska få en jättegullig kanin av oss :D Nu är jag barnvakt en liten stund åt mina söta kusiner och senare hade jag tänkt ta en lång powerwalk. Ha en underbar kväll!


Dear John, min favorit



Ah, skojar blogg.se med mig? Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg och helt plötsligt loggas jag ut?

Jag får skriva lite kortare.. jag hann med lite plugg förut och det känns bra. Som att jag ska hinna klart i tid :) Var inne och åt mat hos Nicki och Göran också, dom bjöd på Tacos. Det var riktigt jävla gott!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och slå på filmen Dear John och dra iväg ett sms till min favorit. Puss!


Back in buissnes



Nu är jag tillbaka i lägenheten efter en lång och blåsig dag på fotbollsplanen och efter det firande av morfar. Resten av kvällen blir det plugg, plugg och ännu mera plugg. Har en teoretisk idrottsuppgift som ska vara inlämnad på fredag, en engelskaredovisning som ska vara klar tills på tisdag. Det här kan bli en kul kväll!


Hey baby, I think i wanna marry you



Jag är uppe pigg och vaken tidigt på en söndag, eller uppe i alla fall. Ska bara slänga i mig lite frukost nu och sen dra iväg till Slite, där blir det fotbollscup med småtjejerna hela dagen, eler vi är nog klara runt 3 tror jag. Efter det åker Mami och jag in mot stan för att fira morfar som har fyllt år och efter det dumpar mami mig vid lägenheten och jag taggar för en ny skolvecka.

Vad har ni för planer för dagen ?


P.S. I love you



Nu har jag precis sett klart filmen P.S. I Love You. Har sett den förut men åh så bra den är! Skulle kunna se den 100 gånger om och ändå inte tröttna.

Nu ska jag äta mat med Mami och Papi och sen blir det tv-mys heeela kvällen :D


Med terese i onsdags


Lördagen den 9 april 2011

Hej på er fina!

Jag har precis kommit ut ur duschen och ätit en supergod frukost efter att ha sprungit 5 km. Riktigt skönt! Fast det blåste sjukt mycket idag, åt ena hållet kände man sig lätt som en fjäder men såfort jag vände åt andra hållet kände jag mig som en elefant som var ute och sprang, hu vad tungt det var.

Nu blir det snart fotboll och senare vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det blir en ganska soft lördag.

Yummie!



Nu har papi kommit hem och han hade med sig posten in. Sommar/Höst katalogen från Apollo har kommit. Så nu drömmer vi oss bort till något varmt ställe, långt, långt borta. Plus att vi har varsin banan/hallon smoothie i handen. Mums!


Elin Marléne Sandelin - 1997 till 2011

Sorry för att bildstorlekarna är så olika, men vågar inte ladda ner picasa på mammas datorn.. haha


1997                                                                     1998


2004                                                                     2005


2007                                                                     2007


2007                                                                     2008


2008                                                                     2008


2009                                                                     2009


2009                                                              2009


2009                                                                     2009


2010                                                                     2010


2010                                                                     2010


2010                                                                     2010


2010                                                                     2011


Ännu en dag

hahah här är två, verkligen jättegamla bilder som jag hittade på mammas dator, Sjukt!



Sitter hemma på landet nu, hos mami och papi. Alltid lika mysigt att komma hem. Fast jag sitter ju här själv ändå eftersom att båda jobbar.. Åkte hem hit för att jag fortfarande inte mår så bra, huvudvärken vill inte ge sig. Har inte min dator här heller, den är i lägenheten men jag ska ringa pappa snart och be han ta hem den ikväll :) Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför en bra film. Puss !

this is a bad day

Fikan med Terese igår var verligen supermysig, vi kan verkligen prata om allt. Bästa kusin ♥

Vi gick även en sväng på stan och jag hittade hur mycket som helst som skulle vara fint till sommarn, men den här månaden har jag verkligen inte råd med något utöver det som verkligen behövs.. får bli nästa månad. Vi tog massa fina bilder också, mest i innerstan och dom kommer upp inom kort. Men nu ska jag krypa ner under täcket igen, är förhoppningsvis tillbaka imorgon.. har världens migrän. Puss på er !


Två dagar med min Bea



Lite bilder från fikan med min söta Bea igår, vi hittade aldrig någon fotboll igår så vi pratade i telefon med Elias istället och sen åkte vi hem till Bea, kollade på BB och efter lite prat somnade Bea så då gjorde jag detsamma.
 
Är hemma i lägenheten nu, ska hoppa in i duschen, fixa mig och sen ska jag ner på stan och möta upp Terese. Hon ska ta ett hål till i örat sen ska vi ta en fika. Och vid halv 6 tar vi bussen åt olika håll. Jag åker hem till Lärbro för att dansa.

Bollgalna

Nu har jag och Bea letat efter en fotboll i flera timmar men det verkar inte finnas någon på det här stället. Så nu åker vi upp till Hemse och kollar om det finns någon på ICA. Haha desperata jag vet, men vi älskar fotboll! Sover här inatt och tar mig in till stan imorgon till lunch typ. Då ska jag träffa bästa Terese och sen dansa på kvällen. Hörs imorgon!

Svaren

Hur gammal är du?

Svar: Jag är 16 år just nu men fyller 17 i November.


Du får 100 000 kr, vad gör du ?

Svar: Jag vet att det här är ett ganska vanligt svar, men om jag får 100 000 skulle jag ge endel pengar till barn son har det svårt. Utöver det skulle jag resa, ta en dag för att bara shoppa loss, ge pengar till nära och kära och såklart spara lite för framtiden.

Har du något eller några djur i så fall vad för sorts? Vad för ras? Vad heter den/dom?

Svar: Jag har inga husdjur för tillfället men har haft en kanin förut som hette Pricken. Hade en häst också, ett fullblod som hette Peak.



Är du ihop?

Svar: Nej jag är inte tillsammans med någon :) 

Går du ofta ut och festar eller sitter du häldre hemma och festar? 

Svar: Jag gillar hemmafester, hos kompisar och så om det var det du menade med frågan? Kommer ju inte in på så många andra ställen ;) 

Vad föredrar du mest shopping med vänner och familj eller shopping ensam? 

Svar: Jag älskar ju verkligen att shoppa, det är såklart roligast med vänner och familj men ibland är det ganska skönt att bara ta en sväng på stan ensam. :) 

Vad fick dig att börja blogga?

Svar: Jag vet faktiskt inte riktigt, jag har haft tre olika bloggar men jag har satsat mest på den här. Och när jag började få respons på mina foton och det jag skrev blev det liksom roligare. Så jag bloggar tack vare er ♥ 

Har du något mål med din blogg?

Svar: Jag bloggar mest för att jag tycker att det är kul och som sagt för att få lite reaktioner på mina foton. Tror ju inte direkt att jag kommer bli något jättestort inom bloggvärlden, men vad vet ju aldrig ;) 

Hur fick du intresset för fotografering?

Svar: Min pappa har alltid fotat mycket ända sen jag var liten, så han är min stora förebild. Sen växte bara intresset fram mer och mer och nu är det bland det bästa jag vet.

Vilka länder har du varit i?

Svar: Jag har haft turen att resa mycket i mitt liv. Än så länge har jag varit i Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Dominikanske Republiken och Thailand.

Thailand 2010

Vilken maträtt tycker du mest om?

Svar: Min absoluta favoritmat är Kyckling, ris och curry. Supergott ! Gillar den mesta maten egentligen fast något jag vägrar äta är ärtor.. haha :p

Vilka är dem fem bloggar du kollar oftast?

Svar: Min vän Beatrice Jakobsson, http://beattriicee.blogg.se
Kenzas blogg, http://kenzas.se
Söta Emma Thörnhammar, http://mjausingen.blogg.se
Fannie Redner, http://lillajagfotar.blogg.se
Michaela Dahlström, http://michaelaa.webblogg.se

5 saker du ska göra innan du dör?

Svar: Åka till Australien, hoppa fallskärm, starta ett eget företag, simma med hajar & rida på en struts

Favorit plats?

Min favorit plats är helt klart Thailand om jag får välja vart som helst att vara. Solen, värmen, folket. Allt är perfekt där. Men annars gillar jag mitt Gotland grymt mycket !

Hem till Bea

Dryg dag ! Var ledig hela förmiddagen, kom till skolan vid lunch, åt här och sen får vi reda på att våran samhällslärare är sjuk.. ahhh ! det var så jävla onödigt att åka hit över huvud taget. Men nu tar jag och Bea bussen hem till henne, eller nästan. vi får gå dom sista 6 km men det ska nog gå bra. Skönt med en promenad i vårsolen !

Kiwi



Nu ska jag äta maaaassaaa Kiwi och sen blir det sängen för min del. Imorgon kommer svaren från frågestunden upp här i bloggen.

Och ja, jag vet nu att jag har sovmorgon imorgon också, riktigt skönt ! Men jag tar min till skolan till 10 och arbetar lite med engelskauppgiften. Efter skolan åker jag kanske med Bea hem till henne på landet. Sov Gott !


FRÅGESTUND

Nu drar jag igång en rolig liten frågestund ! Ställ era frågor i det här inlägget tills jag säger stop. Jag försöker svara på alla. Nu kör vi! :D

STOPP!




Hjärta


Bea, Vik & Elin

Skoldagen var liksom ganska.. värdelös. Kom till skolan vid lunch, och på hela eftermiddagen tog ci typ 5 kort och sen stod vi och vek papper, stoppade i kuvert och satte dit adressen. Kul!
Nu ska jag iväg och träna, sen kommer mami hit och vi ska iväg en sväng och handla. Blir lite osäker på om jag har sovmorgon imorgon också, tror att min lärare kanske sa det..

She was covered in leather and gold


GRATTIS !

GRATTIS TILL MIG OCH ALLA ANDRA SOM HETER MARLÉNE IDAG ! :D

+ KAN DEE


I can still recall our last summer



Godmorgon på er ♥
Jag har varit vaken ett tag eftersom att jag åkte med mamma in till stan imorse, nu sitter jag i lägenheten. Ska ut och springa sen duscha och göra mig klar för skolan. Ha en bra dag !


KAN DEE


With Terese on etage

Bilder från den mysiga fikan med Terese på Etage i fredags.


Tidningen

Nu ska jag ut och springa, här får ni lite bilder från studiebesöket hos tidningen i fredags ! :)


Studentklänningar till ett bra pris

Tänkte tipsa er om lite snygga vita klänningar, perfekta till studenten eller skolavslutningen och dessutom till ett bra pris!


Planer för veckan



Måndag : Sovmorgon, foto hela eftermiddagen. Kanske till Rone?
Tisdag : Har inga planer än så länge
Onsdag : Träffa bästa Terese, dans på kvällen
Torsdag : Inget planerat
Fredag : Träna
Lördag : Fest? eller något med brudarna
Söndag : Drömstugan cup. Fira morfar?


Söndag



Nu är jag hemma på landet igen. Barnvaktandet igår gick bra, dom var som två änglar. Skulle egentligen träffa tjejerna idag men det blev inte så.. och imorgon har vi en sjukt skön dag i skolan. Ingen idrott den här och nästa vecka, så vi börjar 12. Riktigt skönt!

Barnvakt

Ikväll är jag barnvakt åt mina söta kusiner så jag hör av mig mer imorgon. Men nu ska vi fortsätta att kolla på kejsarens nya skola och spela karlsson på taket ;) !

DETTA SUGER

Jag har verkligen inga bilder alls! Glömde min kortläsare i lägenheten igår så kan inte ladda in dom nya heller, det blir bättre uppdatering och mer bilder från och med imorgon. Nu kommer ju våren och mer och roligare saker att ta kort på :D Ha en underbar lördag ! ♥


BILDBRIST!!



Godmorgon mina fina läsare ♥
Det var verkligen jätteskönt med lite sovmorgon idag, ska bara äta frukost och sen springa iväg ner till biblioteket där klassen ska träffas. Jag tror att det kommer bli en kul dag på dom olika tidningsredaktionerna med klassen! Men nu måste jag skynda, ha en bra dag i skolan, på jobbet eller någon annan stans.

RSS 2.0