Valborg

Nu drar jag iväg och möter upp massa fina människor. Firar valborg med bra sällskap, lite galenskap och förhoppningsvis lite eld. Ska be någon fota vad jag har på mig ikväll sen och så kommer det upp imorgon! :) ha en underbar kväll!


30 April 2012

Hello babes! :D Hur är läget? Med mig är allt bra. Har precis kommit hem efter några timmars jobb. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällens valborgsfirande. Puss!


Dagens


Jeans - LEE | Tröja - H&M


Sovmorgon

God morgon på er! Idag tog jag en lång och välbehövlig sovmorgon. Har precis ätit frukost och ska alldeles stax duscha lite snabbt innan vi drar iväg på kalas för att fira en kusin som fyllt 18. Ska be någon att fota dagens sen också, men det blir förmodligen bara något riktigt skönt och enkelt :)


H&M FASHION AGAINST AIDS

Jag var så sjukt sugen på några av plaggen från H&M's Fashion Against Aids kollektion. Tyvärr släpptes det ju kl 10 i torsdags och då satt jag inspärrad i ett klassrum.. shortsen och bustiern är ju så galet snygga men precis som vanligt säljer specialkollektionerna slut på ett ögonblick.


28 April 2012

Känner att det blir lite tjatigt om jag ska be om ursäkt varje gång jag inte bloggat på en vecka. Det är i alla fall redan lördag igen och jag har drygt 4 och en halv dags ledighet framför mig.

I måndags drog skolveckan igång med en ganska lugn heldag med Svenska. Efter skolan gymmade jag en timme innan jag åkte longboard bort till mamma.
I tisdags började skoldagen med Matte, efter lunch slutade jag och åkte in till stan och haffade en frisörtid. Jag brukar alltid ha mörkt hår på vintern och ljust på sommaren men nu kände jag att jag skulle satsa på ljust lite tidigare än vanligt. Är ljushårig i grund och botten så nu är jag i princip tillbaka i ursprungsläge. Efter en mysig stund på stan med Bea åkte vi hem till henne och umgicks hela kvällen och natten.
I onsdags pallrade vi oss upp till skolan för nationella i Svenska B, tror faktiskt att det gick riktigt bra.
Torsdagen bjöd på Naturkunskap hela dagen och en oplanerad tripp till Hoburgen med klassen. Tog en fika med Lucas innan jag drog bort till dansskolan och skakade lite rumpa.
Igår var det fredag och vi hade EXPO hela dagen. Gjorde klart lite beställningsjobb och sen mötte jag upp Christoffer för lite häng på stan och lite longboardande. Kom hem till Mamma & Pappa för ett litet tag sen och nu sitter jag ute på terassen i solskenet och bara myser.




Mobilbilder från veckan som gått.


21a April 2012

God morgon solstrålar! :D Jag tänkte bara berätta lite om vad jag pysslat med dom senaste dagarna innan jag drar iväg till jobbet. I torsdags hade jag en lagom seg dag i skolan med naturkunskap hela dagen. Hängde sen med Lucas på stan i några timmar innan  jag drog till dansskolan för ett pass. Igår fredag drog alla i klassen och fotade djur på någon bondgård hela dagen, i regnet.. jag bestämde att jag minsann inte tänkte följa med, stannade istället i skolan och gjorde några tavlor som är beställda. Efter skolan mötte jag upp Christoffer och drog hem till honom för att kolla på film och fira hans fina mamma.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra iväg till jobbet, vi hörs senare! ♥


INSTAGRAM FÖR ANDROID


18e April 2012

Oj oj oj.. jag är så himla dålig på att blogga just nu. Ska verkligen försöka komma igång på riktigt igen! Måndag och tisdag den här veckan har mest handlat om skola, två ganska lugna dagar såhär efter lovet. I måndags efter skolan hängde jag med Elias på stan och senare på kvällen gick vi på bio och såg The Hunger Games. Jag tyckte att den var sjukt bra! Igår tränade jag med Lucas direkt efter skolan och på kvällen åkte jag hem till mamma & pappa. Idag har jag jobbat hela dagen och precis kommit hem. Ska ge mig ut i solen för en promenad alldeles snart :) Puss!

Tre mobilbilder från veckan.


I would like to wear


15e April 2012

Godmorgon! Idag är det sista dagen på påsklovet, jag la bloggen åt sidan i ytterligare några dagar för att njuta av lovet.. I torsdags hängde jag på stan med Terese innan vi intog gymmet i hela 2 och en halv timme.. I fredags låg jag hemma hela dagen med mördarträningsverk och på kvällen mötte jag upp en fin vän för massa catching up snack. Igår lördag tog jag sovmorgon, gick en promenad i solskenet och pluggade. Idag ska jag bara pyssla om mig själv. Springa en sväng, bada bubbelbad, fixa naglarna. Underbart!


11e April 2012

Hej snyggingar! ♥ Hann inte blogga något igår eftersom att jag blev inringd till jobbet vid 10 oh slutade 15. När jag slutat övningskörde jag med pappa direkt hem till farmor och farfar. Vi blev kvar där i några timmar, fikade och pratade massa strunt :)

Idag är jag ledig och har inte mycket planer alls. Tänkte springa en sväng (om jag orkar, höh) Och börja skriva lite på en svenskauppsats.



Myser i soffan

Nu sitter jag inlindad i en filt och myser i soffan. Vi tog en promenad till och från utställningen. Alla tavlor jag gillade var ju såklart redan sålda.. men vi hade en mysig stund tillsammas i alla fall :) Nu ska jag mysa vidare. Puss!


9e April 2012

Godmorgon! Idag har jag första dagen på påsklovet, trots att jag redan varit ledig i 4 dagar. Men det känns underbart skönt att jag ännu har 7 dagars ledighet framför mig! :) Solen skiner idag och den mesta av snön är borta igen, det ser ut att bli en riktigft fin vårdag. Jag tänkte ta med mig mamma och kolla på en utställning med massa fotografier och konstverk av gotländska kända och okända konstnärer.


Here Comes The Sun Didledodo


Sunrise


9 dagar till

Ännu 9 dagar har gått utan att jag har bloggat. Varför? Ska jag vara ärlig vet jag faktiskt inte, har liksom haft lite bloggtorka den senaste tiden.. inte känt något sug. Men vafan, jag gillar ju det här! Ska verkligen försöka komma igång igen och jag börjar nu! :D

Gick i skolan Måndag, Tisdag och Onsdag den här veckan. Fick ett matteprov och en svenskauppsats avklarad. I Onsdags drog vi ut med klassen och fotade igen. Den här gången tog vi oss till havet. När vi slutade i Onsdags fick vi påsklov. Torsdag, Fredag och Lördag har jag jobbat. Och igår kväll var vi på en underbar påskmiddag hos grannarna. Kvällen var otroligt mysig och maten var himmelsk, hah. Idag ska jag gå en promenad i solskenet, och ja juste, det har blivit vinter här (?!) igen. Det är massor av snö överallt, jag som trodde våren var här på riktigt.



RSS 2.0