Gårdagens

Mitt favoritobjektiv till kameran har gått sönder och måste lämnas in på lagning. Därför får ni bara se några dåliga mobilbilder på gårdagens outfit. Puss!
 




Stickad tröja - Gina Tricot | Kjol - H&M | Halsband - Ur&Penn

15e September 2012

Godmorgon! Äntligen helg igen. Idag tar jag fram mina tyska gener och äter både marmelad och nutella på frukostmackorna, det är ju faktiskt lördag, haha. Nu känns det verkligen som att hösten är här, det är grått och kallt och blåser som bara den, jag som hade hoppats på bara nåååågra fler fina soliga sensommardagar.
 

Dagens







Linne - Thailand | Jeans - H&M | Skinnjacka - H&M | Skor - Nike | Halsband - Ur&Penn | Ryggsäck - Fjällräven

10e September 2012

Hello babes! Jag har haft en underbar dag idag, solen har gassat och termometern har visat 26 grader. Skolan bjöd på roliga lektioner hela dagen också sån det har helt enkelt varit underbart. Efter skolan gick jag och Bea en sväng på stan och sen fikade jag med tre favoriter.
 
Jag ska kasta ihop lite mat nu och sen bänka mig framför X-factor. Missade det igår så är riktigt taggad på att se vad sångsverige har att erbjuda ikväll. Puss på er! :D
 

Första dagen på Island






Eftersom att vi landade på Island ganska sent på eftermiddagen hann vi inte med så mycket första dagen. Vi åt middag och sen drog vi ut en sväng i Reykjavik och kollade in staden.

8e September 2012

God morgon! Tog en rejäl sovmorgon idag och nu känner jag mig pigg och glad trots världens förkylning. Jag spenderar helgen hemma hos mamma och pappa och bara myser. Vi har väl egentligen inga stora planer för dagen. Ska kolla igenom alla bilder från Island och sen gå en promenad.
 

Shit vilken upplevelse

Jag är så himla förtrollad, förälskad och förbluffad över hur vackert och bra Island är, är helt mindblown över den otroliga naturen och alla härliga människor. GUUUUD!
 
Jag kom hem till Gotland i natt och till Sverige igår mitt på dagen. Jag har tillsammans med en del av min klass haft den bästa veckan på väldigt väldigt länge. Ni får vänta lite på ett inlägg med mer bilder och text om Island, puss!
 
 
 
 
 

RSS 2.0